Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: jak wgrać muzyke na koniec rundy

Najbardziej trafne tematy dla "jak wgrać muzyke na koniec rundy"

1

Jak wgrać dźwięk typu .mp3 na koniec rundy

Wiel osób ma problemy z roundsound , bo nieumie kompilować , przerabiać itp.... Ja wam zapodam bardzo łatwy sposób , aby wgrać .mp3 na koniec roundy... Plugin ściągnełem z forum ledsplej , ale tam niezbyt dokładnie jest opisany... Więc jazda... 1) ...

Odpowiedzi do Jak wgrać dźwięk typu .mp3 na koniec rundy :

Trafność: 80%

4

Jak wgrać skórke na stronke ?

Siema mam malutki problem bowiem założyłem stronke na yoyo oto ona www.obs.yoyo.pl Ale nie podoba mi sie wygląd tej stronki i potrzebuje skórek szukałem na googlach ale nie znalazłem chciałbym taka skórke np http://www.just-skill.yoyo.pl/ jeśli ...

Odpowiedzi do Jak wgrać skórke na stronke ? :

5

jak dodac muzyke help!

elo mam problema a dokladnie chodzi o muzyke na koniec rundy sluchajcie ja jestem lama i noobek bym prosil o dokladny opis dodawania muzyki na koniec rundy i bym prosil z kod jeszcze tom muzyke brac bradzo prosze ...

Odpowiedzi do jak dodac muzyke help! :

8

Muzyka na koniec rundy - Round Sound

W tym arcie rozwiążę częsty problem, mianowicie round sound :mrgreen: zakładam że swoje dźwięki już masz... 1. Tutaj masz kod źródłowy pluginu... skopiuj go do notatnika i pozmieniaj nazwy dźwięków na własne (napisane gdzie trzeba zmienić). Kod: ...

Trafność: 40%

9

Muza pod koniec rundy

Witam, mam załozonego serwa przez HLDS o to on 87.207.113.78:27016 Chciał bym wgrac muze na koniec rundy, czy mógł by ktoś mi wytłumaczyc w jaki sposób to zrobic ? Chciał bym np. wgrac " kanikuly" :P Prosze Wylymaczcie mi jak dziecku :P ...

Odpowiedzi do Muza pod koniec rundy :

10

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "jak wgrać muzyke na koniec rundy"

1

na serwie admini ostatnio dodali nowe rzeczy jak dzwieki na koniec rundy atac

na serwie admini ostatnio dodali nowe rzeczy jak dzwieki na koniec rundy atac runda na kosy troche nowych run, niektore zostaly wylaczone bo zle ...

Trafność: 60%

2

a jak to zmienić? :D btw. Czemu jak koniec rundy to nie mówi :

a jak to zmienić? :D btw. Czemu jak koniec rundy to nie mówi : Counter-Terrorist win ...

3

CZeść :) JEżeli chodzi o muzyke pod koniec rundy to ściągasz plugins sma

CZeść :) JEżeli chodzi o muzyke pod koniec rundy to ściągasz plugins sma mianowicie roundsound , nazwy dżwięków zmienasz na swoje a muzyke wgrywasz do sound/misc. A z tymi hedshotami itp. .. jest podobnie tylko sćiągasz do tego odpowiedni plugin ...

4

no jak maszs awp celujesz albo na respa T's lub na koniec gali i jak ktos idzie

no jak maszs awp celujesz albo na respa T's lub na koniec gali i jak ktos idzie na gale to w niego strzelasz nawet jak nikogo nie widzisz to strzelasz przez ten murek bo moze kucac wiec nie wiem czemu tan ban odbanujcie pozdreo ...

5

MetaMod ściągłem to tylko nie wiem jak wgrać na necie pisze żeby wkopiować to

MetaMod ściągłem to tylko nie wiem jak wgrać na necie pisze żeby wkopiować to do jakiś folderów których nie mam i zrobić jakiś plik o jakiejś tam nazwie tylko nie wiem ...

6

Moze wie ktos jak puszczac muzyke na mojim

Moze wie ktos jak puszczac muzyke na mojim serwie??http://www.wiaderko.com/cs-1.6/podst...strike/art/156 Cos takiego ale nie dziala mi to.Moze zna ktos inny ...

7

no ten zeby muzyka byla na koniec rundy bo zielony jestem na ten temat nic

no ten zeby muzyka byla na koniec rundy bo zielony jestem na ten temat nic niewiem nikt mi pomoc niechce i wogole :( licze na ciebie ze mi wytlumaczysz od podstaw jak to wgrac po ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "jak wgrać muzyke na koniec rundy"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam