Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: jak załozyc server w cs 1.6 hamachi.

Najbardziej trafne tematy dla "jak załozyc server w cs 1.6 hamachi."

2

JAk sie obsługuje Hamachi

Elo moj kolejny problem polega na tym że hmm mam zewnęntrzne IP i nie moge postawiać serwa poradzono mi że najlepiej żeby owy serw postawić na Hamachi ... no dobra sciągnołem Hamachi no i .... i nie wiem co dalej powiedzcie mi jak mam postawic ...

Odpowiedzi do JAk sie obsługuje Hamachi :

5

Server CS 1.6 Non Steam - Hamachi..

Cześć.. server CS Non Steam - hamachi.. Jest dosyć Fajny.. Mapy można sobie zarezerwować.. Udostępniam go do Sparów.. Nazwa Sieci: Zkiw Team Hasło: zkiw IP: 5.78.191.157:27015 Serdecznie Zapraszam.. W racie czego.. GG: 4743656 Downlad HamachiPL: ...

Odpowiedzi do Server CS 1.6 Non Steam - Hamachi.. :

6

Jak Zrobić server?

Witam... Mam Pytanie... Szukałem na www.google.pl i nie mogłem znaleść... Chodzi mi oto "jak Zrobić server W Cs Source NonSteam" W CS 1.6 Jest zrobić banalnie i teraz jest tego pelno na necie ========================================= - ...

Odpowiedzi do Jak Zrobić server? :

7

Jak wyłączyć server?

Witam mam pytanie... Mam server na pipni.cz i teraz takie pytanie?Czy jest mozliwosc wylaczenia server'a komenda??WIem ze mozna wylaczyc przed down ale chodzi mi o to zeby go wylaczyc bez zamykania ...

Odpowiedzi do Jak wyłączyć server? :

8

Jak postawić server z Zombie mod..

Witam chciałbym postawić server z zombie modem.. Mam już Meta i AMX ale strasznie ciężko jest mi znaleźć zombie pod 1.6 z opisem instalacji.. Znalazłem 2 linki na tym forum, ale są po ang.. http://forums.alliedmods.net/showthread.php?t=29626 ...

Odpowiedzi do Jak postawić server z Zombie mod.. :

9

Jak postawić server z Zombie mod..

Witam chciałbym postawić server z zombie modem.. Mam już Meta i AMX ale strasznie ciężko jest mi znaleźć zombie pod 1.6 z opisem instalacji.. Znalazłem 2 linki na tym forum, ale są po ang.. http://forums.alliedmods....ead.php?t=29626 ...

Odpowiedzi do Jak postawić server z Zombie mod.. :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "jak załozyc server w cs 1.6 hamachi."

1

wybiram 3 tak mi wyskakuje jak chcem wejsc na admina na server kolegi

wybiram 3 tak mi wyskakuje jak chcem wejsc na admina na server kolegi ...

Trafność: 40%

2

nie mam już ale ale teraz jak wejde na server to bede się pilnować

nie mam już ale ale teraz jak wejde na server to bede się pilnować ...

3

JAK CHCESZ BYC ADMINEMEM ZAPRASZAM NA TEN SERVER <LOL2>

jak CHCESZ BYC ADMINEMEM ZAPRASZAM NA TEN server <LOL2> ...

4

Cytat: Napisał KONONOWICZ JAK CHCESZ BYC ADMINEMEM ZAPRASZAM NA TEN SERVER

Cytat: Napisał KONONOWICZ jak CHCESZ BYC ADMINEMEM ZAPRASZAM NA TEN server <LOL2> jest juz wszystko naprawione i nikt niepowołany nie bedzie juz ...

5

jak mace server to pszcie na moje gg albo na stronie napiszcie my chetnie

jak mace server to pszcie na moje gg albo na stronie napiszcie my chetnie zagramy spara. Strona jest gdzies na forum . [SoF] ...

6

nie idzie tak jak chcesz :( to jest ten ból :( musisz wykupic server .. To

nie idzie tak jak chcesz :( to jest ten ból :( musisz wykupic server .. To przynajmniej masz stałe ...

7

kurde ludzie jak ma zewnętrzne IP to nie musi stawiać przez Hamachi,tylko z

kurde ludzie jak ma zewnętrzne IP to nie musi stawiać przez Hamachi,tylko z wewnętrznym się stawia na hamaku :D podaj im im IP i potem port np. 87.105.229.173:27015 niew eim jaki tam ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "jak załozyc server w cs 1.6 hamachi."

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam