Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: jak sprawdzić swój zewnętrzny adres

Najbardziej trafne tematy dla "jak sprawdzić swój zewnętrzny adres"

1

Adres IP zewnętrzny czy wewnętrzny - jak to sprawdzić??

W związku z tym, że niektórzy nie wiedzą, jaki mają rodzaj adresu IP postanowiłem takie cuś napisać :) Jeśli masz wątpliwości co do rodzaju swojego adresu IP, skorzystaj z tego poradnika!!!!! KROK 1 Uruchamiamy Wiersz Polecenia (jak ktoś nie wie, ...

Odpowiedzi do Adres IP zewnętrzny czy wewnętrzny - jak to sprawdzić?? :

Trafność: 80%

2

JAK NAPISAĆ SWOJĄ OPINIE O ADMINIE

Temat napisać wg formaty: [skarga] nick admina lub [pochwala] nick admina w treści napisać: - co nam sie konkretnie nie podoba lub tez podoba - jak jest to jakaś konkretna sytuacja, która miała miejsce na serwerze to opisać ja i dać datę i ...

Trafność: 40%

5

Jak sprawdzić steam id

jak sprawdzić swoje steam id? jak wpisuje "status" to za każdym razem jak to wpisuje mam inne ...

Odpowiedzi do Jak sprawdzić steam id :

6

Jak zmarnowałem swoją życiową szansę xD

Kod: 6070273 12:09:54 siemka 6070273 12:09:55 jestes 6070273 12:09:56 ? Ja1 12:13:31 tal Ja1 12:13:33 tak* 6070273 12:14:13 jak dlkugo grasz w cs 6070273 12:14:13 ? Ja1 12:14:24 a c Ja1 12:14:26 o Ja1 12:14:28 ankiete robisz? 6070273 12:14:39 nie ...

Odpowiedzi do Jak zmarnowałem swoją życiową szansę xD :

9

Jak zrobic swoj wlasny banner/button/logo ?

Czy ktos wie jak takie cacko wykonac ? bo znam kilku ludzi ktorzy mogliby mi to zrobic, ale chce sam sprubowac :D POMOCY!!! GG ...

Odpowiedzi do Jak zrobic swoj wlasny banner/button/logo ? :

10

Jak dodac boty na swoj serwer

Witam was wszystkich. Przepraszam ze pisze nie w tym temacie ale nie wiedzialem w ktorym mam napisac. Od kilku dni chcialem sobie pograc z kolega na serwerze z botami ale nie wiem jak mam to zrobic.Mam Zboty.Bardzo prosze o pomoc i z gory serdecznie ...

Odpowiedzi do Jak dodac boty na swoj serwer :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "jak sprawdzić swój zewnętrzny adres"

1

takie sprawy jak adres i gdzie kto mieszka to na priv sobie zalatwiajcie a nie

takie sprawy jak adres i gdzie kto mieszka to na priv sobie zalatwiajcie a nie tu ...

2

jak jestes w sieci np. blokowej to masz wewnetrzny adres. jak masz np.

jak jestes w sieci np. blokowej to masz wewnetrzny adres. jak masz np. neostrade to masz ...

3

narazie nie mogę sprawdzić, dopiero wieczorem jak będę na chacie i zagram cs,

narazie nie mogę sprawdzić, dopiero wieczorem jak będę na chacie i zagram cs, dam też screen z tym ...

4

powinno sie zmienic na wiaderku jak zrobic swoj serwer do cs

powinno sie zmienic na wiaderku jak zrobic swoj serwer do cs ...

5

ja mam swoj klan i jak chcecie to sparing proponuje!

ja mam swoj klan i jak chcecie to sparing proponuje! ...

6

Czesc! Tak jak juz napomnial kolega wyzej.... Adres Strony: Kod:

Czesc! Tak jak juz napomnial kolega wyzej.... adres Strony: Kod: www.cs-pnt.yoyo.pl Ip serwera: 83.175.179.248:27016 Ten serwer jest na 18 slotow,w tym 2 zarezerwowane,wiec 16. Dzisiaj jest szansa e dostaniemy postawiony serwer na światłodowach 11 ...

7

Jezeli mozesz to wyslij na adres suruf87@gmail.com swoj config z csa ( znajduje

Jezeli mozesz to wyslij na adres suruf87@gmail.com swoj config z csa ( znajduje sie on w katalogu gry ) wtedy napewno rozwiazemy problem. ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "jak sprawdzić swój zewnętrzny adres"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam