Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: jak zainstalować pluginy i mody do cs 1.6

Najbardziej trafne tematy dla "jak zainstalować pluginy i mody do cs 1.6"

2

Jak zainstalować AMX MOD X? HELP :)

Witam 4ll. Mam pytanie :) jak zainstalować AMX MOD X?? Raz słyszałem ze trzeba instalować jeszcze metamoda, a nieraz że niee :/ jak trzeba opiszcie tez dokładnie jak mogę to wszystko zainstalować :/ Bo nie moge skumać :/ mam CS 1.6 NonSteam v.19 :P ...

Odpowiedzi do Jak zainstalować AMX MOD X? HELP :) :

Trafność: 40%

4

co to sa za mody i pluginy?

http://www.maxior.pl/?p=index&id=29628 dajcie linki do tych pluginow np:z tymi helikopterami z tymi przenoszeniami skrzynek i z ta bomba jak ktos zna pluginy i mody z tamtego serva to niech napisze i dal linka filimik jest boski .:D ...

Odpowiedzi do co to sa za mody i pluginy? :

5

Wyłączyły się pluginy-Jak je znowu włączyć?

Otóż: Przez amxmodmenu wyłączyłem wszystkie pluginy, bo się zorientowałem, że jakiś plugin powoduje bug, tylko nie pamiętałem jaki, więc wyłączyłem wszystkie pluginy (w tym amxmodmenu xd) i teraz nie wiem jak je włączyć skoro amxmodmenu nie działa ...

Odpowiedzi do Wyłączyły się pluginy-Jak je znowu włączyć? :

6

Jak tworzyc pluginy ?

...

Odpowiedzi do Jak tworzyc pluginy ? :

7

Jak zainstalować tekstury w CSS Non-Steam???

Pobrałem ostatnio tekstury i gdy je zainstalowałem nic się nie zmienia, nadal na niektórych mapach są ich braki. Czy muszę folder po folderze wrzucać do modeli i materiałów??? ...

Odpowiedzi do Jak zainstalować tekstury w CSS Non-Steam??? :

8

Błąd pluginy??? Prosze o jak najszybsza pomoc..!!!

Wiec tak...amx banuje mi adminow... wyglada to tak: gram sobie na serwierze, wychodze i jak chce wjesc znow to mi pisze "You have been banned"...czasmi mnie wywala z serwera i pisze to samo..i tak sie dzieje kazdemu z adminow...coto moze ...

Odpowiedzi do Błąd pluginy??? Prosze o jak najszybsza pomoc..!!! :

9

SCC jak zainstalować?

Witam (Przepraszam jeśli źle umieściłem ale nie wiedziałem gdzie) Orientuje się ktoś jak zainstalować SCC na serwerze gamepadu (linux ale nie wiem jaki) Czy to dodaje sie do metamod czy może w jakiś inny sposób Prosiłbym o pomoc - sądzę że przydałby ...

Odpowiedzi do SCC jak zainstalować? :

10

Jak dodac pluginy admina i zainstalowac amxmoda !!!!

1 Instalujesz amxmodx 2 Wlaczasz installer i masz a) do steam 1,2 ,3 b) do non steam 1, ,2,3 3 Dodajesz admina czyli: a) otwieramy folder z cs'em\cstrike\addons\amxmodx\configs\users.ini b) na końcu dodaj linijke "twojnick" ...

Odpowiedzi do Jak dodac pluginy admina i zainstalowac amxmoda !!!! :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "jak zainstalować pluginy i mody do cs 1.6"

1

warna nie chcesz ? Mody instaluje sie tak jak kazde inne pluginy ;)

warna nie chcesz ? mody instaluje sie tak jak kazde inne pluginy ;) ...

Trafność: 60%

2

Mody instaluejsz identycznie jak pluginy, tylko że dodajesz dźwięki i

mody instaluejsz identycznie jak pluginy, tylko że dodajesz dźwięki i modele ...

Trafność: 60%

3

Dobra... Mam wszystko :) Pluginy, Metamoda, AMX... tylko jak zrobic zeby

Dobra... Mam wszystko :) pluginy, Metamoda, AMX... tylko jak zrobic zeby dzialal na servie??!! Mam ten folder "addons" w Glownym folderze CS (tam gdzie jest HLDS) i mam go w cstrike I nadal nie dziala :/ Proszę o ...

4

to jak ci którzy robią pluginy otwierają pliki amxx? :???: No i ja nigdzie w

to jak ci którzy robią pluginy otwierają pliki amxx? :???: No i ja nigdzie w pluginach nie widzę plików .sma ale tylko .amxx I co to znaczy kompilować? :mrgreen: EDIT: No dobra, już znalazłem :P Tyle że plik.sma jest mniejszy od .amxx :/ Edytowałem ...

5

te pluginy wytlumacz mi jak je wylaczyc bo dopiero co sciagnelem amxa i nie

te pluginy wytlumacz mi jak je wylaczyc bo dopiero co sciagnelem amxa i nie wiem jak sie ...

6

Jak może zainstalować patcha skoro nie ma zainstalowanego cs'a?

jak może zainstalować patcha skoro nie ma zainstalowanego cs'a? ...

7

marcin_sms, jak inne pluginy amxx... na alliedach masz wszystko opisane, LOCK.

marcin_sms, jak inne pluginy amxx... na alliedach masz wszystko opisane, LOCK. ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "jak zainstalować pluginy i mody do cs 1.6"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam