Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: jak zmniejszyc ping w cs 1.6

Najbardziej trafne tematy dla "jak zmniejszyc ping w cs 1.6"

1

Jak zrobić zeby adminowi niebyl ping sprawdzany?

jak zrobić zeby adminowi niebyl ping sprawdzany???ALbo jak zwiekaszyc na servie ze od wiekszego pingu jest kick?bo na servie od 125 ping kick a jak to moge zwikeszyc ze od 200 naprzykład. prosze o pomoc piszcie tu na forum i na moje gg ...

Odpowiedzi do Jak zrobić zeby adminowi niebyl ping sprawdzany? :

Trafność: 50%

2

Lagi - dajcie poradnik jak zmniejszyc

Witam, mam problem, nie mogę powstrzymać lagów :roll: Slyszalem, ze sa rozne poradniki, na to by zmniejszyc lagi.. szukalem tego okolo 1godz. tak wiec prosze nie piszcie ze mam poszukac.. Mam ping max 20... A lAgi sa takie jakbym mial ping 300.. ...

Odpowiedzi do Lagi - dajcie poradnik jak zmniejszyc :

3

Jak zmienic zeby ludzi powyzej 100 ping wyzucal amx?

Mam probvlem bo nie wiem co trzeba zmienic zeby amx wyrzucal ludzi z serwera powyzej 100 pingu ...

Odpowiedzi do Jak zmienic zeby ludzi powyzej 100 ping wyzucal amx? :

4

Jak zmiejszyć ping na Serwerze

Zauważyłeś że pomimo dobrego sprzętu twój serwer ma wysoki ping? Zastanawiałeś się co może być przyczyną tego ? Możliwości jest kilka : - wysoki stan procesu aplikacji HLDS - nie dostosowane rate - słabe łącze Opiszę wam po kolei jak sobie z tym ...

Odpowiedzi do Jak zmiejszyć ping na Serwerze :

5

Zbot jak odpalam duzy ping !, Jak grac na d2 ? nuke itp..

witam moj pierwszy problem to: jak zalaczam boty zebym sobie z nimi gral to ping mam powyzej 450ms... jak to zmienic moj drugi problem to: jak zrobic zebym gral na dust2 nuke inferno train bo jak mam "Rondom map" to dam sa tylko takie co ...

Odpowiedzi do Zbot jak odpalam duzy ping !, Jak grac na d2 ? nuke itp.. :

6

Jak zmniejszyc czas wycbuchu C4

Załozylem serer hlds wszystko jest dobrze sciagnalem sobie plugin ktory odlicza wybuch C4.Dziala bardzo dobrze.Tylko nie wiem jak zmienic zeby paka wybuchal w czasie 35 s. a nie po 45s. Prosze o pomoc.Z gory ...

Odpowiedzi do Jak zmniejszyc czas wycbuchu C4 :

7

[PORADNIK] Jak sprawdzić ping w firmach hostujących serwery gier?

Jest to mój pierwszy poradnik więc prosżę o wyrozumiałość... Wiele osób ma problem u jakiej firmy kupić swój serwer do CS'a, jak porównać pingi itp. W tym poradniku opiszę jak można się szybko dowiedzieć o pingu w poszczególnych firmach. Zaczynamy! ...

8

Jak napisać zażalenie

Jeżeli dostałeś bana to własnie tu jest miejsce zeby npisac o ty... odzywki na gg bede ignorowal. jak napisac zażalenie ? -napisz nowy temat -napisz o ktorej godzinie grales -napisz nick na jakim grales posty-zażalenia-prośby o odbanowanie bez tych ...

Trafność: 25%

10

Jak zapisać bana na forum.

Jeżeli zbanowałeś kogoś i od razu chcesz to tu napsiać, pisz to tak: Temat: [data] Kto A w poście: Nick: Data: Godzina: Za co: Kto zbanował: Dokumentacja: Link1 Link2 jakiś porzadek musi być ...

Odpowiedzi do Jak zapisać bana na forum. :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "jak zmniejszyc ping w cs 1.6"

1

a ja mam maly ping ale mi laguje jak holera....;/ to chba dla tego ze moj homik

a ja mam maly ping ale mi laguje jak holera....;/ to chba dla tego ze moj homik sie stazeje i jush tak zybko nie biega xD ...

2

Suchaj niekiedy na ping działa speed kompa jak masz trojana to on zwalnia neta

Suchaj niekiedy na ping działa speed kompa jak masz trojana to on zwalnia neta i kompa korzysta z dobrodziejstw kompa ... Zrób skaner online MKS lub ...

3

Dobra to jak to jest program to wytlumacz mi w jaki sposub jej liczony ping w

Dobra to jak to jest program to wytlumacz mi w jaki sposub jej liczony ping w CS?? Tez programem. A wracajac do tematu jak ktos popatrzy na sam ping i nawet nie zagra to szkoda slow. Wieksze lagi sa nawet na serwerach z mniejszym ...

4

jak zrobić aby nie zmieniał mi się hujowy ping i ip? mam neo.

jak zrobić aby nie zmieniał mi się hujowy ping i ip? mam neo. ...

5

ping mozesz roqnierz zmniejszyc poprzez ustawienie prioryttu serwera na : czasu

ping mozesz roqnierz zmniejszyc poprzez ustawienie prioryttu serwera na : czasu rzeczywistego w procesach menadzera ...

6

a sprawdzalas jak masz ping na innych serwerach ?? bo moze to serwer laguje a

a sprawdzalas jak masz ping na innych serwerach ?? bo moze to serwer laguje a nie ty !! jezeli to ty masz takie lagi to dzwon do nich bo wiem jakie jaja sa z TP !! u mojego kuzyna to mu czasami odlaczali neta i musial dzwonic oni czesta tak robia ...

7

Cytat: Napisał KwZ cFosSpeed (zmniejsza ping) Możliwe,że to on laguje!Jak ja

Cytat: Napisał KwZ cFosSpeed (zmniejsza ping) Możliwe,że to on laguje!jak ja to zainstalowałem nic mi niedawał.A dla niektorych ten program pogorsza ping?Wiec odinstaluj i ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "jak zmniejszyc ping w cs 1.6"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam