Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: jak sprawdzić jaka jest serwer strony?

Najbardziej trafne tematy dla "jak sprawdzić jaka jest serwer strony?"

1

jak wejść na serwer ?

Z góry piszę że pierwszy raz gram w CS. A więc ściągnąłem CS 1.6 v7_full, zainstalowałem i mam pewien problem. Otóż nie mogę wejść na żaden serwer !!! gdy daję szukaj serwer, znajduje ich dużo ale tylko w zakładce spectractor gdzie mogę tylko ...

Odpowiedzi do jak wejść na serwer ? :

2

Jak postawić serwer na linux'ie przez ssh non-steam?!

Mam wielkie pytanie ;p Czy wie ktoś jak postawić serwer non-steam na linux przez ssh bo jak nawet w googlach szukałem to jak postawiłem to wszystkie były steam ;/ Prosze o pomoc, jak ktoś wie niech napisze mi jakiś poradnik ;p ...

Odpowiedzi do Jak postawić serwer na linux'ie przez ssh non-steam?! :

Trafność: 33.33%

4

jak roztimowac serwer

witam nam prozbe jesli ktos umie postawic serwerr na non steam lub roztimowac serwer poniewarz mam ale on jest steam i chcial bym go roztimowac lez nieumiem jak ktos umie prosze o kontak pilne dzziekuje z gory gg 4893124 ...

Odpowiedzi do jak roztimowac serwer :

5

ej jest cos takiego jak amx do cs sorca

chodzi mi o to ze by wpisywac jak sie nacisnie y np voteban i pojawia sie ista uzytkowników na których moge dac głos na ...

Odpowiedzi do ej jest cos takiego jak amx do cs sorca :

6

Jak postawić serwer 24/7?

jestem zielony i chciałbym by ktoś wytłumaczył mi jak postwić serwer 24/7 :?: ...

Odpowiedzi do Jak postawić serwer 24/7? :

10

Jak stworzyć serwer.

Witam. Gram w CS od niedawna. Mój kumpel robi serwer to czasami gram z nim. No ale chyba każdy chciałby mieć chociaż raz jakiś własny serwer. Ale ja kompletnie nie wiem jak to sie robi. Wiem że chyba gdzieś już był taki temat ale trudno go znaleźć. ...

Odpowiedzi do Jak stworzyć serwer. :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "jak sprawdzić jaka jest serwer strony?"

1

jak ci to wyskakuje to zanim wejdziesz na serwer sprawdz jaka jest mapa i sobie

jak ci to wyskakuje to zanim wejdziesz na serwer sprawdz jaka jest mapa i sobie ją ściągnij z FPSBANANA i wtedy wejdź na serwer. Mi tak wyskakuje ale to bardzo bardzo ...

Trafność: 66.67%

2

jak już mówiłem to nie jest mój serwer, tylko kumpla.Serwer stoi od niedawna i

jak już mówiłem to nie jest mój serwer, tylko kumpla.serwer stoi od niedawna i dlatego są jakieś niedociągnięcia, ale postaramy sie w najbliższym czasie to ...

Trafność: 50%

3

Serwer chyba jak narazie jest off.

serwer chyba jak narazie jest off. ...

4

Bo to jest serwer STEAM, a ty masz non steama. jak chcesz grac na takich

Bo to jest serwer STEAM, a ty masz non steama. jak chcesz grac na takich serwach to kup ...

5

u mnie kupel ma neta w neo i jego ip jak założy serwer jest jakieś dziwne:

u mnie kupel ma neta w neo i jego ip jak założy serwer jest jakieś dziwne: 192.XX (ale gdy chcemy grać np. w FIFE przez polaczenie bezposrednie jego ip jest normalne 80.XX) ja jak zakładam server (nie mam w neo) to mam ip 80.XX uważam że to wina ...

6

Naprawde super stronka.Serwer taki sobie bo jest taki jak muj :D Czyli

Naprawde super stronka.serwer taki sobie bo jest taki jak muj :D Czyli postawiony na HLDS, Wbijac i grac na nim :P ip ...

7

Serwer Super Tylko Za Mało Slotów :cry: Jak chce wejść to serwer jest

serwer Super Tylko Za Mało Slotów :cry: jak chce wejść to serwer jest pełny ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "jak sprawdzić jaka jest serwer strony?"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam