1
spoko. nastepnym razem jak sie bedziesz pytal czy mozesz zmienic mape, to powiem: "tak, tylko nie ta kake" ...
Trafność: 71.43%
2
tak jak admin jest botem i nie wie jak sie dobrze ga i za dobra gre daje ban no cóż tak samo kurak ? za co admini nas tak karaja ze sie jest 1 w top15 i sie jest lepszym od niech ? pozdrawiam admina ktory mnie zbanowal chce 1vs1 z HLTV i niech ...
Trafność: 57.14%
3
to juz sie ustawiaj z tym adminem ktory cie zbanowal , mnie w ten czas jak dostawales bana nie bylo wiec nawet nie mam pojecia kto mogl ci go dac ...
4
tak milosiernemu nie grozi ban bo dobry jest a jak ja sie rozpedze to odazu ze czit niee ...
5
Cytat: Anty rash tez jest do dupy ;/ Nie da sie wtedy grac w Ct ;x wiesz jak masz total anty rash to jest lipa ale jak mozna rashowac np po 60s czemu nie ...
6
lol jak to czytam to mnie skreca ktos sie skarzy i jest nazywany placzkiem..po to jest forum zeby poskarzyc sie na adminow i zgadzam sie z kilkoma osobami admini za bardzo cwaniakuja na tym ...
7
a wiesz ze jest cos takiego jak google.pl??? ze stronki z ktorej sie sciaga przewaznie pisze jak albo gdzie ...