Wyniki szukania dla: jak wyłączać pluginy w amx |
Najbardziej trafne tematy dla "jak wyłączać pluginy w amx"
1
Witam Niedługo zamuwie serwer cs'a,ale gdy juz go bede miał to nie wiem jak wgrać amx,pluginy,Muze.jak na takiego serwa stawianego to potrafie ale na stronke np:Gamepad,pukawka itp. nie umiem.Proszę o dokładne napisanie jak to sie robi lub o jakiś ...
Odpowiedzi do [Pytanie]Jak wgrać Amx,Pluginy,Muze. :
Trafność: 75%
2
chodzi mi o to ze by wpisywac jak sie nacisnie y np voteban i pojawia sie ista uzytkowników na których moge dac głos na ...
Odpowiedzi do ej jest cos takiego jak amx do cs sorca :
3
Witam 4ll. Mam pytanie :) jak zainstalować amx MOD X?? Raz słyszałem ze trzeba instalować jeszcze metamoda, a nieraz że niee :/ jak trzeba opiszcie tez dokładnie jak mogę to wszystko zainstalować :/ Bo nie moge skumać :/ mam CS 1.6 NonSteam v.19 :P ...
Odpowiedzi do Jak zainstalować AMX MOD X? HELP :) :
Trafność: 50%
4
Otóż mam problem nie wiem jak wyłączyć wszystkie pluginy może ktoś pomóc? ...
Odpowiedzi do Jak wyłączyć pluginy :
5
czy moglby ktos mi pomoc ?? mam z tym wielki problem ;/ bo juz na serwie monotonnie troche i chce pare ...
Odpowiedzi do Jak dodac mapki do amx przez ftp :) :
6
Otóż: Przez amxmodmenu wyłączyłem wszystkie pluginy, bo się zorientowałem, że jakiś plugin powoduje bug, tylko nie pamiętałem jaki, więc wyłączyłem wszystkie pluginy (w tym amxmodmenu xd) i teraz nie wiem jak je włączyć skoro amxmodmenu nie działa ...
Odpowiedzi do Wyłączyły się pluginy-Jak je znowu włączyć? :
7
...
Odpowiedzi do Jak tworzyc pluginy ? :
8
Witam wszystkich:) od niedawna stałem sie jednym z forumowiczów ,,wiaderka,,:) Pare dni temu zrobiłem serwer w grze counter strike 1.6(nonsteam :mrgreen: ) Zainstalowałem ,amxmodx-installer-1.76d, no i jakoś mi sie udało zrobić ze jestem adminem- co ...
Odpowiedzi do /rank /top15 od podstaw. Jak zrobić top15(amx 1.76d) :
9
Wiec tak...amx banuje mi adminow... wyglada to tak: gram sobie na serwierze, wychodze i jak chce wjesc znow to mi pisze "You have been banned"...czasmi mnie wywala z serwera i pisze to samo..i tak sie dzieje kazdemu z adminow...coto moze ...
Odpowiedzi do Błąd pluginy??? Prosze o jak najszybsza pomoc..!!! :
10
1 Instalujesz amxmodx 2 Wlaczasz installer i masz a) do steam 1,2 ,3 b) do non steam 1, ,2,3 3 Dodajesz admina czyli: a) otwieramy folder z cs'em\cstrike\addons\amxmodx\configs\users.ini b) na końcu dodaj linijke "twojnick" ...
Odpowiedzi do Jak dodac pluginy admina i zainstalowac amxmoda !!!! :
Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "jak wyłączać pluginy w amx"
1
Dobra... Mam wszystko :) pluginy, Metamoda, amx... tylko jak zrobic zeby dzialal na servie??!! Mam ten folder "addons" w Glownym folderze CS (tam gdzie jest HLDS) i mam go w cstrike I nadal nie dziala :/ Proszę o ... Trafność: 75%
2
Dzcieje ci sie to na czystaym amx-ie czy jak juz dałes pluginy? ... Trafność: 75%
3
Patrz jak zrobiłem i mi sie amx wyłączył. Wszytkie pluginy niedziałajam // pluginy amxx // amx_ptb 1 // amx_auto_rr_knives 1 // esp 1 // amx_gungame_off say ustawienia serwera wczytane say ustawienia serwera wczytane say ustawienia serwera wczytane ... Trafność: 75%
4
wiem jak sie instaluje pluginy na amx to łatwe, ale tego sie nie da skompilowac, sciagam plik .sma i error, ktos napisal wyzej ze trzeba to zrobic lokalnie, czyli ... Trafność: 75%
5
hmmm.. możesz powyłączać pluginy i te pliki dawać do plików .res (taka same jak nazwa mapy) i wtedy na tej mapie będzie ściągać pliki lub usunąć plugin precache z pluginów lub użyć sv_downloadurl (jest na ... Trafność: 75%
6
mosh, dokladnie tak samo jak masz w dziale Kod: pluginy, dodatki, amx, amxX to w dziake grafika zrob Kod: 1.Tutoriale 2. Własne prace chyba ze ktos uwaza ze cos jeszcze to niech pisze ... Trafność: 75%
7
amx_off, a jak chcesz wyłączać tylko niekóre pluginy, to amxmodmenu, more pause plugins(6) i wybierasz co cie ... Trafność: 75%
Tagi powiązane z tematami szukania dla "jak wyłączać pluginy w amx"
|

Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u
zalogowani nie widzą reklam
Copyright © 2007-2008 Counter Strike wiaderko.com
|