Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: jak wpisac haslo amxx na serwerze

Najbardziej trafne tematy dla "jak wpisac haslo amxx na serwerze"

1

Jak mozecie pomozcie.Chodzi o loadingsound.amxx

Czy wysttarczy tylko ten 1 plik wklejic do cstrike/addons/plugins i dopisac loadingsound.amxx do plugins.ini??czy jeszcze cos zrobic??prosze ...

Odpowiedzi do Jak mozecie pomozcie.Chodzi o loadingsound.amxx :

Trafność: 40%

2

jak zainstalowac podboty na AMXX (wazne) plx

Powie ktos jak zainstalowac podboty albo co na amxx ?? zeby odrazu w konsoli dac addbot czy bot_add i chodza boty i amxx ( chodzi mi o dzwieki headshot , multikill , oneandonly) , ktos zabil kogos z xx :D etc etc ty ...

Odpowiedzi do jak zainstalowac podboty na AMXX (wazne) plx :

3

Jak zdjąć haslo z serwera 24/7

Siema mam serwer 24/7 i usutawilem haslo na sparing i teraz niewiem jak mam je zdjac?? Pomocy !!! ...

Odpowiedzi do Jak zdjąć haslo z serwera 24/7 :

4

Jak edytować pluginy amxx???

Mam pytanko jak edytować pluginy amxx jak ktoś pomorze dam reputa. ps. kolega mnie prosił zebym napisał ...

Odpowiedzi do Jak edytować pluginy amxx??? :

5

Jak postawić HLTV na serwerze?

jak POSTAWIĆ HLTV? HLTV, w skrócie, czyli Half Life TV. Jest to „telewizja”, dzięki której mamy szansę oglądać mecze w Counter-Strike 1.6, Day of Defeat, Counter-Strike Condition Zero czy Counter-Strike Source. jak widać CS dominuje, ...

Odpowiedzi do Jak postawić HLTV na serwerze? :

6

Jak na serwerze HLDS zrobic zamiast FFA TP ?

Tak jak w temacie. jak na serwerze HLDS zrobic zamiast FFA serweru TP serwer ? Chodzi mi o to,ze jak ktos przekroczy granice raszu zeby go zabijalo albo dawalo slapa. Z góry dziex :) Jezeli ktos pomoze klikne pomogl ...

Odpowiedzi do Jak na serwerze HLDS zrobic zamiast FFA TP ? :

7

Jak zrobic na serwerze HLDS bez AMX tekst powitalny?

Tak jak w temacie. jak zrobic na serwerze HLDS bez AMX tekst powitalny jak ktos wchodzi na serwer ?? Pomocy :) Jezeli ktos pomoze klikne pomogl ...

Odpowiedzi do Jak zrobic na serwerze HLDS bez AMX tekst powitalny? :

8

Jak zrobic Admina na serwerze!!!!

Doklady opis "Flagi dostępu" i "Account flags" Flagi dostępu: Kod: a - immunitet (gracz z tą flagą ma immunitet czyli nie może być kickowany, banowany, slapowany itp. Zaleca sie nie dawanie tej flagi nikomu. Co najwyżej sobie ...

Odpowiedzi do Jak zrobic Admina na serwerze!!!! :

9

Jak edytować w amxx?

Chciałbym się dowiedzieć, w którym pliku od amxx można edytować napisy, które pokazują się na środku ekranu co jakiś czas i te, które przewijają się na dole ekranu. Jeśli coś nie zrozumiale napisałem to zrobię może screen No, ale z tego co napisałem ...

Odpowiedzi do Jak edytować w amxx? :

10

Jak wlaczyc amxx

Wie ktos jak wlaczyc amx mod x bo mam swojego serwa i nie umiem wlaczyc amx :cry: Bede bardzo wdzieczny za pomoc.... Z gory ...

Odpowiedzi do Jak wlaczyc amxx :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "jak wpisac haslo amxx na serwerze"

1

ale setinfo _pw "haslo" wpisac kilka razy jak juz jestem na serwie i

ale setinfo _pw "haslo" wpisac kilka razy jak juz jestem na serwie i potem znow ...

Trafność: 60%

2

czasami jak mam jakis plugin to trzeba cos wpisac w amxx.cfg, żeby działało tak

czasami jak mam jakis plugin to trzeba cos wpisac w amxx.cfg, żeby działało tak jak ja ...

3

mozesz sprobowac tak: jak masz wpisac haslo wcisnij"ctrl+alt+delete"

mozesz sprobowac tak: jak masz wpisac haslo wcisnij"ctrl+alt+delete" w logn albo cos wpisz: administrator i wcisnij ENTER moze tak ...

4

Cytat: Napisał kampek mozesz sprobowac tak: jak masz wpisac haslo

Cytat: Napisał kampek mozesz sprobowac tak: jak masz wpisac haslo wcisnij"ctrl+alt+delete" w logn albo cos wpisz: administrator i wcisnij ENTER moze tak zadziala n/c. Gdyby tak można było robić już dawno komputery byłyby ...

5

Cytat: Na serwerze nie ma nigdy lagow a jak wpadne tam i beda lagi to ja cie

Cytat: Na serwerze nie ma nigdy lagow a jak wpadne tam i beda lagi to ja cie zlapie spokojnie ale wtedy to bedziesz mial cieplo w gaciach :lol: ...

6

poprostu ten kto zakladal ten server musial wpisac haslo pod rcon : admin musi

poprostu ten kto zakladal ten server musial wpisac haslo pod rcon : admin musi wpisac takak omende jak sie zaloguje do servera rcon_adress ip servera rcon_password haslo rcona rcon_port port servera a puzniej : rcon sv_lan 1 no i juz nie bedzie ...

7

ps. jak ty naliczyles te 26 wierszy ? 8 przykazan na serwerze: Cytat: 1.

ps. jak ty naliczyles te 26 wierszy ? 8 przykazan na serwerze: Cytat: 1. Oczywiście nie można czitować, kara jest tylko jedna i bez ostrzeżenia BAN NA ZAWSZE!!! 2. Nie wolno przeklinać (ani przez majkrofona, ani na say'u) 3. Nie wolno obrażać innych ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "jak wpisac haslo amxx na serwerze"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam