Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Popularne słowa kluczowe: jak wgrac amx na serwa?, zombie wgrać do serwera hlds, jak zrobić serwer hlds na amx, chce szybko zrobic amx, jak wgrac amx na serwer dedykowany cs

Wyniki szukania dla: jak wgrać amx na serwer hlds

Najbardziej trafne tematy dla "jak wgrać amx na serwer hlds"

1

Jak zrobic na serwerze HLDS bez AMX tekst powitalny?

Tak jak w temacie. jak zrobic na serwerze hlds bez amx tekst powitalny jak ktos wchodzi na serwer ?? Pomocy :) Jezeli ktos pomoze klikne pomogl ...

Odpowiedzi do Jak zrobic na serwerze HLDS bez AMX tekst powitalny? :

2

Jak wgrać nute na serwer?? pukawka.pl

siemano. Może jest już taki temat ale nie mogę znaleźć. ustawiłem sobie wszystkie pluginy tak jak macie tu na forum napisane żeby umieścić swoją nute na serwerze. Niestety działa on tylko wtedy kiedy ja sam sobie robie serwer na Dedicated Server. Co ...

Odpowiedzi do Jak wgrać nute na serwer?? pukawka.pl :

3

jak zrobić serwer hlds steam by był publiczny?

jak zrobić serwer hlds steam by był publiczny? (tak jak w temacie) Bo domyślam się że w inny sposób niż non-steama. z góry wielkie ...

Odpowiedzi do jak zrobić serwer hlds steam by był publiczny? :

4

HLDS + AMX Mod = Jak?

Więc: Prosto z mostu. jak zainstalować cały ten amxx mod i poprawnie go skonfigurować? I najlepiej zeby był pod non steam. Wiem jak stworzyć hlds ale co dalej? Możliwe ze bedą komentarze ze są google poradniki itp. ale szukałem pół nocy i nie mogłem ...

Odpowiedzi do HLDS + AMX Mod = Jak? :

5

Serwer HLDS bez amx...

Witam! Mam problem z serwerem hlds+ amx Mod Chciałem założyć własny serwer do cs'a 1.6 i kierowałem się tym poradnikiem: Tworzenie servera CS 1.6 NS + amxX + Podboty No ale po starcie serwa nie załadowuje się amx mod. Próbowałem na parę sposobów go ...

Odpowiedzi do Serwer HLDS bez amx... :

Trafność: 60%

6

jak wgrać zombie mod na serwer, krok po kroku.. Pomocy!

Witam, jestem tu nowy i nie siedziałem długo na forum więc nie mam pojęcia jak rozwiązać swój problem . Chce na swoim serwerze zainstalować zombie mod i nie mam pojęcia jak to zrobić, więc pisze z nadzieją, że ktoś mi to wytłumaczy krok po koku ...

Odpowiedzi do jak wgrać zombie mod na serwer, krok po kroku.. Pomocy! :

7

[Pytanie]Jak wgrać Amx,Pluginy,Muze.

Witam Niedługo zamuwie serwer cs'a,ale gdy juz go bede miał to nie wiem jak wgrać amx,Pluginy,Muze.jak na takiego serwa stawianego to potrafie ale na stronke np:Gamepad,pukawka itp. nie umiem.Proszę o dokładne napisanie jak to sie robi lub o jakiś ...

Odpowiedzi do [Pytanie]Jak wgrać Amx,Pluginy,Muze. :

8

Serwer 24/7 - Wypas AMX MOD.

Witam wszystkich czytajacych!! Chciałem zaprosic wszystkich graczy do fragowania na serwerze klanu Max Intensive. Miła atmosferka, zero aima,zero wh.Na serwerze jest Halguard(program antycziterski) i amx najnowszy. serwer stoi 24h/7. IP : ...

Odpowiedzi do Serwer 24/7 - Wypas AMX MOD. :

9

SERWER CS NONSTEAM z modem AMX

...

Trafność: 40%

10

jak wejść na serwer ?

Z góry piszę że pierwszy raz gram w CS. A więc ściągnąłem CS 1.6 v7_full, zainstalowałem i mam pewien problem. Otóż nie mogę wejść na żaden serwer !!! gdy daję szukaj serwer, znajduje ich dużo ale tylko w zakładce spectractor gdzie mogę tylko ...

Odpowiedzi do jak wejść na serwer ? :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "jak wgrać amx na serwer hlds"

1

Witam czy moglby mi ktos pomoc jak zalozyc serwer z amx ?? i czy wogole mogłbym

Witam czy moglby mi ktos pomoc jak zalozyc serwer z amx ?? i czy wogole mogłbym go zalozyc z łączem 1mb neostrada prosze o odpowiedz na gadu gadu 8025460 bardzo prosze o ...

2

Mam tylko amx moda i metamoda bez żadnych pluginów robie serwer przez HLDS

Mam tylko amx moda i metamoda bez żadnych pluginów robie serwer przez hlds (patch 23) ...

3

HLDS to dedicated serwer jak to odpalisz to na końcu w zakładkach masz console

hlds to dedicated serwer jak to odpalisz to na końcu w zakładkach masz console i teraz tak wqrza cie pewien Shadow :) :) to robisz tak do konsoli wpisujesz Kod: kick Shadow i nie ma ...

4

Ja mam net 1 mb radiówka a serwer jak zrobię przez hlds to innym nie wchodzi

Ja mam net 1 mb radiówka a serwer jak zrobię przez hlds to innym nie wchodzi heh ...

5

Cytat: Ja mam net 1 mb radiówka a serwer jak zrobię przez hlds to innym nie

Cytat: Ja mam net 1 mb radiówka a serwer jak zrobię przez hlds to innym nie wchodzi heh Pogadaj z Adminem sieci .. o zmianach portu .. cos o tym czytalem Ja tak samo mam 1 MB radiowke .. ale doopa .. nie ma z adminem ...

6

http://www.wiaderko.com/hlds/instalacja-amx/art/46 - tu jest opisane jak

http://www.wiaderko.com/hlds/instalacja-amx/art/46 - tu jest opisane jak dodawać dźwięki do ...

7

pomoże ktoś mi jak wgrać amxmodx na serwer .nie wiem do którego folderu wrzucić

pomoże ktoś mi jak wgrać amxmodx na serwer .nie wiem do którego folderu wrzucić amxa i wogóle ..Pomoże ktoś ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "jak wgrać amx na serwer hlds"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam