Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: jak zagrac w csa 1.6 non steam przez neta?

Najbardziej trafne tematy dla "jak zagrac w csa 1.6 non steam przez neta?"

1

Jak postawić serwer na linux'ie przez ssh non-steam?!

Mam wielkie pytanie ;p Czy wie ktoś jak postawić serwer non-steam na linux przez ssh bo jak nawet w googlach szukałem to jak postawiłem to wszystkie były steam ;/ Prosze o pomoc, jak ktoś wie niech napisze mi jakiś poradnik ;p ...

Odpowiedzi do Jak postawić serwer na linux'ie przez ssh non-steam?! :

Trafność: 50%

4

Poradnik: Jak grać na Non Steam i Botami naraz?

Witam wszystkich! Wielu z Was zapewne zadaje sobie pytanie: jak zgrać razem CS 1.6, patch non steam (obojętna wersja) i boty? Jest na to rada! Męczyłem się z tym ładnych kilka godzin ale w końcu doszedłem co i jak. Do testów użyłem CS 1.6, patch non ...

Trafność: 37.5%

5

Jak grac przez neta w cs1.6

Hej, sciagnąłem sobie csa 1.6. Nie moge wejsc na rzadem server no steam. Wpisuje w konsolce connect ip servera i wywala mi błedy: Invalid Cdkey albo Failed co contack game server. Co mam zrobic? jakies patche zainstalowac? czekam na ...

Odpowiedzi do Jak grac przez neta w cs1.6 :

6

Serwer NON STEAM przez HAMACHI

proponuje wam moj serwer non steam, na ktorym moga grac uzytkownicy hamachi. nazwa sieci: cstrikenonsteam pass: 13579 IP serwera: 5.131.167.91:27017 Liczba slotów: na razie 10, ale jak będzie więcej chętnych to zwiększę ;] zapraszam ...

Odpowiedzi do Serwer NON STEAM przez HAMACHI :

7

Jak Moge Byc Admine Na mojim Servie Cs 1.6 non steam

yo mam prosbe czy ktos by mi mugl powiedziec jak moge byc adminem na mojim serverze z gury thx. ...

Odpowiedzi do Jak Moge Byc Admine Na mojim Servie Cs 1.6 non steam :

8

Jak zainstalować tekstury w CSS Non-Steam???

Pobrałem ostatnio tekstury i gdy je zainstalowałem nic się nie zmienia, nadal na niektórych mapach są ich braki. Czy muszę folder po folderze wrzucać do modeli i materiałów??? ...

Odpowiedzi do Jak zainstalować tekstury w CSS Non-Steam??? :

9

Liga NoN steam organizowana przez Angels Guido

Witam klan Angels Guido oragnizuje lige. Wszystkich bardzo serdecznie zapraszam do zapisów. Oto forum ligi: http://www.liganscs.fora.pl/ . Liga będzie bardzo szybka, ponieważ wyjście z grup będzie trwało 1 dzień. Odbedzie się to w ...

Odpowiedzi do Liga NoN steam organizowana przez Angels Guido :

10

VHE -Jak skonfigurować na non steam?

Siema Mam problem ze skonfigurowaniem vhe pod cs'a 1.6 non steam. Oczywiscie, są poradniki jak skonfigurowac vhe, ale niestety tylko steama... No ale dobra "skonfigurowalem"(bo nie wiem czy dobrze) i jest problem podczas kompilaccji ...

Odpowiedzi do VHE -Jak skonfigurować na non steam? :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "jak zagrac w csa 1.6 non steam przez neta?"

1

elo all jak ktos chce grac przez neta w GARRYS MOD 10 NON STEAM POTKRESLAM NON

elo all jak ktos chce grac przez neta w GARRYS MOD 10 non steam POTKRESLAM non steam to niech wbija na te IP >>>>>> 89.78.175.228 <<<<< jesli niebendzie mugl wbic albo bendzie to prosze o poinformowanie mnie na GG ...

Trafność: 62.5%

2

ej a powiecie mi jak zagrac przez neta mam kilka serwow i nie moge wejsc na

ej a powiecie mi jak zagrac przez neta mam kilka serwow i nie moge wejsc na serwer wyskakuje rcon password co tam ...

Trafność: 50%

3

Invalid cd-key wyswietla sie (jak masz NON-STEAM) gdy probojesz podlaczyc sie

Invalid cd-key wyswietla sie (jak masz non-steam) gdy probojesz podlaczyc sie do servera postawionego na steam, i zmien patcha na ...

4

Okey, a jak juz posiadam staly serwer? To jak przerobic go na non steam?

Okey, a jak juz posiadam staly serwer? To jak przerobic go na non steam? ...

5

Jak dobrze wiem mówimy tu o cs non steam czyli nie oryginalnym, a więc pytam

jak dobrze wiem mówimy tu o cs non steam czyli nie oryginalnym, a więc pytam sie jak uruchomic tgeo cs-a bądź skąd ściągnąć działającego, naprawde bardzo prosze o ...

6

jak dla mnie non steam to tylko hashjama. jak chcesz lepiej grać to z botami

jak dla mnie non steam to tylko hashjama. jak chcesz lepiej grać to z botami trenuj np 15 botów vs TY ,kupujesz awp i śmigasz na aztecu. A prawdziwa gra się dopiero na steam ...

7

Czy moze mi ktos powiedziec jak zrobic serwer na non steam bo tez wykupilem

Czy moze mi ktos powiedziec jak zrobic serwer na non steam bo tez wykupilem wlasnie ze Shhoters.pl ale zrobili mi na steam serwer i napisali ze nie stawiaja non steam bo jest niezgodne z prawem. no i mowiac krotko ZDENERWOWALEM SIE I PROSZE O POMOC ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "jak zagrac w csa 1.6 non steam przez neta?"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam