1
ale setinfo _pw "haslo" wpisac kilka razy jak juz jestem na serwie i potem znow ...
Trafność: 60%
2
czasami jak mam jakis plugin to trzeba cos wpisac w amxx.cfg, żeby działało tak jak ja ...
3
mozesz sprobowac tak: jak masz wpisac haslo wcisnij"ctrl+alt+delete" w logn albo cos wpisz: administrator i wcisnij ENTER moze tak ...
4
Cytat: Napisał kampek mozesz sprobowac tak: jak masz wpisac haslo wcisnij"ctrl+alt+delete" w logn albo cos wpisz: administrator i wcisnij ENTER moze tak zadziala n/c. Gdyby tak można było robić już dawno komputery byłyby ...
5
Cytat: Na serwerze nie ma nigdy lagow a jak wpadne tam i beda lagi to ja cie zlapie spokojnie ale wtedy to bedziesz mial cieplo w gaciach :lol: ...
Trafność: 40%
6
poprostu ten kto zakladal ten server musial wpisac haslo pod rcon : admin musi wpisac takak omende jak sie zaloguje do servera rcon_adress ip servera rcon_password haslo rcona rcon_port port servera a puzniej : rcon sv_lan 1 no i juz nie bedzie ...
7
ps. jak ty naliczyles te 26 wierszy ? 8 przykazan na serwerze: Cytat: 1. Oczywiście nie można czitować, kara jest tylko jedna i bez ostrzeżenia BAN NA ZAWSZE!!! 2. Nie wolno przeklinać (ani przez majkrofona, ani na say'u) 3. Nie wolno obrażać innych ...