Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: jak włączyć wskażnik fps w cs

Najbardziej trafne tematy dla "jak włączyć wskażnik fps w cs"

2

Wskaźnik fps

Witam. Mam taki problem po włączeniu cs-a jak pokazuje się najpierw samo tło w prawym dolnym rogu pojawia się "Loading..." A po chwili w tym miejscu załadowuje się irytująca statystyka (ilość fps, wysyłanie, odbiór i jeszcze jakieś 2 ...

Odpowiedzi do Wskaźnik fps :

Trafność: 75%

3

Jak wyłączyć boty

jak uruchomie serwa (np. na 6 osób) to zaraz sa na nim boty, i wtedy ja nie moge grac bo sa miejsca zajete przez boty, a jak zrobie botowi kicka to zaraz sie pojawia creating bot i zastepuje go drugi, jak zrobic zeby te głupie boty sie wogóle nie ...

Odpowiedzi do Jak wyłączyć boty :

5

Wyłączyły się pluginy-Jak je znowu włączyć?

Otóż: Przez amxmodmenu wyłączyłem wszystkie pluginy, bo się zorientowałem, że jakiś plugin powoduje bug, tylko nie pamiętałem jaki, więc wyłączyłem wszystkie pluginy (w tym amxmodmenu xd) i teraz nie wiem jak je włączyć skoro amxmodmenu nie działa ...

Odpowiedzi do Wyłączyły się pluginy-Jak je znowu włączyć? :

Trafność: 50%

6

Jak zrobić tabelkę z FPS

jak zrobić tą tabelkę z fps'ami, ms i różnymi duperelami ?? Dałbym screena, ale niestety nie mam jak bo mi to nie chodzi. Z góry thx ...

Odpowiedzi do Jak zrobić tabelkę z FPS :

7

Jak wyłączyć ?

Witam, jaki plugin za to odpowiada ? plugin czy ustawienie ? Chcem to całkowicie wyłączyć Prosze po pomoc. Mam SerWer PacK AMX - Center (Shooters.pl) ze stronki amx-center.com ...

Odpowiedzi do Jak wyłączyć ? :

8

Jak wyłączyć server?

Witam mam pytanie... Mam server na pipni.cz i teraz takie pytanie?Czy jest mozliwosc wylaczenia server'a komenda??WIem ze mozna wylaczyc przed down ale chodzi mi o to zeby go wylaczyc bez zamykania ...

Odpowiedzi do Jak wyłączyć server? :

9

Jak wyłączyć steama

Witam!!! Ostatnio kupiłem sobie STEAMA w sensie cs 1.6 +CZ ogólnie gramw Cs 1.6 pierw włancza mi sie taki dziwny programik gdzie są zakładki STORE COMMUNITY MY GAMES MY MEDIA TOOLS Ale ja chciałbym zagrać załuzmy z kumplem albo bratem którzy niemają ...

Odpowiedzi do Jak wyłączyć steama :

10

Jak włączyć sprays?

Mam taki problem posiadam prywatny serwer na pukawka.pl i przy zrobieniu spray w grze zawsze jest to samo nie można użyć innego. Wie ktoś może w jaki sposób można tą opcje wyłączyć? Chcę po prostu włączyć to żeby każdy mógł mieć Swój własny spray a ...

Odpowiedzi do Jak włączyć sprays? :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "jak włączyć wskażnik fps w cs"

1

Shirai, na ten wskaźnik myszy to jak się pojawi to otwórz i zamknij konsolę.

Shirai, na ten wskaźnik myszy to jak się pojawi to otwórz i zamknij konsolę. ...

2

Chce Grać w Cs 1.5 ponieważ w 1.6 mam bardzo mało FPS :( I niewiem jak włączyć

Chce Grać w Cs 1.5 ponieważ w 1.6 mam bardzo mało fps :( I niewiem jak włączyć SYNCHRONIZACJE PIONOWOM ...

3

cs 1.6 bo mam więcej niż 10 fps jak gram Koszykówka czy piłka nożna??????

cs 1.6 bo mam więcej niż 10 fps jak gram Koszykówka czy piłka nożna?????? ...

4

Nie wiem dlaczego ale jak chce sie połączyć ze swoim serwem to niemoge w

Nie wiem dlaczego ale jak chce sie połączyć ze swoim serwem to niemoge w users.ini przypisałem hasło i gdy wchodze na serwa wywala mnie i pisze że złe hasło.Invalid password..A przecież hasło jest takie same.. ...

5

Dobrze. No więc uściślę swoje pytanie. Dokładnie mi chodzi jak mam połączyć

Dobrze. No więc uściślę swoje pytanie. Dokładnie mi chodzi jak mam połączyć razem demka w jeden cały fragmovie i jak dodać do tego muzykę i napisy na początku filmu? Wie może ktoś jak mam to ...

6

Ja polecam zwiększenie fps, pomoc jak to zrobic znajdziesz tutaj

Ja polecam zwiększenie fps, pomoc jak to zrobic znajdziesz tutaj ...

7

też mam ten błąd. Jak to wyłączyć amxx-a ??

też mam ten błąd. jak to wyłączyć amxx-a ?? ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "jak włączyć wskażnik fps w cs"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam