Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: jak zainstalować patcha do cs-a

Najbardziej trafne tematy dla "jak zainstalować patcha do cs-a"

2

Jak zainstalować AMX MOD X? HELP :)

Witam 4ll. Mam pytanie :) jak zainstalować AMX MOD X?? Raz słyszałem ze trzeba instalować jeszcze metamoda, a nieraz że niee :/ jak trzeba opiszcie tez dokładnie jak mogę to wszystko zainstalować :/ Bo nie moge skumać :/ mam CS 1.6 NonSteam v.19 :P ...

Odpowiedzi do Jak zainstalować AMX MOD X? HELP :) :

Trafność: 66.67%

3

Jak zainstalować tekstury w CSS Non-Steam???

Pobrałem ostatnio tekstury i gdy je zainstalowałem nic się nie zmienia, nadal na niektórych mapach są ich braki. Czy muszę folder po folderze wrzucać do modeli i materiałów??? ...

Odpowiedzi do Jak zainstalować tekstury w CSS Non-Steam??? :

4

SCC jak zainstalować?

Witam (Przepraszam jeśli źle umieściłem ale nie wiedziałem gdzie) Orientuje się ktoś jak zainstalować SCC na serwerze gamepadu (linux ale nie wiem jaki) Czy to dodaje sie do metamod czy może w jakiś inny sposób Prosiłbym o pomoc - sądzę że przydałby ...

Odpowiedzi do SCC jak zainstalować? :

5

Jak dodać server do ulubionych skoro mam patcha v19

...

Odpowiedzi do Jak dodać server do ulubionych skoro mam patcha v19 :

7
8

jak zainstalować deathmatcha

witam, jest noobem w cs i mam pytanie: jak zainstalować dm na serwerze ? trzeba mieć amx ? proszę o ...

Odpowiedzi do jak zainstalować deathmatcha :

9

Jak zainstalować pobrane CFG

sIEMA pobrałem plik CFG graczy takich jak neo,luq. Ale jest problem, nie umiem tego wkleic, zainstalować. Prosze o pomoc. Z gory ...

Odpowiedzi do Jak zainstalować pobrane CFG :

10

Jak zainstalować amx ?

Czesść mam na imię Krzysztof. Mam serwa hlds .Niewiem jak zainstalować najnowszego amx i jak go uruchomić. Np gdy zrobiłem własną mape w cs w edytorze i później ją dodałem do cs wszystko gra mapa jest, no i później wchodze w Nowa Gra wybieram swoją ...

Odpowiedzi do Jak zainstalować amx ? :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "jak zainstalować patcha do cs-a"

1

Jak może zainstalować patcha skoro nie ma zainstalowanego cs'a?

jak może zainstalować patcha skoro nie ma zainstalowanego cs'a? ...

Trafność: 100%

2

Spróbuj zainstalować na nowo patcha jak nie będzie działać to niewiem a z czego

Spróbuj zainstalować na nowo patcha jak nie będzie działać to niewiem a z czego masz neta? Poprostu serv jak by był wyłączony jak Pisze "Not Responding" Jeżeli Masz Neostrade to moge ci wszystko ...

Trafność: 100%

3

Cytat: Napisał Zibek1 Do jakiego folderu mam go zainstalować ziomeczq patcha

Cytat: Napisał Zibek1 Do jakiego folderu mam go zainstalować ziomeczq patcha sie instaluje tam gdzie Cs'a . pozdro ...

4

No to cza miec tego jakiegos "Patcha" specjalengo jak tak to napiszce

No to cza miec tego jakiegos "patcha" specjalengo jak tak to napiszce nazwe i skad mozżna ściągnać ...

5

Aha jak cos to mam patcha v7

Aha jak cos to mam patcha v7 ...

6

seba, mam następny problem :) zainstalowałem tego patcha v1-16 i v17 i jak je

seba, mam następny problem :) zainstalowałem tego patcha v1-16 i v17 i jak je zainstalowałem to wchodze w to: i po ok. 20 sek. wyswietla mi sie to a zainstalowałem patchy w C:/program files/css/csitrke :cry: co mam zrobic? może mam w coś innego ...

7

aaaa.... po zainstalowaniu patcha wszystko dziala jak natura chciala :D:D:D

aaaa.... po zainstalowaniu patcha wszystko dziala jak natura chciala :D:D:D Dzieki wielkie... mam nadzieje ze dostaniecie ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "jak zainstalować patcha do cs-a"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam