Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: jak wgrać amx i pluginy na serwer cs

Najbardziej trafne tematy dla "jak wgrać amx i pluginy na serwer cs"

1

[Pytanie]Jak wgrać Amx,Pluginy,Muze.

Witam Niedługo zamuwie serwer cs'a,ale gdy juz go bede miał to nie wiem jak wgrać amx,pluginy,Muze.jak na takiego serwa stawianego to potrafie ale na stronke np:Gamepad,pukawka itp. nie umiem.Proszę o dokładne napisanie jak to sie robi lub o jakiś ...

Odpowiedzi do [Pytanie]Jak wgrać Amx,Pluginy,Muze. :

Trafność: 80%

2

Jak wgrać nute na serwer?? pukawka.pl

siemano. Może jest już taki temat ale nie mogę znaleźć. ustawiłem sobie wszystkie pluginy tak jak macie tu na forum napisane żeby umieścić swoją nute na serwerze. Niestety działa on tylko wtedy kiedy ja sam sobie robie serwer na Dedicated Server. Co ...

Odpowiedzi do Jak wgrać nute na serwer?? pukawka.pl :

3

jak wgrać zombie mod na serwer, krok po kroku.. Pomocy!

Witam, jestem tu nowy i nie siedziałem długo na forum więc nie mam pojęcia jak rozwiązać swój problem . Chce na swoim serwerze zainstalować zombie mod i nie mam pojęcia jak to zrobić, więc pisze z nadzieją, że ktoś mi to wytłumaczy krok po koku ...

Odpowiedzi do jak wgrać zombie mod na serwer, krok po kroku.. Pomocy! :

4

Serwer 24/7 - Wypas AMX MOD.

Witam wszystkich czytajacych!! Chciałem zaprosic wszystkich graczy do fragowania na serwerze klanu Max Intensive. Miła atmosferka, zero aima,zero wh.Na serwerze jest Halguard(program antycziterski) i amx najnowszy. serwer stoi 24h/7. IP : ...

Odpowiedzi do Serwer 24/7 - Wypas AMX MOD. :

5

SERWER CS NONSTEAM z modem AMX

...

Trafność: 40%

6

jak wejść na serwer ?

Z góry piszę że pierwszy raz gram w CS. A więc ściągnąłem CS 1.6 v7_full, zainstalowałem i mam pewien problem. Otóż nie mogę wejść na żaden serwer !!! gdy daję szukaj serwer, znajduje ich dużo ale tylko w zakładce spectractor gdzie mogę tylko ...

Odpowiedzi do jak wejść na serwer ? :

7

Jak postawić serwer na linux'ie przez ssh non-steam?!

Mam wielkie pytanie ;p Czy wie ktoś jak postawić serwer non-steam na linux przez ssh bo jak nawet w googlach szukałem to jak postawiłem to wszystkie były steam ;/ Prosze o pomoc, jak ktoś wie niech napisze mi jakiś poradnik ;p ...

Odpowiedzi do Jak postawić serwer na linux'ie przez ssh non-steam?! :

Trafność: 40%

8

jak roztimowac serwer

witam nam prozbe jesli ktos umie postawic serwerr na non steam lub roztimowac serwer poniewarz mam ale on jest steam i chcial bym go roztimowac lez nieumiem jak ktos umie prosze o kontak pilne dzziekuje z gory gg 4893124 ...

Odpowiedzi do jak roztimowac serwer :

9

Jak wgrać skórke na stronke ?

Siema mam malutki problem bowiem założyłem stronke na yoyo oto ona www.obs.yoyo.pl Ale nie podoba mi sie wygląd tej stronki i potrzebuje skórek szukałem na googlach ale nie znalazłem chciałbym taka skórke np http://www.just-skill.yoyo.pl/ jeśli ...

Odpowiedzi do Jak wgrać skórke na stronke ? :

10

ej jest cos takiego jak amx do cs sorca

chodzi mi o to ze by wpisywac jak sie nacisnie y np voteban i pojawia sie ista uzytkowników na których moge dac głos na ...

Odpowiedzi do ej jest cos takiego jak amx do cs sorca :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "jak wgrać amx i pluginy na serwer cs"

1

Witam czy moglby mi ktos pomoc jak zalozyc serwer z amx ?? i czy wogole mogłbym

Witam czy moglby mi ktos pomoc jak zalozyc serwer z amx ?? i czy wogole mogłbym go zalozyc z łączem 1mb neostrada prosze o odpowiedz na gadu gadu 8025460 bardzo prosze o ...

Trafność: 60%

2

Dobra... Mam wszystko :) Pluginy, Metamoda, AMX... tylko jak zrobic zeby

Dobra... Mam wszystko :) pluginy, Metamoda, amx... tylko jak zrobic zeby dzialal na servie??!! Mam ten folder "addons" w Glownym folderze CS (tam gdzie jest HLDS) i mam go w cstrike I nadal nie dziala :/ Proszę o ...

3

pomoże ktoś mi jak wgrać amxmodx na serwer .nie wiem do którego folderu wrzucić

pomoże ktoś mi jak wgrać amxmodx na serwer .nie wiem do którego folderu wrzucić amxa i wogóle ..Pomoże ktoś ...

4

Chodzi mi jak to wgrać na serwer ;]

Chodzi mi jak to wgrać na serwer ;] ...

5

Cytat: Napisał kubeq jak zrobic serwer z AMX + podboty

Cytat: Napisał kubeq jak zrobic serwer z amx + podboty http://www.wiaderko.com/hlds/instalacja-amxx/art/327 Cytat: Napisał kubeq +Sxe http://www.sxe-cs.blo.pl/ po lewej masz linux serwer i Windows serwer pozdrawiam ...

6

jak wiadomo powszechnie, serwer bez AMX mniej obciąża kompa niż serwer z AMX...

jak wiadomo powszechnie, serwer bez amx mniej obciąża kompa niż serwer z amx... ale nie sugeruję tutaj usunięcia amx-a... Możliwe, że masz zbyt dużo pluginów na serwie. Usuń, albo wyłącz jakieś niepotrzebne pluginy i obciążenie powinno się trochę ...

7

Dzcieje ci sie to na czystaym amx-ie czy jak juz dałes pluginy?

Dzcieje ci sie to na czystaym amx-ie czy jak juz dałes pluginy? ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "jak wgrać amx i pluginy na serwer cs"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam