Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: jak zainstalowac amxx

Najbardziej trafne tematy dla "jak zainstalowac amxx"

1

jak zainstalowac podboty na AMXX (wazne) plx

Powie ktos jak zainstalowac podboty albo co na amxx ?? zeby odrazu w konsoli dac addbot czy bot_add i chodza boty i amxx ( chodzi mi o dzwieki headshot , multikill , oneandonly) , ktos zabil kogos z xx :D etc etc ty ...

Odpowiedzi do jak zainstalowac podboty na AMXX (wazne) plx :

2

Jak Zainstalowac AMXX 1.8

Witam Przedstawiam Wam poradnik jak zainstalowac na serwer amxx 1.8.0 Najnowsza Wersje amxxa I-jak Sciagniac II- jak zainstalowac III - jak Wsadzic amxx Part I 1.Wchodzimy W link CLICK 2. Wybieramy Jeden z Mirrorow Ps. Polecam Pierwszy , Wciskasz i ...

Odpowiedzi do Jak Zainstalowac AMXX 1.8 :

3

Jak zainstalowac muze na servie?

Witam Mam problem bo nie wiem jak zainstalowac muze na servie , serva mam na game pad I nie wiem czy przez FTp jak tam to do jakego katlogu ,czy przez amx ?? Prosze pomozcie bede prazo wdzieczny ...

Odpowiedzi do Jak zainstalowac muze na servie? :

4

Jak mozecie pomozcie.Chodzi o loadingsound.amxx

Czy wysttarczy tylko ten 1 plik wklejic do cstrike/addons/plugins i dopisac loadingsound.amxx do plugins.ini??czy jeszcze cos zrobic??prosze ...

Odpowiedzi do Jak mozecie pomozcie.Chodzi o loadingsound.amxx :

Trafność: 66.67%

5

Jak zainstalowac sXe na serwa?

siema mam pytanko. jak zainstalowac sXe na serwa na linuxie? [ Dodano: Nie 19 Sie, 2007 ] Pomoze ktos?To wazne ...

Odpowiedzi do Jak zainstalowac sXe na serwa? :

6

Jak dodac pluginy admina i zainstalowac amxmoda !!!!

1 Instalujesz amxmodx 2 Wlaczasz installer i masz a) do steam 1,2 ,3 b) do non steam 1, ,2,3 3 Dodajesz admina czyli: a) otwieramy folder z cs'em\cstrike\addons\amxmodx\configs\users.ini b) na końcu dodaj linijke "twojnick" ...

Odpowiedzi do Jak dodac pluginy admina i zainstalowac amxmoda !!!! :

7

Jak edytować pluginy amxx???

Mam pytanko jak edytować pluginy amxx jak ktoś pomorze dam reputa. ps. kolega mnie prosił zebym napisał ...

Odpowiedzi do Jak edytować pluginy amxx??? :

8

Jak edytować w amxx?

Chciałbym się dowiedzieć, w którym pliku od amxx można edytować napisy, które pokazują się na środku ekranu co jakiś czas i te, które przewijają się na dole ekranu. Jeśli coś nie zrozumiale napisałem to zrobię może screen No, ale z tego co napisałem ...

Odpowiedzi do Jak edytować w amxx? :

9

Jak wlaczyc amxx

Wie ktos jak wlaczyc amx mod x bo mam swojego serwa i nie umiem wlaczyc amx :cry: Bede bardzo wdzieczny za pomoc.... Z gory ...

Odpowiedzi do Jak wlaczyc amxx :

10

amxx nie działa tak jak powinno

witam zainstalowałem amxx-a korzystajac z tego opisu: http://www.forum.wiaderko.com/topics...ych-vt6135.htm po odpaleniu cs-a poleceniem: Kod: ./hlds_run -game cstrike +map cs_assault +port 27015 +exec server.cfg wywala mi coś takiego: ...

Odpowiedzi do amxx nie działa tak jak powinno :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "jak zainstalowac amxx"

1

Cytat: Napisał Granda 1.Jak zainstalowac na linuxie meta moda,amxx`a oraz

Cytat: Napisał Granda 1.jak zainstalowac na linuxie meta moda,amxx`a oraz gungame? Moze sa jakies poradniki..szukalem ale nie znalazlem nic. Tak jak windowsie, tylko ze binarki na linuxa mają być. Poszukaj na boardzie jakiegoś gotowca. Cytat: ...

Trafność: 100%

2

Nie bede zasmiecal napisze tu. Jak zainstalowac serwer na Linuxie(konkretnie

Nie bede zasmiecal napisze tu. jak zainstalowac serwer na Linuxie(konkretnie Debian)?? jak instalowalem wine'em to chodzil tak jakby chcial a niemogl :( Sa jakies inne sposoby? A najlepiej jakby ktos mi podsunal poradnik bo ja nic nie moglem w necie ...

3

to jak ci którzy robią pluginy otwierają pliki amxx? :???: No i ja nigdzie w

to jak ci którzy robią pluginy otwierają pliki amxx? :???: No i ja nigdzie w pluginach nie widzę plików .sma ale tylko .amxx I co to znaczy kompilować? :mrgreen: EDIT: No dobra, już znalazłem :P Tyle że plik.sma jest mniejszy od .amxx :/ Edytowałem ...

4

Instalujesz jak zwykly plugin amxx

Instalujesz jak zwykly plugin amxx ...

5

a masz amx lub amxx ?? jak tak to wpisz amx_banmenu (chyba) i go odbanuj a jak

a masz amx lub amxx ?? jak tak to wpisz amx_banmenu (chyba) i go odbanuj a jak nie to otwórz E:\Program Files\Valve\cstrike i plik banned.cfg i wszystko ...

6

Jeszcze jedno pytanie, jak mam plik *.sma to jak go skompilować do *.amxx??

Jeszcze jedno pytanie, jak mam plik *.sma to jak go skompilować do *.amxx?? ...

7

jak zainstalowalem ten twoj plugin playermodel.amxx i probowalem zagrac na hlds

jak zainstalowalem ten twoj plugin playermodel.amxx i probowalem zagrac na hlds z kumplem co ma 1.6 reoladed to musial sciagac wszystkie modele graczy i pisalo ze modele nie pasuja do tych co na servie (wczesniej tak nie bylo i mogl grac) Nie mowie ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "jak zainstalowac amxx"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam