Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: jak zobaczyc ip do swojego serwera

Najbardziej trafne tematy dla "jak zobaczyc ip do swojego serwera"

1

crash serwera jak zapobiec?

Witam mam takie pytanie jak mozna zapobiec crashowaniu serwa bo ktos mi non stop wyłacza. Moze jest jakiś patch to tego albo cos? serwer stoi na linuxie. Byłbym wdzieczny za opisanie instalacji i podanie linka. ...

Odpowiedzi do crash serwera jak zapobiec? :

Trafność: 50%

2

Jak pozbyć się lagów z własnego serwera.

Witam. Nie dawno nauczyłem się robić własny serwer Non Steam . Problem jest w tym że wystarczy żeby dwie osoby weszły i już pingi skaczą do 300 :shock: . Mam neostrade 512 kb/s . Prosze pomózcie mi. Z gory thanx. ...

Odpowiedzi do Jak pozbyć się lagów z własnego serwera. :

3

Jak ocenić swojego skilla?

Właśnie zastanawiam się jak ocenić swojego skilla, bo chciałby wiedzieć czy jestem low, med, czy jeszcze inny skill reprezentuje. Gram już trochę i tak z ciekawości chciałbym wiedzieć :) Mam tylko problem jak tego się dowiedzieć. Są jakieś ...

Odpowiedzi do Jak ocenić swojego skilla? :

4

jak usunac boty z serwera

Siema!! Siagnolem packa by litwinek i tam sa boty i chce je usunac ale nadal jak wlanczam serwa w konsli chyba z 1000 razy wyskakuje podbot.cfg File not found Executing podbot.cfg. Prosze szybka ...

Odpowiedzi do jak usunac boty z serwera :

5

jak usunac boty z serwera

Siema!! Siagnolem packa by litwinek i tam sa boty i chce je usunac ale nadal jak wlanczam serwa w konsli chyba z 1000 razy wyskakuje podbot.cfg File not found Executing podbot.cfg. Prosze szybka ...

Odpowiedzi do jak usunac boty z serwera :

6

Regulamin serwera! jak zrobic? pomocy!

Witam , mam problem z pluginem public_rules , a mianowicie nie wiem jak zrobic zeby regulamin podczas wejscia na serwer wyswietlal sie. Plugin dodalem jak trzeba ale co dalej?? z gory dzieki ...

Odpowiedzi do Regulamin serwera! jak zrobic? pomocy! :

7

Jak zdjąć haslo z serwera 24/7

Siema mam serwer 24/7 i usutawilem haslo na sparing i teraz niewiem jak mam je zdjac?? Pomocy !!! ...

Odpowiedzi do Jak zdjąć haslo z serwera 24/7 :

8

Jak ktoś zabije kogoś nożem wywala mnie z serwera i CS'a

Wbije na serwer ktoś zabije kogoś nożem i wyrzuca mnie z serwer i od razu z CS'a nie wiem co jest z tym:/ :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: ...

Odpowiedzi do Jak ktoś zabije kogoś nożem wywala mnie z serwera i CS'a :

9

Jak zmienić Port serwera TeamSpeak

Witam.. Panów i Panie ;) Mam problem, jakiś człowiek zajoł mój port serwera Ts i teraz jak zmienić port, żeby wogóle uruchomić Ts :P Port: 8786 jest zajęty ...

Odpowiedzi do Jak zmienić Port serwera TeamSpeak :

10

Jak zrobić statystyki serwera?

Witam, pisze z zapytaniem jak zrobić statystyki na dany serwer. Wiem, że taką opcje posiada program psychostats którego można sciągnąć na angielskiej stronie psychostats.com Ale co trzeba dalej zrobic jak go skonfigurować tak, żeby działał zgodnie z ...

Odpowiedzi do Jak zrobić statystyki serwera? :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "jak zobaczyc ip do swojego serwera"

1

to taki klan cziterski zapewne ale jak to ci co ich z serwera pamiętam to

to taki klan cziterski zapewne ale jak to ci co ich z serwera pamiętam to straszne ...

2

A podasz IP jakiegos serwera od tej firmy jestem ciakawy jak chodzi

A podasz IP jakiegos serwera od tej firmy jestem ciakawy jak chodzi ...

3

ale z kumplami sobie pogram jak podam im ip serwera.Ale chcailbym aby INNI

ale z kumplami sobie pogram jak podam im ip serwera.Ale chcailbym aby INNI GRACZE dolaczali do mojego ...

4

Danvari, nawet niezła stronka, a jak wygląda sprawa serwera?

Danvari, nawet niezła stronka, a jak wygląda sprawa serwera? ...

5

Cytat: 2. Nie bylo widać jak CT pisze TYLKO do swojego teamu Wiem ze tak sie

Cytat: 2. Nie bylo widać jak CT pisze TYLKO do swojego teamu Wiem ze tak sie daje...:P Ale jak nacisne "U" to i tak widza... PS. Dzięki za pierwszy ...

6

zalozylem serwer i jak biore test serwera to pisze ze dziala ja moge wbic na

zalozylem serwer i jak biore test serwera to pisze ze dziala ja moge wbic na niego a inni nie co jest? prosze o pomoc mam zewnetrzne IP bo dokupowalem za 5zł mam internet radiowy MOje IP 88.220.152.7 a w hdl server widzi moje IP ...

7

Możesz - poczytaj jak to się robi dla serwera HLDS, z SRCDS

Możesz - poczytaj jak to się robi dla serwera HLDS, z SRCDS będzie ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "jak zobaczyc ip do swojego serwera"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam