Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: jak wrzucic spadochron do cs

Najbardziej trafne tematy dla "jak wrzucic spadochron do cs"

1

Jak wrzucic dzwięki na mój serwer??? PROSZE POMÓŻCIE!!!

Mam wielka prosbe do was, otórz mam cs 1.6 nonsteam, serwer zakladam przez znany wszystkim Dedicated Serwer i chcialbym na mój serwer wrzucic dzwieki(np. Ultimate Sound), ktore np. wystepuja przy headshot'ie i przy duzej ilosci zabójstw (tzw. ...

Odpowiedzi do Jak wrzucic dzwięki na mój serwer??? PROSZE POMÓŻCIE!!! :

2

Jak napisać zażalenie

Jeżeli dostałeś bana to własnie tu jest miejsce zeby npisac o ty... odzywki na gg bede ignorowal. jak napisac zażalenie ? -napisz nowy temat -napisz o ktorej godzinie grales -napisz nick na jakim grales posty-zażalenia-prośby o odbanowanie bez tych ...

Trafność: 33.33%

4

Jak zapisać bana na forum.

Jeżeli zbanowałeś kogoś i od razu chcesz to tu napsiać, pisz to tak: Temat: [data] Kto A w poście: Nick: Data: Godzina: Za co: Kto zbanował: Dokumentacja: Link1 Link2 jakiś porzadek musi być ...

Odpowiedzi do Jak zapisać bana na forum. :

5

JAK NAPISAĆ SWOJĄ OPINIE O ADMINIE

Temat napisać wg formaty: [skarga] nick admina lub [pochwala] nick admina w treści napisać: - co nam sie konkretnie nie podoba lub tez podoba - jak jest to jakaś konkretna sytuacja, która miała miejsce na serwerze to opisać ja i dać datę i ...

6

Jak dodawac info o banie permanentnym...

Witam! jako admin zostalem upowaznieony jak postawic posta po zbanowaniu delikwenta... 1.Sprawdzic i upewnic sie czy delikwent ma cheaty lub innego rodzaju wspomagacze 2.Nagrac demko z jego udzialem 3.Zobaczyc na zegarku ktora godzina i zapisac to w ...

Odpowiedzi do Jak dodawac info o banie permanentnym... :

7

Jak zrobic logo w cs 1.6 :D

SPOSÓB 1: 1. sciagasz program half life logo creator. 2. robisz sobie logo w programie graficznym. (lub szukasz gotowego obrazka) 3. Otwierasz obrazek przez HLLC 4. W programie klikasz 'auto-size'. 5. Nastepnie 'Make Wad' 6. W tym momecie w katalogu ...

Odpowiedzi do Jak zrobic logo w cs 1.6 :D :

8

Omijanie antybluzgi ban 15 minut jak za bluzge!

Kto bedzie omijal antybluzge dostaje bana na 15 minut bez wyjatkow!! ...

Odpowiedzi do Omijanie antybluzgi ban 15 minut jak za bluzge! :

9

Cheater jak się patrzy

więc na serwerze gra cheater slaby*mp3 na nonsteam HASHJAMA wpiszecie /top 15 to zobaczycie go na 1 miejscu -.-' taki mój ...

10

Poradnik: Jak grać na Non Steam i Botami naraz?

Witam wszystkich! Wielu z Was zapewne zadaje sobie pytanie: jak zgrać razem CS 1.6, patch non steam (obojętna wersja) i boty? Jest na to rada! Męczyłem się z tym ładnych kilka godzin ale w końcu doszedłem co i jak. Do testów użyłem CS 1.6, patch non ...

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "jak wrzucic spadochron do cs"

1

witam, znalazlem to ale nie wiem jak to wrzucic, mzoe ktos by mogl pomoc z tym

witam, znalazlem to ale nie wiem jak to wrzucic, mzoe ktos by mogl pomoc z tym ?? Admin Ranking System Z gory dizekuje za pomoc ...

Trafność: 66.67%

2

ale powiedz, jakie masz foldery jak chcesz wrzucic przez usb wiem jak Ci pomoc,

ale powiedz, jakie masz foldery jak chcesz wrzucic przez usb wiem jak Ci pomoc, ale nie wiem jakie masz foldery żeby moc to ...

3

ja uzywam czegos podobnego BleedMenu tu jest wytlumaczone jak to wrzucic jest

ja uzywam czegos podobnego BleedMenu tu jest wytlumaczone jak to wrzucic jest tu tez mp3 player :P oraz inne cfg itp. ...

4

Ale jak kupujesz server to jest STEAM. Musisz wrzucic na Server przez FTP

Ale jak kupujesz server to jest STEAM. Musisz wrzucic na Server przez FTP biblioteki i w server.cfg zmienic z sv_lan 0 Na sv_lan 1 I Juz bedzie ns (non ...

5

a nie da sie plik psd przerobic na html?? jak ktos umie to wrzucic to niech

a nie da sie plik psd przerobic na html?? jak ktos umie to wrzucic to niech pomoze dam ...

6

ej a jak ja to mma otworzyc i wrzucic na ftp xD bo ja tego serwa mam na ftp

ej a jak ja to mma otworzyc i wrzucic na ftp xD bo ja tego serwa mam na ftp ...

7

EKoSTUFF spoko czekam na to buahahha tylko jak bedziesz chcial wrzucic se demko

EKoSTUFF spoko czekam na to buahahha tylko jak bedziesz chcial wrzucic se demko o czity to na BOARda a nie tutaj buahahahahaha gg://9575692 ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "jak wrzucic spadochron do cs"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam