Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: jak wrzucic pluginy ?

Najbardziej trafne tematy dla "jak wrzucic pluginy ?"

2

Wyłączyły się pluginy-Jak je znowu włączyć?

Otóż: Przez amxmodmenu wyłączyłem wszystkie pluginy, bo się zorientowałem, że jakiś plugin powoduje bug, tylko nie pamiętałem jaki, więc wyłączyłem wszystkie pluginy (w tym amxmodmenu xd) i teraz nie wiem jak je włączyć skoro amxmodmenu nie działa ...

Odpowiedzi do Wyłączyły się pluginy-Jak je znowu włączyć? :

Trafność: 66.67%

3

Jak tworzyc pluginy ?

...

Odpowiedzi do Jak tworzyc pluginy ? :

4

Błąd pluginy??? Prosze o jak najszybsza pomoc..!!!

Wiec tak...amx banuje mi adminow... wyglada to tak: gram sobie na serwierze, wychodze i jak chce wjesc znow to mi pisze "You have been banned"...czasmi mnie wywala z serwera i pisze to samo..i tak sie dzieje kazdemu z adminow...coto moze ...

Odpowiedzi do Błąd pluginy??? Prosze o jak najszybsza pomoc..!!! :

5

Jak dodac pluginy admina i zainstalowac amxmoda !!!!

1 Instalujesz amxmodx 2 Wlaczasz installer i masz a) do steam 1,2 ,3 b) do non steam 1, ,2,3 3 Dodajesz admina czyli: a) otwieramy folder z cs'em\cstrike\addons\amxmodx\configs\users.ini b) na końcu dodaj linijke "twojnick" ...

Odpowiedzi do Jak dodac pluginy admina i zainstalowac amxmoda !!!! :

6

Jak edytować pluginy amxx???

Mam pytanko jak edytować pluginy amxx jak ktoś pomorze dam reputa. ps. kolega mnie prosił zebym napisał ...

Odpowiedzi do Jak edytować pluginy amxx??? :

7

Jak sie nazywaja pluginy ??

jak sie nazywaja plugiy odpowiedzialne za kickowanie i banowanie graczy ?? oraz pluginy do glosowania na mapy i zmieniania mapy przez admina oczywiscie ;] musze wiedziec ich nazwy bo chce miec tylko te finkcje na serweie a reszte wywale bo tylko ...

Odpowiedzi do Jak sie nazywaja pluginy ?? :

8

Pluginy- Spowalniające coś takiego jak w matrx'e

Szukam 3 pluginów, a mianowicie: 1. Gdy ktoś dostanie hedshota jego ciało tak powoli upada z takim fajnym efektem 2. Widziałem na jednym serwerze taki plugin ze można spowolnić czas, wszystko płynie wolniej , bronie wolniej strzelają itp. 3. ...

Odpowiedzi do Pluginy- Spowalniające coś takiego jak w matrx'e :

9

Jak wrzucic dzwięki na mój serwer??? PROSZE POMÓŻCIE!!!

Mam wielka prosbe do was, otórz mam cs 1.6 nonsteam, serwer zakladam przez znany wszystkim Dedicated Serwer i chcialbym na mój serwer wrzucic dzwieki(np. Ultimate Sound), ktore np. wystepuja przy headshot'ie i przy duzej ilosci zabójstw (tzw. ...

Odpowiedzi do Jak wrzucic dzwięki na mój serwer??? PROSZE POMÓŻCIE!!! :

10

Pluginy - Jak je wstawic

Czesc! Otóż mam problem… ostatnio ściągnołem sobie Sourca i tak się spodobał kumplom ze poprosili mnie abym postawil wypasisty serwer. A więc wziołem się do roboty czyli ściągnołem Sourcemoda(chyba tak się nazywał) i go zainstalowałem. ...

Odpowiedzi do Pluginy - Jak je wstawic :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "jak wrzucic pluginy ?"

1

Dobra... Mam wszystko :) Pluginy, Metamoda, AMX... tylko jak zrobic zeby

Dobra... Mam wszystko :) pluginy, Metamoda, AMX... tylko jak zrobic zeby dzialal na servie??!! Mam ten folder "addons" w Glownym folderze CS (tam gdzie jest HLDS) i mam go w cstrike I nadal nie dziala :/ Proszę o ...

2

to jak ci którzy robią pluginy otwierają pliki amxx? :???: No i ja nigdzie w

to jak ci którzy robią pluginy otwierają pliki amxx? :???: No i ja nigdzie w pluginach nie widzę plików .sma ale tylko .amxx I co to znaczy kompilować? :mrgreen: EDIT: No dobra, już znalazłem :P Tyle że plik.sma jest mniejszy od .amxx :/ Edytowałem ...

3

te pluginy wytlumacz mi jak je wylaczyc bo dopiero co sciagnelem amxa i nie

te pluginy wytlumacz mi jak je wylaczyc bo dopiero co sciagnelem amxa i nie wiem jak sie ...

4

marcin_sms, jak inne pluginy amxx... na alliedach masz wszystko opisane, LOCK.

marcin_sms, jak inne pluginy amxx... na alliedach masz wszystko opisane, LOCK. ...

5

1) Pluginy można znaleźć na forach o pluginach 2) Zero opisu pluginów (jak je

1) pluginy można znaleźć na forach o pluginach 2) Zero opisu pluginów (jak je dodać itp) 3)Napisz które przerobiłeś Yyyy ja bym tego nie przyklejał, ale tu moda nie mam więc zobaczymy co ...

6

Siema Ladny spisAle mam pytanie czy wiesz jak dodac pluginy na serverze

Siema Ladny spisAle mam pytanie czy wiesz jak dodac pluginy na serverze gamepad ...

7

A wiesz jak sie inne pluginy instaluje to chyba tak samo. Jak nie wiesz jak sie

A wiesz jak sie inne pluginy instaluje to chyba tak samo. jak nie wiesz jak sie pluginy instaluje to moze ci wieczor powiem tera nie mam czasu alebo ktos zara napisze ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "jak wrzucic pluginy ?"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam