1
na serwie admini ostatnio dodali nowe rzeczy jak dzwieki na koniec rundy atac runda na kosy troche nowych run, niektore zostaly wylaczone bo zle ...
Trafność: 60%
2
a jak to zmienić? :D btw. Czemu jak koniec rundy to nie mówi : Counter-Terrorist win ...
3
CZeść :) JEżeli chodzi o muzyke pod koniec rundy to ściągasz plugins sma mianowicie roundsound , nazwy dżwięków zmienasz na swoje a muzyke wgrywasz do sound/misc. A z tymi hedshotami itp. .. jest podobnie tylko sćiągasz do tego odpowiedni plugin ...
4
no jak maszs awp celujesz albo na respa T's lub na koniec gali i jak ktos idzie na gale to w niego strzelasz nawet jak nikogo nie widzisz to strzelasz przez ten murek bo moze kucac wiec nie wiem czemu tan ban odbanujcie pozdreo ...
Trafność: 40%
5
MetaMod ściągłem to tylko nie wiem jak wgrać na necie pisze żeby wkopiować to do jakiś folderów których nie mam i zrobić jakiś plik o jakiejś tam nazwie tylko nie wiem ...
6
Moze wie ktos jak puszczac muzyke na mojim serwie??http://www.wiaderko.com/cs-1.6/podst...strike/art/156 Cos takiego ale nie dziala mi to.Moze zna ktos inny ...
7
no ten zeby muzyka byla na koniec rundy bo zielony jestem na ten temat nic niewiem nikt mi pomoc niechce i wogole :( licze na ciebie ze mi wytlumaczysz od podstaw jak to wgrac po ...