1
mam Caly czas 60fps Lose 0 choke 0 Mialem tak CAŁY czas nawet jak mi CS perfekcyjnie ...
Trafność: 50%
2
Cytat: DA sie zmniejszyć ilośc krwi za dużo jak dla mnie :D Oczywiście wpisz w konsoli te komendy: Kod: violence_ablood 1 violence_agibs 1 violence_hblood 1 violence_hgibs 1 jak niedziała dopisz to do pliku userconfig.cfg w folderze cstrike. ...
3
jak na pierwszy całkiem spoko ;) Mógłbyś zmniejszyć ilość efektów na napisach bo są mało czytelne. A ten klan to bez nazwy jest ? Bo logo jakieś puste ...
4
forum jest od pomagania a jak chcesz zmniejszyć lagi to musisz wejść w alt+ctrl+del procesy hlds.exe i wziąść priorytet na wysoki powinny lagi się zmniejszyć ale nie ...
5
czasami mogą mieć ping normalny, a mieć lagi (duży choke albo loss) bądź jak widzisz klatkowanie to mają ex_interp 0.01 (przy pingu >40 ma to spore ...
6
jak to zmniejszyć, i jak sprawdzić :?: :?: :?: :?: :?: :?: ...
7
Cytat: Napisał kotexspeedway jak to zmniejszyć, i jak sprawdzić :?: :?: :?: :?: :?: :?: Wyłącz wszystkie programy takie jak, GG, Skype, Bearshare itp... Ponieważ programy zwalniają tempo komputera. A przez to ping jest ...