Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: jak wyłączać pluginy w amx

Najbardziej trafne tematy dla "jak wyłączać pluginy w amx"

1

[Pytanie]Jak wgrać Amx,Pluginy,Muze.

Witam Niedługo zamuwie serwer cs'a,ale gdy juz go bede miał to nie wiem jak wgrać amx,pluginy,Muze.jak na takiego serwa stawianego to potrafie ale na stronke np:Gamepad,pukawka itp. nie umiem.Proszę o dokładne napisanie jak to sie robi lub o jakiś ...

Odpowiedzi do [Pytanie]Jak wgrać Amx,Pluginy,Muze. :

Trafność: 75%

2

ej jest cos takiego jak amx do cs sorca

chodzi mi o to ze by wpisywac jak sie nacisnie y np voteban i pojawia sie ista uzytkowników na których moge dac głos na ...

Odpowiedzi do ej jest cos takiego jak amx do cs sorca :

3

Jak zainstalować AMX MOD X? HELP :)

Witam 4ll. Mam pytanie :) jak zainstalować amx MOD X?? Raz słyszałem ze trzeba instalować jeszcze metamoda, a nieraz że niee :/ jak trzeba opiszcie tez dokładnie jak mogę to wszystko zainstalować :/ Bo nie moge skumać :/ mam CS 1.6 NonSteam v.19 :P ...

Odpowiedzi do Jak zainstalować AMX MOD X? HELP :) :

Trafność: 50%

6

Wyłączyły się pluginy-Jak je znowu włączyć?

Otóż: Przez amxmodmenu wyłączyłem wszystkie pluginy, bo się zorientowałem, że jakiś plugin powoduje bug, tylko nie pamiętałem jaki, więc wyłączyłem wszystkie pluginy (w tym amxmodmenu xd) i teraz nie wiem jak je włączyć skoro amxmodmenu nie działa ...

Odpowiedzi do Wyłączyły się pluginy-Jak je znowu włączyć? :

7

Jak tworzyc pluginy ?

...

Odpowiedzi do Jak tworzyc pluginy ? :

8

/rank /top15 od podstaw. Jak zrobić top15(amx 1.76d)

Witam wszystkich:) od niedawna stałem sie jednym z forumowiczów ,,wiaderka,,:) Pare dni temu zrobiłem serwer w grze counter strike 1.6(nonsteam :mrgreen: ) Zainstalowałem ,amxmodx-installer-1.76d, no i jakoś mi sie udało zrobić ze jestem adminem- co ...

Odpowiedzi do /rank /top15 od podstaw. Jak zrobić top15(amx 1.76d) :

9

Błąd pluginy??? Prosze o jak najszybsza pomoc..!!!

Wiec tak...amx banuje mi adminow... wyglada to tak: gram sobie na serwierze, wychodze i jak chce wjesc znow to mi pisze "You have been banned"...czasmi mnie wywala z serwera i pisze to samo..i tak sie dzieje kazdemu z adminow...coto moze ...

Odpowiedzi do Błąd pluginy??? Prosze o jak najszybsza pomoc..!!! :

10

Jak dodac pluginy admina i zainstalowac amxmoda !!!!

1 Instalujesz amxmodx 2 Wlaczasz installer i masz a) do steam 1,2 ,3 b) do non steam 1, ,2,3 3 Dodajesz admina czyli: a) otwieramy folder z cs'em\cstrike\addons\amxmodx\configs\users.ini b) na końcu dodaj linijke "twojnick" ...

Odpowiedzi do Jak dodac pluginy admina i zainstalowac amxmoda !!!! :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "jak wyłączać pluginy w amx"

1

Dobra... Mam wszystko :) Pluginy, Metamoda, AMX... tylko jak zrobic zeby

Dobra... Mam wszystko :) pluginy, Metamoda, amx... tylko jak zrobic zeby dzialal na servie??!! Mam ten folder "addons" w Glownym folderze CS (tam gdzie jest HLDS) i mam go w cstrike I nadal nie dziala :/ Proszę o ...

2

Dzcieje ci sie to na czystaym amx-ie czy jak juz dałes pluginy?

Dzcieje ci sie to na czystaym amx-ie czy jak juz dałes pluginy? ...

3

Patrz jak zrobiłem i mi sie amx wyłączył. Wszytkie pluginy niedziałajam //

Patrz jak zrobiłem i mi sie amx wyłączył. Wszytkie pluginy niedziałajam // pluginy amxx // amx_ptb 1 // amx_auto_rr_knives 1 // esp 1 // amx_gungame_off say ustawienia serwera wczytane say ustawienia serwera wczytane say ustawienia serwera wczytane ...

4

wiem jak sie instaluje pluginy na amx to łatwe, ale tego sie nie da

wiem jak sie instaluje pluginy na amx to łatwe, ale tego sie nie da skompilowac, sciagam plik .sma i error, ktos napisal wyzej ze trzeba to zrobic lokalnie, czyli ...

5

hmmm.. możesz powyłączać pluginy i te pliki dawać do plików .res (taka same jak

hmmm.. możesz powyłączać pluginy i te pliki dawać do plików .res (taka same jak nazwa mapy) i wtedy na tej mapie będzie ściągać pliki lub usunąć plugin precache z pluginów lub użyć sv_downloadurl (jest na ...

6

mosh, dokladnie tak samo jak masz w dziale Kod: Pluginy, dodatki, AMX, AMXX to

mosh, dokladnie tak samo jak masz w dziale Kod: pluginy, dodatki, amx, amxX to w dziake grafika zrob Kod: 1.Tutoriale 2. Własne prace chyba ze ktos uwaza ze cos jeszcze to niech pisze ...

7

Amx_off, a jak chcesz wyłączać tylko niekóre pluginy, to amxmodmenu, more pause

amx_off, a jak chcesz wyłączać tylko niekóre pluginy, to amxmodmenu, more pause plugins(6) i wybierasz co cie ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "jak wyłączać pluginy w amx"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam