Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Popularne słowa kluczowe: jak adminem zmienic mape w cs

Wyniki szukania dla: jak zmienic mape jak jest sie adminem

Najbardziej trafne tematy dla "jak zmienic mape jak jest sie adminem"

2

[WEBSPELL]Poradnik Jak polaczyc sie przez ftp i zmienic Theme

Pokaże jak za pomocą Programu Total Commander możemy sie połączyć z nasza strona i zmienić themę w webspellu. 1. Włączamy TC ( Total Commander) i klikamy FTP połączenie 2. Klikamy na Nowe Połączenie 3. Wypelniamy pola: Sesja: Obojętnie co np nazwa ...

Odpowiedzi do [WEBSPELL]Poradnik Jak polaczyc sie przez ftp i zmienic Theme :

Trafność: 57.14%

3

Cheater jak się patrzy

więc na serwerze gra cheater slaby*mp3 na nonsteam HASHJAMA wpiszecie /top 15 to zobaczycie go na 1 miejscu -.-' taki mój ...

Trafność: 42.86%

4

Jak powinno się rzucać granaty na TP :D

No właśnie tak :D:D:D ...

Odpowiedzi do Jak powinno się rzucać granaty na TP :D :

5

Jak zrobić mapę na CS 1.6

jak Stworzyć te choler.........ą mapę bo pojęcia ...................... ...

Odpowiedzi do Jak zrobić mapę na CS 1.6 :

6

JAk sie obsługuje Hamachi

Elo moj kolejny problem polega na tym że hmm mam zewnęntrzne IP i nie moge postawiać serwa poradzono mi że najlepiej żeby owy serw postawić na Hamachi ... no dobra sciągnołem Hamachi no i .... i nie wiem co dalej powiedzcie mi jak mam postawic ...

Odpowiedzi do JAk sie obsługuje Hamachi :

8

Jak zrobić by dźwięki się ściągały?

W pliku de_dust2.RES dodałem dzwięki: sound/misc/kenny1.wav sound/misc/cracker1.wav sound/misc/shot1.wav sound/misc/revenge1.wav sound/misc/doh.wav sound/misc/nam1.wav sound/misc/kickass1.wav sound/misc/comeagain.wav sound/misc/awwcrap2.wav ...

Odpowiedzi do Jak zrobić by dźwięki się ściągały? :

9

Jak sprawdzic czy dana gra odpali sie na Twoim sprzecie

...

Odpowiedzi do Jak sprawdzic czy dana gra odpali sie na Twoim sprzecie :

10

Jak zmienic skorke :]

siema mam malutki problem bowiem założyłem stronke na yoyo. Ale nie podoba mi sie wygląd tej stronki i potrzebuje skórek szukałem na googlach ale nie znalazłem chciałbym taka skórke np http://www.just-skill.yoyo.pl/ jeśli moglibyście podać link do ...

Odpowiedzi do Jak zmienic skorke :] :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "jak zmienic mape jak jest sie adminem"

1

spoko. nastepnym razem jak sie bedziesz pytal czy mozesz zmienic mape, to

spoko. nastepnym razem jak sie bedziesz pytal czy mozesz zmienic mape, to powiem: "tak, tylko nie ta kake" ...

Trafność: 71.43%

2

tak jak admin jest botem i nie wie jak sie dobrze ga i za dobra gre daje ban no

tak jak admin jest botem i nie wie jak sie dobrze ga i za dobra gre daje ban no cóż tak samo kurak ? za co admini nas tak karaja ze sie jest 1 w top15 i sie jest lepszym od niech ? pozdrawiam admina ktory mnie zbanowal chce 1vs1 z HLTV i niech ...

3

to juz sie ustawiaj z tym adminem ktory cie zbanowal , mnie w ten czas jak

to juz sie ustawiaj z tym adminem ktory cie zbanowal , mnie w ten czas jak dostawales bana nie bylo wiec nawet nie mam pojecia kto mogl ci go dac ...

4

tak milosiernemu nie grozi ban bo dobry jest a jak ja sie rozpedze to odazu ze

tak milosiernemu nie grozi ban bo dobry jest a jak ja sie rozpedze to odazu ze czit niee ...

5

Cytat: Anty rash tez jest do dupy ;/ Nie da sie wtedy grac w Ct ;x wiesz jak

Cytat: Anty rash tez jest do dupy ;/ Nie da sie wtedy grac w Ct ;x wiesz jak masz total anty rash to jest lipa ale jak mozna rashowac np po 60s czemu nie ...

6

lol jak to czytam to mnie skreca ktos sie skarzy i jest nazywany placzkiem..po

lol jak to czytam to mnie skreca ktos sie skarzy i jest nazywany placzkiem..po to jest forum zeby poskarzyc sie na adminow i zgadzam sie z kilkoma osobami admini za bardzo cwaniakuja na tym ...

7

a wiesz ze jest cos takiego jak google.pl??? ze stronki z ktorej sie sciaga

a wiesz ze jest cos takiego jak google.pl??? ze stronki z ktorej sie sciaga przewaznie pisze jak albo gdzie ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "jak zmienic mape jak jest sie adminem"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam