Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: jak wyłączyć uaktualnienia w photoshop cs3

Najbardziej trafne tematy dla "jak wyłączyć uaktualnienia w photoshop cs3"

1

Jak wyłączyć boty

jak uruchomie serwa (np. na 6 osób) to zaraz sa na nim boty, i wtedy ja nie moge grac bo sa miejsca zajete przez boty, a jak zrobie botowi kicka to zaraz sie pojawia creating bot i zastepuje go drugi, jak zrobic zeby te głupie boty sie wogóle nie ...

Odpowiedzi do Jak wyłączyć boty :

3

Wyłączyły się pluginy-Jak je znowu włączyć?

Otóż: Przez amxmodmenu wyłączyłem wszystkie pluginy, bo się zorientowałem, że jakiś plugin powoduje bug, tylko nie pamiętałem jaki, więc wyłączyłem wszystkie pluginy (w tym amxmodmenu xd) i teraz nie wiem jak je włączyć skoro amxmodmenu nie działa ...

Odpowiedzi do Wyłączyły się pluginy-Jak je znowu włączyć? :

Trafność: 40%

4

Jak wyłączyć ?

Witam, jaki plugin za to odpowiada ? plugin czy ustawienie ? Chcem to całkowicie wyłączyć Prosze po pomoc. Mam SerWer PacK AMX - Center (Shooters.pl) ze stronki amx-center.com ...

Odpowiedzi do Jak wyłączyć ? :

5

Jak wyłączyć server?

Witam mam pytanie... Mam server na pipni.cz i teraz takie pytanie?Czy jest mozliwosc wylaczenia server'a komenda??WIem ze mozna wylaczyc przed down ale chodzi mi o to zeby go wylaczyc bez zamykania ...

Odpowiedzi do Jak wyłączyć server? :

7

Jak włączyć sprays?

Mam taki problem posiadam prywatny serwer na pukawka.pl i przy zrobieniu spray w grze zawsze jest to samo nie można użyć innego. Wie ktoś może w jaki sposób można tą opcje wyłączyć? Chcę po prostu włączyć to żeby każdy mógł mieć Swój własny spray a ...

Odpowiedzi do Jak włączyć sprays? :

10

Jak wyłączyć "nieśmiertelność" w usurf?

Witam, korzystam z plugina usurf i nie mozna zabijac sie na mapach surf :/ Obrazenia sa powodowane jedynie granatami :/ jak to ...

Odpowiedzi do Jak wyłączyć "nieśmiertelność" w usurf? :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "jak wyłączyć uaktualnienia w photoshop cs3"

1

Nie wiem dlaczego ale jak chce sie połączyć ze swoim serwem to niemoge w

Nie wiem dlaczego ale jak chce sie połączyć ze swoim serwem to niemoge w users.ini przypisałem hasło i gdy wchodze na serwa wywala mnie i pisze że złe hasło.Invalid password..A przecież hasło jest takie same.. ...

2

Dobrze. No więc uściślę swoje pytanie. Dokładnie mi chodzi jak mam połączyć

Dobrze. No więc uściślę swoje pytanie. Dokładnie mi chodzi jak mam połączyć razem demka w jeden cały fragmovie i jak dodać do tego muzykę i napisy na początku filmu? Wie może ktoś jak mam to ...

3

też mam ten błąd. Jak to wyłączyć amxx-a ??

też mam ten błąd. jak to wyłączyć amxx-a ?? ...

4

no jak pisałem wyżej kiedy próbuje połączyć się z serverami non-steam czy to

no jak pisałem wyżej kiedy próbuje połączyć się z serverami non-steam czy to przez konsole i odpowiednią komendę czy przez Favourites to się nie łączy. Czyli jak wpisuje IP w Favourites to jest przez chwile szukanie i nic nic nie znajduje. a w ...

5

Nie tej xD :mrgreen: Wszystko zrobiłem tylko niewiem jak to włączyć czy co

Nie tej xD :mrgreen: Wszystko zrobiłem tylko niewiem jak to włączyć czy co wpisuje amx_voteday i gówno, może to trzeba jakoś aktywować ? :idea: P.S Co w sma ustawione na 0 ? [ Dodano: Pon 10 Wrz, 2007 ] Cytat: Napisał Shadow CZekaj.. :P [ Dodano: ...

6

ok czyli GregoryFear.no-ip.pl ale jak mam sie z tego dołączyć???

ok czyli GregoryFear.no-ip.pl ale jak mam sie z tego dołączyć??? ...

7

jaro.16, ale jak ręcznie podasz mu to możesz się połączyć z serwerem tak?

jaro.16, ale jak ręcznie podasz mu to możesz się połączyć z serwerem tak? ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "jak wyłączyć uaktualnienia w photoshop cs3"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam