1
a ja mam maly ping ale mi laguje jak holera....;/ to chba dla tego ze moj homik sie stazeje i jush tak zybko nie biega xD ...
Trafność: 50%
2
Suchaj niekiedy na ping działa speed kompa jak masz trojana to on zwalnia neta i kompa korzysta z dobrodziejstw kompa ... Zrób skaner online MKS lub ...
3
Dobra to jak to jest program to wytlumacz mi w jaki sposub jej liczony ping w CS?? Tez programem. A wracajac do tematu jak ktos popatrzy na sam ping i nawet nie zagra to szkoda slow. Wieksze lagi sa nawet na serwerach z mniejszym ...
4
jak zrobić aby nie zmieniał mi się hujowy ping i ip? mam neo. ...
5
ping mozesz roqnierz zmniejszyc poprzez ustawienie prioryttu serwera na : czasu rzeczywistego w procesach menadzera ...
6
a sprawdzalas jak masz ping na innych serwerach ?? bo moze to serwer laguje a nie ty !! jezeli to ty masz takie lagi to dzwon do nich bo wiem jakie jaja sa z TP !! u mojego kuzyna to mu czasami odlaczali neta i musial dzwonic oni czesta tak robia ...
7
Cytat: Napisał KwZ cFosSpeed (zmniejsza ping) Możliwe,że to on laguje!jak ja to zainstalowałem nic mi niedawał.A dla niektorych ten program pogorsza ping?Wiec odinstaluj i ...