1
Cytat: Napisał Granda 1.jak zainstalowac na linuxie meta moda,amxx`a oraz gungame? Moze sa jakies poradniki..szukalem ale nie znalazlem nic. Tak jak windowsie, tylko ze binarki na linuxa mają być. Poszukaj na boardzie jakiegoś gotowca. Cytat: ...
Trafność: 100%
2
Nie bede zasmiecal napisze tu. jak zainstalowac serwer na Linuxie(konkretnie Debian)?? jak instalowalem wine'em to chodzil tak jakby chcial a niemogl :( Sa jakies inne sposoby? A najlepiej jakby ktos mi podsunal poradnik bo ja nic nie moglem w necie ...
Trafność: 66.67%
3
to jak ci którzy robią pluginy otwierają pliki amxx? :???: No i ja nigdzie w pluginach nie widzę plików .sma ale tylko .amxx I co to znaczy kompilować? :mrgreen: EDIT: No dobra, już znalazłem :P Tyle że plik.sma jest mniejszy od .amxx :/ Edytowałem ...
4
Instalujesz jak zwykly plugin amxx ...
5
a masz amx lub amxx ?? jak tak to wpisz amx_banmenu (chyba) i go odbanuj a jak nie to otwórz E:\Program Files\Valve\cstrike i plik banned.cfg i wszystko ...
6
Jeszcze jedno pytanie, jak mam plik *.sma to jak go skompilować do *.amxx?? ...
7
jak zainstalowalem ten twoj plugin playermodel.amxx i probowalem zagrac na hlds z kumplem co ma 1.6 reoladed to musial sciagac wszystkie modele graczy i pisalo ze modele nie pasuja do tych co na servie (wczesniej tak nie bylo i mogl grac) Nie mowie ...