Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: jak wrzucic demko na rapidshare

Najbardziej trafne tematy dla "jak wrzucic demko na rapidshare"

1

Jak wrzucic dzwięki na mój serwer??? PROSZE POMÓŻCIE!!!

Mam wielka prosbe do was, otórz mam cs 1.6 nonsteam, serwer zakladam przez znany wszystkim Dedicated Serwer i chcialbym na mój serwer wrzucic dzwieki(np. Ultimate Sound), ktore np. wystepuja przy headshot'ie i przy duzej ilosci zabójstw (tzw. ...

Odpowiedzi do Jak wrzucic dzwięki na mój serwer??? PROSZE POMÓŻCIE!!! :

3

Jak odtworzyć demko

WItam :) jak odtworzyć demko nagrane w cs tz. ''Record <Nazwa_Demka> Ale nei że mam wpsiać w consoli playdemo ... Tylko żeby odtworzyć normalnie w np Media PLayer Bo chciałbym skleić film do CS w Movei Maker :) ...

Odpowiedzi do Jak odtworzyć demko :

4

Jak zrobić demko

Witam! Jestem początkującym graczem i nie wiem jak mam zrobić demko co wpisać w console jak oglądać i wogule. Za dobra pomoc postawie 4 gibony ...

Odpowiedzi do Jak zrobić demko :

5

Jak wrzucic fotke

Elo. Mam pytanie gdzie wrzucic fotke zeby była widoczna na forum chodzi mi zebym wkleił linka i widac obrazek ...

Trafność: 50%

6

Jak napisać zażalenie

Jeżeli dostałeś bana to własnie tu jest miejsce zeby npisac o ty... odzywki na gg bede ignorowal. jak napisac zażalenie ? -napisz nowy temat -napisz o ktorej godzinie grales -napisz nick na jakim grales posty-zażalenia-prośby o odbanowanie bez tych ...

Trafność: 25%

8

Jak zapisać bana na forum.

Jeżeli zbanowałeś kogoś i od razu chcesz to tu napsiać, pisz to tak: Temat: [data] Kto A w poście: Nick: Data: Godzina: Za co: Kto zbanował: Dokumentacja: Link1 Link2 jakiś porzadek musi być ...

Odpowiedzi do Jak zapisać bana na forum. :

9

JAK NAPISAĆ SWOJĄ OPINIE O ADMINIE

Temat napisać wg formaty: [skarga] nick admina lub [pochwala] nick admina w treści napisać: - co nam sie konkretnie nie podoba lub tez podoba - jak jest to jakaś konkretna sytuacja, która miała miejsce na serwerze to opisać ja i dać datę i ...

Trafność: 25%

10

Jak dodawac info o banie permanentnym...

Witam! jako admin zostalem upowaznieony jak postawic posta po zbanowaniu delikwenta... 1.Sprawdzic i upewnic sie czy delikwent ma cheaty lub innego rodzaju wspomagacze 2.Nagrac demko z jego udzialem 3.Zobaczyc na zegarku ktora godzina i zapisac to w ...

Odpowiedzi do Jak dodawac info o banie permanentnym... :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "jak wrzucic demko na rapidshare"

1

EKoSTUFF spoko czekam na to buahahha tylko jak bedziesz chcial wrzucic se demko

EKoSTUFF spoko czekam na to buahahha tylko jak bedziesz chcial wrzucic se demko o czity to na BOARda a nie tutaj buahahahahaha gg://9575692 ...

Trafność: 75%

2

Niestety demko ma 56 mb, gdy chce je wrzucic na rapida wyskakuje błąd. Gdy chce

Niestety demko ma 56 mb, gdy chce je wrzucic na rapida wyskakuje błąd. Gdy chce demko obejrzec w cs'ie pisze : Corrupt demo file. Wiecie moze czemu tak ...

3

Też nagrałem demko. Chłop walił byle jak, po każdym jego strzale była głowa.

Też nagrałem demko. Chłop walił byle jak, po każdym jego strzale była głowa. ...

4

nie wiem po jaki huj kreciles demko jak koles ode mnie perma dostal...

nie wiem po jaki huj kreciles demko jak koles ode mnie perma dostal... ...

5

jak sie nagrywa demko??

jak sie nagrywa demko?? ...

6

jezu odczep sie. mój kumpel nagrał cie i jak demko wystawi to zobacza wszyscy

jezu odczep sie. mój kumpel nagrał cie i jak demko wystawi to zobacza wszyscy jaki czit z Ciebie /niepisz juz aaa i jedno mnie dziwi jesli niby taki glupi serv itd. to czemu tylko ty to napisałeś hm? jakoś innym sie ...

7

Bo jesteś łamagą jakąś a demko juz jest moze do czitow dzialu sie przejc i sam

Bo jesteś łamagą jakąś a demko juz jest moze do czitow dzialu sie przejc i sam siebie wystaw? ip ci twoje moge podać! a jeszcze jedno jakim cuem grałeś niby jak od 1 wnocy do 7 rano servera niebyło, xD niezły ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "jak wrzucic demko na rapidshare"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam