Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: jak wymyślić nazwę klanu cs1.6?

Najbardziej trafne tematy dla "jak wymyślić nazwę klanu cs1.6?"

1

Jak grac przez neta w cs1.6

Hej, sciagnąłem sobie csa 1.6. Nie moge wejsc na rzadem server no steam. Wpisuje w konsolce connect ip servera i wywala mi błedy: Invalid Cdkey albo Failed co contack game server. Co mam zrobic? jakies patche zainstalowac? czekam na ...

Odpowiedzi do Jak grac przez neta w cs1.6 :

2

szukam chetnych osob do zalozenia wlasnego klanu <cs1.6 n

szukam graczy ktorzy byli by chetni do zalozenia wspolnego klanu nazwa do uzgodnienia.mam zamiar wykupic serv <na wspole oczywiscie> dobrze by bylo zeby ktos mogl stawiac chodzace serv zeby na poczatek mozna bylo pograc i zgrac sie jako team ...

Odpowiedzi do szukam chetnych osob do zalozenia wlasnego klanu <cs1.6 n :

Trafność: 40%

3

Szukam Klanu ( jak wszyscy )

Oferuje: :arrow: Nick FILIP :arrow: staz : 1 rok :arrow: micro :arrow: Team Played :arrow: wiek 14 :arrow: Duża dostępność :arrow: Skill do oceny Oczekuje: :arrow: strona :arrow: cw, treningi, moze jakies mixy, ligi :arrow: dobrze aby byl zgrany ...

4

Poszukuję klanu, ktory wie jak się gra i zechce mnie przyjąć

Witam. Otóż poszukuję grupy ludzi, z którymi zawsze możnaby pogierczyć w CS'a. Chodzi o to żeby ogarniali grę i grali zespołowo. Moje dane: wiek: 17 staż: 3 miesiące ale gram naprawdę dobrze jak na tak krótki czas (trzeba to zobaczyć żeby uwierzyć) ...

Odpowiedzi do Poszukuję klanu, ktory wie jak się gra i zechce mnie przyjąć :

5

Jak postawić serwer Zombiaków w cs1.6

Siemka Mam problem mianowicie. Już tydzień z kolegom probujemy postawić serwer zombi ale nasz doświadczenie w tych sprawach jest równe 0. Gramy w cs 1.6 ja przez 4 lata on przez 2 i nie wiem na ten temat nic. Ściągaliśmy już gotowe max ale tylko 1 ...

6

Gracz szuka klanu (cs1.6)!

Witam. Szukam klanu. oczekuje: -klan steam -serwer steam -HUMORU!!! -domen.pl -sponsora [nie koniecznie] -serwer ts2 -Gra tp -Taktyki -Zgranie -stała 5 (ew. z rezerwą) -ogar cl i vcl -wiek jak na tą grę przystało 16 lat i więcej. -zero płaczu, ...

7

Pytanie Lamerskie...-Jak zmienić nazwę serwera?

Hi. Mam problem, otóż-postawiłem serwer, wgrałem ładnie metamod i map'a i teraz tak-w wyszukiwarce wyświetla się mój serwer:"Counter-Strike Source dedicated server" czy coś tam. jak to ...

Odpowiedzi do Pytanie Lamerskie...-Jak zmienić nazwę serwera? :

9

Jak napisać zażalenie

Jeżeli dostałeś bana to własnie tu jest miejsce zeby npisac o ty... odzywki na gg bede ignorowal. jak napisac zażalenie ? -napisz nowy temat -napisz o ktorej godzinie grales -napisz nick na jakim grales posty-zażalenia-prośby o odbanowanie bez tych ...

Trafność: 20%

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "jak wymyślić nazwę klanu cs1.6?"

1

Jak mam załorzyć właśny klan ma obok nicu wymyślec nazew klanu i szukać graczy

jak mam załorzyć właśny klan ma obok nicu wymyślec nazew klanu i szukać graczy a na necie nietrzeba zarejestrować tego klanu albo coś ODP ...

Trafność: 60%

2

Dobra dałem pomógł ale co to za zryty plugin że pisze jakąś nazwe klanu i na

Dobra dałem pomógł ale co to za zryty plugin że pisze jakąś nazwe klanu i na dole odliczanie żam mi tego do dupy to. Dajcie mi jakiś normalny że na środku ekranu na biało wyświetla restart za 60 sekund a nie "Special Unit clan restart za 60 ...

3

Hej zrob logo naszego klanu klan nosi nazwe [*Fight-Team*] najlepiej jak by to

Hej zrob logo naszego klanu klan nosi nazwe [*Fight-Team*] najlepiej jak by to byl bialy napis na czarnym tel a w tle jaks obrazek z csa gg ...

4

Jak masz clan, to tam trochę niżej masz tactics.. ;] ps.. można nazwę klanu

jak masz clan, to tam trochę niżej masz tactics.. ;] ps.. można nazwę klanu zmienić i imię i nazwisko graczy xD.. zrobię nicki z wiaderka ...

5

byś napisał jak ichcesz tekst a nie że trzeba samemu wymyślić :P

byś napisał jak ichcesz tekst a nie że trzeba samemu wymyślić :P ...

6

Nie mogłeś sam wymyślić nazwy dla klanu ? Exterminal Multigaming już istnieje

Nie mogłeś sam wymyślić nazwy dla klanu ? Exterminal Multigaming już istnieje (a co do Global to nie powiem, żebyś wykazał się szczególną inwencją) http://ext-gaming.com/ Ogólnie żal na kółkach ;) 0.01/10 za dobre chęci - 0.01 za ściągniętą nazwę. ...

7

Nie mam weny na logo jak ma wyglądać xD muszę coś wymyślić xD

Nie mam weny na logo jak ma wyglądać xD muszę coś wymyślić xD ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "jak wymyślić nazwę klanu cs1.6?"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam