Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: jak ustawi nóż w lewej a broń w prawej??

Najbardziej trafne tematy dla "jak ustawi nóż w lewej a broń w prawej??"

1

Broń w lewej ręce? Jak to idszie? :P

Witam! Czytałem trochę o tym, i większość gracyz twierdzi żę na początku trudno było się an lewą ręke przestawić, ale potem jakoś to było. I tutaj pytanie : czy lepiej Wam się gra na lewej ręce? Ja się jakoś nie mogę rpzyzwyzaić (już pare godzin tak ...

Odpowiedzi do Broń w lewej ręce? Jak to idszie? :P :

Trafność: 50%

2

noz w lewej rece a bron w prawej

mam problem otoz gdy gralem na wersji non steam mialem noz w lewej rece bodajze byla to komenda Cytat: cl_lw 1 cos takiego.... lecz od tad gdy mam steam po wpisaniu tej komendy dalej jest tak jak jest czyli all w prawej rece... ...

Odpowiedzi do noz w lewej rece a bron w prawej :

3

Broń w lewej ręce

Chcę trzymać broń w prawej dłoni, a postać trzyma ją w lewej. W ustawieniach jest na prawą dłoń, w configu też. jak można to ...

Odpowiedzi do Broń w lewej ręce :

4

Mam broń w lewej ręce

Grałem w Cs i nagle jakiś wyskoczył link więc go wyłonczyłemm i chciałem prawym nacisnąc odśwież bo sie ekran rozmazal. i od tej pory widok na broń mam z lewej strony a sie przyzwyczaiłem do ...

Odpowiedzi do Mam broń w lewej ręce :

Trafność: 33.33%

5

Popsuta grafika , Broń w lewej ręce , mały ekran

Ostatnio odinstalowałem csa i ponowinie instalowałem wszystko poszło b. ładnie weszłem na serva i grafika PRZERAZIŁA mnie ! ( tutaj fotka jak to wygląda http://img524.imageshack.us/my.php?i...agiczkalm5.png - na fotce wygląda to wiele lepiej :) ) ...

Odpowiedzi do Popsuta grafika , Broń w lewej ręce , mały ekran :

Trafność: 33.33%

6

Bron w lewej

Siemka. Mam problem. Wiem że było ale... Otóż mam broń w lewej rece. Chce mięc w prawej. Próbowałem już wszystkiego, opcje, wpisywałem w konsoli itd. Przeczytałem TEN TEMAT i zlokalizowałem problem w tym, że powinienem zmienić z Software na OpenGL. ...

Odpowiedzi do Bron w lewej :

9

broń na lewej ręce

Mam problem poniewasz nie daje się przenieść broni na prawą rękę.Jeśli ktoś potrwafi mi pomóc to był bym bardzo ...

Odpowiedzi do broń na lewej ręce :

10

Bron w lewej pomoc

Cały czas mam broń w prawej rece przez h nie moge zmienic jak wpisz cl_righthand tez nic nie daje ...

Odpowiedzi do Bron w lewej pomoc :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "jak ustawi nóż w lewej a broń w prawej??"

1

Może jaśniej? A jak zrobić żeby broń była w prawej ręce a nóż w lewej?

Może jaśniej? A jak zrobić żeby broń była w prawej ręce a nóż w lewej? ...

Trafność: 66.67%

2

Spytam inaczej: Jak masz nóż w lewej ręce to broń masz w prawej?

Spytam inaczej: jak masz nóż w lewej ręce to broń masz w prawej? ...

Trafność: 66.67%

3

jak chcesz mieć broń w prawej ręce to wpisz w consoli cl_rigthand 1

jak chcesz mieć broń w prawej ręce to wpisz w consoli cl_rigthand 1 ...

4

oto screen. Mój jest po lewej a ma wyglądać tak jak po prawej

oto screen. Mój jest po lewej a ma wyglądać tak jak po prawej :mad: ...

5

Mam,mam. Dzięki. A wie ktoś jak zrobić żeby broń była w prawej ręce a po

Mam,mam. Dzięki. A wie ktoś jak zrobić żeby broń była w prawej ręce a po zmianie na nóź żeby był w ...

6

Cytat: A wie ktoś jak zrobić żeby broń była w prawej ręce a po zmianie na nóź

Cytat: A wie ktoś jak zrobić żeby broń była w prawej ręce a po zmianie na nóź żeby był w lewej? Kod: cl_righthand 1 ...

7

a możesz podać i jak wgrać :) bo ja mam że all w prawej tylko kosa w lewej ale

a możesz podać i jak wgrać :) bo ja mam że all w prawej tylko kosa w lewej ale mi tak niedziała że zawsze w lewej tylko jak 3 nacisne ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "jak ustawi nóż w lewej a broń w prawej??"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam