Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: jak zainstalowac sxe injected na serwerze

Najbardziej trafne tematy dla "jak zainstalowac sxe injected na serwerze"

1

Konfiguracja sXe Injected na serwerze

Witam Czy ktos wie, co trzeba zrobic, zeby przy ustawionym statusie dla sxe "wymagany" mimo wszystko serwer od szczególnych uzytkowników (adminów) nie wymagał włączonego sxe? Efekt ma być taki, że wszyscy gracze na serwerze muszą mieć ...

Odpowiedzi do Konfiguracja sXe Injected na serwerze :

2

Jak zainstalowac sXe na serwa?

siema mam pytanko. jak zainstalowac sxe na serwa na linuxie? [ Dodano: Nie 19 Sie, 2007 ] Pomoze ktos?To wazne ...

Odpowiedzi do Jak zainstalowac sXe na serwa? :

4

Jak zainstalowac sXe na serwer

1. Mam wlasny serwer i chcialbym zainstalowac sxe na niego, prosze o jakis prosty poradnik jak wrzucic sxe na serwer. 2. Zamowilem serwer lecz nie bylo opcji do wyboru steam czy non steam, dostalem serwer na steama i nie wiem jak przejsc z tego na ...

Odpowiedzi do Jak zainstalowac sXe na serwer :

Trafność: 60%

5

Instalacja sXe Injected na serwerze

Chciałbyś zainstalować sxe ale nie wiesz jak to zrobić? Ten poradnik jest dla Ciebie. Spis treści: Zaczynamy od pobrania sxe na serwer: tutaj po lewej stronie mamy zawsze aktualne: http://www.sxe-injected.com.ar/downloads (liczby oznaczają wersję) I ...

Odpowiedzi do Instalacja sXe Injected na serwerze :

6

sXe injected CZARNY EKRAN

Czesc dzis ziasntlowalem all ok nie pszicioe ze cos zle robie bo nie tylko ja ten problem mam sxe injected po stronie all zianstlowane po stronie kilnta takze,wlacza u siebie,wbibajm na serwer gram gram i po chwili wywala czarny ekran ze niby nie ...

Odpowiedzi do sXe injected CZARNY EKRAN :

Trafność: 40%

8

Jak zainstalowac muze na servie?

Witam Mam problem bo nie wiem jak zainstalowac muze na servie , serva mam na game pad I nie wiem czy przez FTp jak tam to do jakego katlogu ,czy przez amx ?? Prosze pomozcie bede prazo wdzieczny ...

Odpowiedzi do Jak zainstalowac muze na servie? :

9

sXe Injected

Mam podobny problem co SoulsHunter w temacie "problem amxx". Otóż kiedy włączam sxe clienta, a później serwer, to pojawia mi się czarny ekran, identycznie jak u SoulsHuntera, a potem mnie wywala z serwa i pojawia się komunikat: Cytat: You ...

Odpowiedzi do sXe Injected :

10

sXe Injected Server problem

Temat przeniesiony na Problemy z Counter Strike 1.6 Non Steam z powodu mojej ...

Odpowiedzi do sXe Injected Server problem :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "jak zainstalowac sxe injected na serwerze"

1

Na jakim serwie Cie wywala? Może potrzebujesz sXe Injected zainstalowac.

Na jakim serwie Cie wywala? Może potrzebujesz sxe injected zainstalowac. ...

2

na serwerze będzie wymagany SXE INJECTED (dzięki czemu będziemy mogli

na serwerze będzie wymagany sxe injected (dzięki czemu będziemy mogli powiedziec CZITOM "hu* wam w dup*") Klienta można sciągnąć z tej strony ...

3

Gdzie musze zainstalowac sXe??Moge byle gdzie czy jak??nie znam sie natym

Gdzie musze zainstalowac sxe??Moge byle gdzie czy jak??nie znam sie natym mozesz krotko ...

4

files, zainstaluj na serwerze sXe injected, 100% wykrywa czity, tylko jest z

files, zainstaluj na serwerze sxe injected, 100% wykrywa czity, tylko jest z nim taki problem że każdy gracz musi mieć włączony ten program aby wejść na ...

5

No już sXe Injected wyłączyłem , bo coś jak mialo sie go wlaczonego to i tak

No już sxe injected wyłączyłem , bo coś jak mialo sie go wlaczonego to i tak serw wywalał ... i nie beka bo twój klan bysmy rozwalili :) ...

6

Cytat: Napisał VitO No już sXe Injected wyłączyłem , bo coś jak mialo sie go

Cytat: Napisał VitO No już sxe injected wyłączyłem , bo coś jak mialo sie go wlaczonego to i tak serw wywalał ... i nie beka bo twój klan bysmy rozwalili :) Pozdrawiam Ta dawaj zaraz teraz :P Hmm znam jeszcze 1 serwer godfaher ale 14 slotowy xD ...

7

Na serwerze został zainstalowany antycheat sXe-Injected. Zachęcam wszystkich do

Na serwerze został zainstalowany antycheat sxe-injected. Zachęcam wszystkich do ściągania i gry na serwerze. Program można pobrać ze strony serwera ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "jak zainstalowac sxe injected na serwerze"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam