Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: jak wylaczyc synchronizacje w radeonie

Najbardziej trafne tematy dla "jak wylaczyc synchronizacje w radeonie"

1

Top 10 - jak wylaczyc

Witam mam server a na nim amxx 1.76d .. i mam tam 2 rankingi .. top15 i top10 i dla kazdego osobny rank Top10 resetuje sie sam .. co jakis czas i dlatego ranking dla top10 i top15 jest inny ;/ Po wpisaniu /rank pokazuja sie 2 rankingi .. kazdy inny ...

Odpowiedzi do Top 10 - jak wylaczyc :

2

jak wylaczyc dzwiek z cs'a

jak wylaczyc dzwiek z cs'a we frapsie? ...

Odpowiedzi do jak wylaczyc dzwiek z cs'a :

3

jak to wylaczyc

witam panowie , jak to naprawic . w console wyskakuje Warning: Unable to open sound/misc/newround.wav for transfer i nie ma dzwiekow typu hedshot . szukalem na forum i nic .wiem ze to wyladuje w koszu ale moze ktos pomorze ...

Odpowiedzi do jak to wylaczyc :

5

Jak wylaczyc?

Mam problem wlaczylem kiedys liczbe zabranego hp po trafieniu (przy celowniku wysiwltal ile zabralem ) i teraz chce to wylaczyc ale nie wiem jak (nie wiem co to za plugin ) wydaje mi sie ze wlaczylem to tam gdzie wlacza sie rank i top15 ale nie ...

Odpowiedzi do Jak wylaczyc? :

6

Jak wylaczyc amx?

Witam. Poprzednio mielismy serwer w gamepad.pl i mielismy na nim AMX Mod X. Komenda amx_off w konsoli działała Teraz zakupilismy serwer w netgamer.pl i mamy na nim AMX Mod. Probujemy wylaczyc tego amx'a tak jak w amxx wpisujac komende rcon amx_off, ...

Odpowiedzi do Jak wylaczyc amx? :

Trafność: 50%

7

Shell 4us jak wylaczyc server

jak wylaczyc server w shell 4us. Uruchomilem go zgodnie z poradnikiem, z funkcja screen. Niestety teraz, chce go na chwile wylaczyc, ale nie wiem jak :/ edit: jak mogę ustawić nazwę servera? Można zmienić nie edytujac server.cfg? Prosze o pomoc. ...

Odpowiedzi do Shell 4us jak wylaczyc server :

8

Jak napisać zażalenie

Jeżeli dostałeś bana to własnie tu jest miejsce zeby npisac o ty... odzywki na gg bede ignorowal. jak napisac zażalenie ? -napisz nowy temat -napisz o ktorej godzinie grales -napisz nick na jakim grales posty-zażalenia-prośby o odbanowanie bez tych ...

Trafność: 25%

10

Jak zapisać bana na forum.

Jeżeli zbanowałeś kogoś i od razu chcesz to tu napsiać, pisz to tak: Temat: [data] Kto A w poście: Nick: Data: Godzina: Za co: Kto zbanował: Dokumentacja: Link1 Link2 jakiś porzadek musi być ...

Odpowiedzi do Jak zapisać bana na forum. :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "jak wylaczyc synchronizacje w radeonie"

1

Pytal jak wylaczyc synchronizacje pionowa, a wy spamujecie jakimis programami i

Pytal jak wylaczyc synchronizacje pionowa, a wy spamujecie jakimis programami i offtopami :evil: jak wylaczyc synchronizacje pionowa? Nic prostszego: klikasz na pulpicie w dowolnym miejscu ppm*>Właściwosci>Ustawienia>Zaawansowane>nVidia ...

Trafność: 75%

2

i po tym wylaczyc gree kompa czy jak ?? probowalem ;/ i nic nie daje to config

i po tym wylaczyc gree kompa czy jak ?? probowalem ;/ i nic nie daje to config cfg w konsoli niby ze zaakceptowal ale nie ma ustawien gdzesi doczytalem ze trzeba exec nazwa.cfg zrobilem i pisze could't nazwa.cfg i co zrobic ;/ a we wlasciwosciach ...

3

no wlasnie, wie ktos moze jak wylaczyc ten co pokazauje moja aktualna

no wlasnie, wie ktos moze jak wylaczyc ten co pokazauje moja aktualna pozycje ...

4

ale jak to wylaczyc?

ale jak to wylaczyc? ...

5

te pluginy wytlumacz mi jak je wylaczyc bo dopiero co sciagnelem amxa i nie

te pluginy wytlumacz mi jak je wylaczyc bo dopiero co sciagnelem amxa i nie wiem jak sie ...

6

jak chcesz public to internet i jak to ma byc NON STEAM MUSISZ WYLACZYC VAC.

jak chcesz public to internet i jak to ma byc NON STEAM MUSISZ wylaczyc VAC. ...

7

a jak da sie edytowac to i jak te ultra kill da sie wylaczyc

a jak da sie edytowac to i jak te ultra kill da sie wylaczyc ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "jak wylaczyc synchronizacje w radeonie"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam