Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: jak zalozyc na server non steam sxe

Najbardziej trafne tematy dla "jak zalozyc na server non steam sxe"

2

VooDoo Non Steam Server 1.6 [sxe]

Zapraszam na nowy server VooDoo Ip: 83.238.44.5:27025 sxe : http://www.sxe-injected.com.ar/sxeinjected(en) Sloty : 10 Hosting : IKS Kontakt : 2567033 Zapraszam ...

Odpowiedzi do VooDoo Non Steam Server 1.6 [sxe] :

3

Dedicated server ze steama - jak przerobić na non steam?

Siema, Mam dedicated server ze steama i chciałbym sobie pograć z kolegami którzy mają NS, jak wyłącze VAC'a też nadal nie mogą wejść, czytałem poradniki jak zrobić ale tam tylko było żeby wgrać na ftp, wgrałem te engine do folderu dedicated server i ...

Odpowiedzi do Dedicated server ze steama - jak przerobić na non steam? :

4

(Polska) -=Public|Non Steam|Server|=- 62.179.42.236:27015

jest to serv bardziej for fun ale tez gramy na powaznie :d serv ma 3 adminow w kazdym tygodniu staram sie oddac nowe mapki. na serverze ejst odgroma pluginow :D:D wbijajcie to sie przekonacie :D zapraszam i czekam na opinie sloty-10 pingi- do male, ...

Odpowiedzi do (Polska) -=Public|Non Steam|Server|=- 62.179.42.236:27015 :

5

Server CS 1.6 Non Steam

Ip. 195.114.0.28:27045 server jest postawiony na haslo w GAME PAD wiec jest zabronione publikowanie hasla :) Ale natomiast w opisie admina jest haslo :))) O to jego nr. GG - 7055971 Zapraszam WSZYSTKICH !! server jest nowy ...

Trafność: 50%

7

Poradnik: Jak grać na Non Steam i Botami naraz?

Witam wszystkich! Wielu z Was zapewne zadaje sobie pytanie: jak zgrać razem CS 1.6, patch non steam (obojętna wersja) i boty? Jest na to rada! Męczyłem się z tym ładnych kilka godzin ale w końcu doszedłem co i jak. Do testów użyłem CS 1.6, patch non ...

9
10

CS 1.6 Black List 3G. - Non Steam Server : 194.63.134.10

CS 1.6 Black List 3G. - non steam server : 194.63.134.10:27015 Amx Niskie pingi :) i pare innych ...

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "jak zalozyc na server non steam sxe"

1

nie wiem..nie wiem jak sie robi server na non steam zeby ktos inny mogl

nie wiem..nie wiem jak sie robi server na non steam zeby ktos inny mogl wejsc..tylko sposonb na hamachi ...

Trafność: 66.67%

2

Naprawde polecam ten server ! Chodzi mi na non-steam też xD PS: Macie jakąś

Naprawde polecam ten server ! Chodzi mi na non-steam też xD PS: Macie jakąś rekrutacje na adminów coś ? PS2: Pusto ...

3

ej mam pytanie jak sie robi server tak na 6 osób do countera non steam

ej mam pytanie jak sie robi server tak na 6 osób do countera non steam ...

4

Jak masz Non-Steam server to spróbuj dograć HLshield

jak masz non-steam server to spróbuj dograć HLshield ...

5

Invalid cd-key wyswietla sie (jak masz NON-STEAM) gdy probojesz podlaczyc sie

Invalid cd-key wyswietla sie (jak masz non-steam) gdy probojesz podlaczyc sie do servera postawionego na steam, i zmien patcha na ...

6

Okey, a jak juz posiadam staly serwer? To jak przerobic go na non steam?

Okey, a jak juz posiadam staly serwer? To jak przerobic go na non steam? ...

7

Jak dobrze wiem mówimy tu o cs non steam czyli nie oryginalnym, a więc pytam

jak dobrze wiem mówimy tu o cs non steam czyli nie oryginalnym, a więc pytam sie jak uruchomic tgeo cs-a bądź skąd ściągnąć działającego, naprawde bardzo prosze o ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "jak zalozyc na server non steam sxe"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam