Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: jak wrzucac pluginy przez amx

Najbardziej trafne tematy dla "jak wrzucac pluginy przez amx"

2

[Pytanie]Jak wgrać Amx,Pluginy,Muze.

Witam Niedługo zamuwie serwer cs'a,ale gdy juz go bede miał to nie wiem jak wgrać amx,pluginy,Muze.jak na takiego serwa stawianego to potrafie ale na stronke np:Gamepad,pukawka itp. nie umiem.Proszę o dokładne napisanie jak to sie robi lub o jakiś ...

Odpowiedzi do [Pytanie]Jak wgrać Amx,Pluginy,Muze. :

Trafność: 60%

3

Jak grac przez neta w cs1.6

Hej, sciagnąłem sobie csa 1.6. Nie moge wejsc na rzadem server no steam. Wpisuje w konsolce connect ip servera i wywala mi błedy: Invalid Cdkey albo Failed co contack game server. Co mam zrobic? jakies patche zainstalowac? czekam na ...

Odpowiedzi do Jak grac przez neta w cs1.6 :

4

Jak postawić serwer na linux'ie przez ssh non-steam?!

Mam wielkie pytanie ;p Czy wie ktoś jak postawić serwer non-steam na linux przez ssh bo jak nawet w googlach szukałem to jak postawiłem to wszystkie były steam ;/ Prosze o pomoc, jak ktoś wie niech napisze mi jakiś poradnik ;p ...

Odpowiedzi do Jak postawić serwer na linux'ie przez ssh non-steam?! :

Trafność: 40%

5

ej jest cos takiego jak amx do cs sorca

chodzi mi o to ze by wpisywac jak sie nacisnie y np voteban i pojawia sie ista uzytkowników na których moge dac głos na ...

Odpowiedzi do ej jest cos takiego jak amx do cs sorca :

6

Jak zainstalować AMX MOD X? HELP :)

Witam 4ll. Mam pytanie :) jak zainstalować amx MOD X?? Raz słyszałem ze trzeba instalować jeszcze metamoda, a nieraz że niee :/ jak trzeba opiszcie tez dokładnie jak mogę to wszystko zainstalować :/ Bo nie moge skumać :/ mam CS 1.6 NonSteam v.19 :P ...

Odpowiedzi do Jak zainstalować AMX MOD X? HELP :) :

8

Jak rozmawiać przez mikrofon ?

Witam, mianowicie chciałbym zapytać jak rozmawiać przez mikrofon w cs ? Wystarczy poprostu do niego mówić? Próbowałem ale nikt mnie nie słyszy. Może podczas mówienia trzeba jakiś klawisz nacisnąć ?? ...

Odpowiedzi do Jak rozmawiać przez mikrofon ? :

9

Wyłączyły się pluginy-Jak je znowu włączyć?

Otóż: przez amxmodmenu wyłączyłem wszystkie pluginy, bo się zorientowałem, że jakiś plugin powoduje bug, tylko nie pamiętałem jaki, więc wyłączyłem wszystkie pluginy (w tym amxmodmenu xd) i teraz nie wiem jak je włączyć skoro amxmodmenu nie działa ...

Odpowiedzi do Wyłączyły się pluginy-Jak je znowu włączyć? :

10

Jak tworzyc pluginy ?

...

Odpowiedzi do Jak tworzyc pluginy ? :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "jak wrzucac pluginy przez amx"

1

Dobra... Mam wszystko :) Pluginy, Metamoda, AMX... tylko jak zrobic zeby

Dobra... Mam wszystko :) pluginy, Metamoda, amx... tylko jak zrobic zeby dzialal na servie??!! Mam ten folder "addons" w Glownym folderze CS (tam gdzie jest HLDS) i mam go w cstrike I nadal nie dziala :/ Proszę o ...

2

ok ale chodzi mi zeby bylo cos takiego jak przez amx amx_say Head admin gg itd

ok ale chodzi mi zeby bylo cos takiego jak przez amx amx_say Head admin gg itd tylko zeby to bylo ...

3

Dzcieje ci sie to na czystaym amx-ie czy jak juz dałes pluginy?

Dzcieje ci sie to na czystaym amx-ie czy jak juz dałes pluginy? ...

4

czemu? :/ wiesz może jak zrobić resa przez amx albo cos takiego?

czemu? :/ wiesz może jak zrobić resa przez amx albo cos takiego? ...

5

Patrz jak zrobiłem i mi sie amx wyłączył. Wszytkie pluginy niedziałajam //

Patrz jak zrobiłem i mi sie amx wyłączył. Wszytkie pluginy niedziałajam // pluginy amxx // amx_ptb 1 // amx_auto_rr_knives 1 // esp 1 // amx_gungame_off say ustawienia serwera wczytane say ustawienia serwera wczytane say ustawienia serwera wczytane ...

6

prawdobopodnie namieszaliscie cos w amx zmien przez rcon i sprawdz jak

prawdobopodnie namieszaliscie cos w amx zmien przez rcon i sprawdz jak niepomoze to reinstal ...

7

Cytat: Napisał Xevo Są servery bez AMX MODA chyba jak sobie zrobisz przez

Cytat: Napisał Xevo Są servery bez amx MODA chyba jak sobie zrobisz przez hlds, albo jakiś serwer dla ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "jak wrzucac pluginy przez amx"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam