Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: jak wylaczyc wymuszanie interpa na serwerze

Najbardziej trafne tematy dla "jak wylaczyc wymuszanie interpa na serwerze"

1

Top 10 - jak wylaczyc

Witam mam server a na nim amxx 1.76d .. i mam tam 2 rankingi .. top15 i top10 i dla kazdego osobny rank Top10 resetuje sie sam .. co jakis czas i dlatego ranking dla top10 i top15 jest inny ;/ Po wpisaniu /rank pokazuja sie 2 rankingi .. kazdy inny ...

Odpowiedzi do Top 10 - jak wylaczyc :

2

jak wylaczyc dzwiek z cs'a

jak wylaczyc dzwiek z cs'a we frapsie? ...

Odpowiedzi do jak wylaczyc dzwiek z cs'a :

3

Jak postawić HLTV na serwerze?

jak POSTAWIĆ HLTV? HLTV, w skrócie, czyli Half Life TV. Jest to „telewizja”, dzięki której mamy szansę oglądać mecze w Counter-Strike 1.6, Day of Defeat, Counter-Strike Condition Zero czy Counter-Strike Source. jak widać CS dominuje, ...

Odpowiedzi do Jak postawić HLTV na serwerze? :

Trafność: 40%

4

Jak na serwerze HLDS zrobic zamiast FFA TP ?

Tak jak w temacie. jak na serwerze HLDS zrobic zamiast FFA serweru TP serwer ? Chodzi mi o to,ze jak ktos przekroczy granice raszu zeby go zabijalo albo dawalo slapa. Z góry dziex :) Jezeli ktos pomoze klikne pomogl ...

Odpowiedzi do Jak na serwerze HLDS zrobic zamiast FFA TP ? :

5

Jak zrobic na serwerze HLDS bez AMX tekst powitalny?

Tak jak w temacie. jak zrobic na serwerze HLDS bez AMX tekst powitalny jak ktos wchodzi na serwer ?? Pomocy :) Jezeli ktos pomoze klikne pomogl ...

Odpowiedzi do Jak zrobic na serwerze HLDS bez AMX tekst powitalny? :

6

Jak zrobic Admina na serwerze!!!!

Doklady opis "Flagi dostępu" i "Account flags" Flagi dostępu: Kod: a - immunitet (gracz z tą flagą ma immunitet czyli nie może być kickowany, banowany, slapowany itp. Zaleca sie nie dawanie tej flagi nikomu. Co najwyżej sobie ...

Odpowiedzi do Jak zrobic Admina na serwerze!!!! :

7

jak to wylaczyc

witam panowie , jak to naprawic . w console wyskakuje Warning: Unable to open sound/misc/newround.wav for transfer i nie ma dzwiekow typu hedshot . szukalem na forum i nic .wiem ze to wyladuje w koszu ale moze ktos pomorze ...

Odpowiedzi do jak to wylaczyc :

9

Admin na serwerze... (WIEM JAK ZAŁOŻYĆ INNE MAM PYTANIE :P )

Siemka, mam swój serwer i mam problem z adminem... jak zakładam admina na hasło i nick to gdy wchodzę na serwer pisze mi "Nie możesz wejść na ten serwer..." =.= nie wiem o co w tym chodzi... Kilka znajomych też ma takie problemy :/ Moje ...

Odpowiedzi do Admin na serwerze... (WIEM JAK ZAŁOŻYĆ INNE MAM PYTANIE :P ) :

10

Jak wylaczyc?

Mam problem wlaczylem kiedys liczbe zabranego hp po trafieniu (przy celowniku wysiwltal ile zabralem ) i teraz chce to wylaczyc ale nie wiem jak (nie wiem co to za plugin ) wydaje mi sie ze wlaczylem to tam gdzie wlacza sie rank i top15 ale nie ...

Odpowiedzi do Jak wylaczyc? :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "jak wylaczyc wymuszanie interpa na serwerze"

1

Cytat: Na serwerze nie ma nigdy lagow a jak wpadne tam i beda lagi to ja cie

Cytat: Na serwerze nie ma nigdy lagow a jak wpadne tam i beda lagi to ja cie zlapie spokojnie ale wtedy to bedziesz mial cieplo w gaciach :lol: ...

2

ps. jak ty naliczyles te 26 wierszy ? 8 przykazan na serwerze: Cytat: 1.

ps. jak ty naliczyles te 26 wierszy ? 8 przykazan na serwerze: Cytat: 1. Oczywiście nie można czitować, kara jest tylko jedna i bez ostrzeżenia BAN NA ZAWSZE!!! 2. Nie wolno przeklinać (ani przez majkrofona, ani na say'u) 3. Nie wolno obrażać innych ...

3

i po tym wylaczyc gree kompa czy jak ?? probowalem ;/ i nic nie daje to config

i po tym wylaczyc gree kompa czy jak ?? probowalem ;/ i nic nie daje to config cfg w konsoli niby ze zaakceptowal ale nie ma ustawien gdzesi doczytalem ze trzeba exec nazwa.cfg zrobilem i pisze could't nazwa.cfg i co zrobic ;/ a we wlasciwosciach ...

4

Tu masz topic jak odpalić HLTV na serwerze:

Tu masz topic jak odpalić HLTV na serwerze: http://board.counter-strike.pl/viewtopic.php?t=1476 P.S. Hltv odpalasz w katalogu c:/program ...

5

no wlasnie, wie ktos moze jak wylaczyc ten co pokazauje moja aktualna

no wlasnie, wie ktos moze jak wylaczyc ten co pokazauje moja aktualna pozycje ...

6

ale jak to wylaczyc?

ale jak to wylaczyc? ...

7

te pluginy wytlumacz mi jak je wylaczyc bo dopiero co sciagnelem amxa i nie

te pluginy wytlumacz mi jak je wylaczyc bo dopiero co sciagnelem amxa i nie wiem jak sie ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "jak wylaczyc wymuszanie interpa na serwerze"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam