1
Dobra... Mam wszystko :) pluginy, Metamoda, AMX... tylko jak zrobic zeby dzialal na servie??!! Mam ten folder "addons" w Glownym folderze CS (tam gdzie jest HLDS) i mam go w cstrike I nadal nie dziala :/ Proszę o ...
Trafność: 66.67%
2
to jak ci którzy robią pluginy otwierają pliki amxx? :???: No i ja nigdzie w pluginach nie widzę plików .sma ale tylko .amxx I co to znaczy kompilować? :mrgreen: EDIT: No dobra, już znalazłem :P Tyle że plik.sma jest mniejszy od .amxx :/ Edytowałem ...
3
te pluginy wytlumacz mi jak je wylaczyc bo dopiero co sciagnelem amxa i nie wiem jak sie ...
4
marcin_sms, jak inne pluginy amxx... na alliedach masz wszystko opisane, LOCK. ...
5
1) pluginy można znaleźć na forach o pluginach 2) Zero opisu pluginów (jak je dodać itp) 3)Napisz które przerobiłeś Yyyy ja bym tego nie przyklejał, ale tu moda nie mam więc zobaczymy co ...
6
Siema Ladny spisAle mam pytanie czy wiesz jak dodac pluginy na serverze gamepad ...
7
A wiesz jak sie inne pluginy instaluje to chyba tak samo. jak nie wiesz jak sie pluginy instaluje to moze ci wieczor powiem tera nie mam czasu alebo ktos zara napisze ...