1
elo all jak ktos chce grac przez neta w GARRYS MOD 10 non steam POTKRESLAM non steam to niech wbija na te IP >>>>>> 89.78.175.228 <<<<< jesli niebendzie mugl wbic albo bendzie to prosze o poinformowanie mnie na GG ...
Trafność: 62.5%
2
ej a powiecie mi jak zagrac przez neta mam kilka serwow i nie moge wejsc na serwer wyskakuje rcon password co tam ...
Trafność: 50%
3
Invalid cd-key wyswietla sie (jak masz non-steam) gdy probojesz podlaczyc sie do servera postawionego na steam, i zmien patcha na ...
Trafność: 37.5%
4
Okey, a jak juz posiadam staly serwer? To jak przerobic go na non steam? ...
5
jak dobrze wiem mówimy tu o cs non steam czyli nie oryginalnym, a więc pytam sie jak uruchomic tgeo cs-a bądź skąd ściągnąć działającego, naprawde bardzo prosze o ...
6
jak dla mnie non steam to tylko hashjama. jak chcesz lepiej grać to z botami trenuj np 15 botów vs TY ,kupujesz awp i śmigasz na aztecu. A prawdziwa gra się dopiero na steam ...
7
Czy moze mi ktos powiedziec jak zrobic serwer na non steam bo tez wykupilem wlasnie ze Shhoters.pl ale zrobili mi na steam serwer i napisali ze nie stawiaja non steam bo jest niezgodne z prawem. no i mowiac krotko ZDENERWOWALEM SIE I PROSZE O POMOC ...