Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: jak wgrać mody do steama

Najbardziej trafne tematy dla "jak wgrać mody do steama"

1

Jak wgrać skórke na stronke ?

Siema mam malutki problem bowiem założyłem stronke na yoyo oto ona www.obs.yoyo.pl Ale nie podoba mi sie wygląd tej stronki i potrzebuje skórek szukałem na googlach ale nie znalazłem chciałbym taka skórke np http://www.just-skill.yoyo.pl/ jeśli ...

Odpowiedzi do Jak wgrać skórke na stronke ? :

2

Jak wgrać SxE??

Czy wie ktoś jak wgrać na serwer SxE jak tak to proszę o pomoc!! :mrgreen: Z góry ...

Trafność: 50%

3

Jak wgrać dźwięk typu .mp3 na koniec rundy

Wiel osób ma problemy z roundsound , bo nieumie kompilować , przerabiać itp.... Ja wam zapodam bardzo łatwy sposób , aby wgrać .mp3 na koniec roundy... Plugin ściągnełem z forum ledsplej , ale tam niezbyt dokładnie jest opisany... Więc jazda... 1) ...

Odpowiedzi do Jak wgrać dźwięk typu .mp3 na koniec rundy :

4

Jak wgrać mapy?

Mam problem. Niedawno dopiero kupiłem steama. I chciałbym wgrać jakies nowe mapy. O ile na no steamie nie stanowiło to żadnego problemu bo był folder "maps" to w steamie nie mam pojęcia gdzie wkleić nowe pliki :???: Wielka prośba o pomoc!! ...

Odpowiedzi do Jak wgrać mapy? :

6

Serwer na hamachi chce sie rozbudowac mamy fajne mody td jak

...

Odpowiedzi do Serwer na hamachi chce sie rozbudowac mamy fajne mody td jak :

7

Jak wgrać cfg? ....

jak wgrać cfg ESL 5 VS 5 ? Najlepiej przez rcona... I czy trzeba ten cfg ściągać aby ...

Odpowiedzi do Jak wgrać cfg? .... :

8

Jak usuwać mody ze Steam??

Witam mam pytanko: Zainstalowałem sobie kilka modów do CSS na steam i mam je w "Moje Gry" ale nie moge ich usunąć. nie ma tak jak naprzykład na grach że jest "Usuń zawartość decala" i na modach tak nie ma. Mógłbym usunąć przez ...

Odpowiedzi do Jak usuwać mody ze Steam?? :

9

Jak wgrać nową skórę ?

jak wgrać nową skurę na nuked klan ??? jest tylko 1 :oops: proszę o odp :) pozdrawiam ...

10

Jak wgrać nute na serwer?? pukawka.pl

siemano. Może jest już taki temat ale nie mogę znaleźć. ustawiłem sobie wszystkie pluginy tak jak macie tu na forum napisane żeby umieścić swoją nute na serwerze. Niestety działa on tylko wtedy kiedy ja sam sobie robie serwer na Dedicated Server. Co ...

Odpowiedzi do Jak wgrać nute na serwer?? pukawka.pl :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "jak wgrać mody do steama"

1

www.nuked-klan.pl tam masz wszystkie mody wraz z opisami jak wgrać :P

www.nuked-klan.pl tam masz wszystkie mody wraz z opisami jak wgrać :P ...

Trafność: 75%

2

MetaMod ściągłem to tylko nie wiem jak wgrać na necie pisze żeby wkopiować to

MetaMod ściągłem to tylko nie wiem jak wgrać na necie pisze żeby wkopiować to do jakiś folderów których nie mam i zrobić jakiś plik o jakiejś tam nazwie tylko nie wiem ...

3

czyli co? mam wgrać pliki steama serwa smienić na sv_lan 1 i dać tamte pliki?

czyli co? mam wgrać pliki steama serwa smienić na sv_lan 1 i dać tamte pliki? ok ...

4

Bo to jest serwer STEAM, a ty masz non steama. jak chcesz grac na takich

Bo to jest serwer STEAM, a ty masz non steama. jak chcesz grac na takich serwach to kup ...

5

Shadow, kto ma to ma :D ja powiem tyle że jak ktoś ma steama to niech zajrzy w

Shadow, kto ma to ma :D ja powiem tyle że jak ktoś ma steama to niech zajrzy w zakładkę internet - ja tam widzę wiecznie setki pustych (również polskich) ...

6

hommer, odinstaluj steama i zainstaluj ponownie ;] jak nadal to samo to

hommer, odinstaluj steama i zainstaluj ponownie ;] jak nadal to samo to reinstall windy ...

7

nie mam steama, a jak chce wejsc na jakiegos serwa NS to sie pojawia komunikat

nie mam steama, a jak chce wejsc na jakiegos serwa NS to sie pojawia komunikat "Invalid CD Kay" ... moge tylko grac na kilku serwerach ... ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "jak wgrać mody do steama"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam