Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: jak zobaczyc, jaka ma sie karte graficzna?

Najbardziej trafne tematy dla "jak zobaczyc, jaka ma sie karte graficzna?"

1

Cheater jak się patrzy

więc na serwerze gra cheater slaby*mp3 na nonsteam HASHJAMA wpiszecie /top 15 to zobaczycie go na 1 miejscu -.-' taki mój ...

Trafność: 33.33%

2

Jak powinno się rzucać granaty na TP :D

No właśnie tak :D:D:D ...

Odpowiedzi do Jak powinno się rzucać granaty na TP :D :

3

JAk sie obsługuje Hamachi

Elo moj kolejny problem polega na tym że hmm mam zewnęntrzne IP i nie moge postawiać serwa poradzono mi że najlepiej żeby owy serw postawić na Hamachi ... no dobra sciągnołem Hamachi no i .... i nie wiem co dalej powiedzcie mi jak mam postawic ...

Odpowiedzi do JAk sie obsługuje Hamachi :

4

Jak zrobić by dźwięki się ściągały?

W pliku de_dust2.RES dodałem dzwięki: sound/misc/kenny1.wav sound/misc/cracker1.wav sound/misc/shot1.wav sound/misc/revenge1.wav sound/misc/doh.wav sound/misc/nam1.wav sound/misc/kickass1.wav sound/misc/comeagain.wav sound/misc/awwcrap2.wav ...

Odpowiedzi do Jak zrobić by dźwięki się ściągały? :

6

Jak sprawdzic czy dana gra odpali sie na Twoim sprzecie

...

Odpowiedzi do Jak sprawdzic czy dana gra odpali sie na Twoim sprzecie :

7

jak sie podlaczyc

jestem za routerem i mam neo wiec przekierowalem porty i dalem se no-ip i wsyztko pieknie ludize wchodza na serwa ale co amm zrobic aby zagrac z umplem. jakiee ip mu podac kiedys podawalem no-ip ale teraz sie nie da. ...

Odpowiedzi do jak sie podlaczyc :

8

Jak dodac zeby z dana mapa sciagaly sie dane pliki.

Chce cos wymusic zeby przy zaladowywaiu mapy pobieralo innymi moje pliki ktore wczesniej sam ustalilem. Np potrzebn mi to jest jak np cos podmnienie zeby ten gosciu przy ponownym sciagnieciu mial te nowosci np inny wyglad broni ...

9

Jak sie skanuje?

Hmmm od jakiegos czasu na moim serwie dreczom mnie czity...nie zawsze tak jest.Co prawda mam zainstalowane sXe ale on neiwiele pomaga teraz moje Pyt. jak podczas gry moge zeskanowac graczy nie wszytskich tylko wybrane osoby,chociaz wszystkich tez by ...

Odpowiedzi do Jak sie skanuje? :

10

Jak pozbyć się lagów z własnego serwera.

Witam. Nie dawno nauczyłem się robić własny serwer Non Steam . Problem jest w tym że wystarczy żeby dwie osoby weszły i już pingi skaczą do 300 :shock: . Mam neostrade 512 kb/s . Prosze pomózcie mi. Z gory thanx. ...

Odpowiedzi do Jak pozbyć się lagów z własnego serwera. :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "jak zobaczyc, jaka ma sie karte graficzna?"

1

oki , zaczynam szukac :-) Edit : tylko ja nie wiem jaka mam karte graficzna jak

oki , zaczynam szukac :-) Edit : tylko ja nie wiem jaka mam karte graficzna jak można ...

Trafność: 66.67%

2

ja tez mam taki problem :/ pojawil sie po tym jak zmienilem karte graficzna,

ja tez mam taki problem :/ pojawil sie po tym jak zmienilem karte graficzna, niby sterowniki mam najnowsze ale widac cos jest nie tak (a gre reinstalowalem juz chyba z 10 ...

Trafność: 66.67%

3

Jaka masz karte graficzna ?? Moze to byc spowodowne zlymi sterownikami do karty

jaka masz karte graficzna ?? Moze to byc spowodowne zlymi sterownikami do karty graficznej .... a te 5 bledow to sa bledy systemowe czy z steama ...

Trafność: 50%

4

mariusz785, jaka wersja AMXX'a? Właśnie różnie to bywa, jak sie wyłączyło (nie

mariusz785, jaka wersja AMXX'a? Właśnie różnie to bywa, jak sie wyłączyło (nie zatrzymało) to z menu nie można było ...

5

hmm... a od poczatku tak masz? jaka masz karte graficzna?

hmm... a od poczatku tak masz? jaka masz karte graficzna? ...

6

Ad.1 google.pl podaj jaka masz karte graficzna... Cytat: Mam cs Non, ale 7 juz

Ad.1 google.pl podaj jaka masz karte graficzna... Cytat: Mam cs Non, ale 7 juz steam, o co kaman..? ...

7

Rozek, Dzieki. Gamer, Wiem o tym,ale chce zobaczyc jak sie gra na nich.:D

Rozek, Dzieki. Gamer, Wiem o tym,ale chce zobaczyc jak sie gra na nich.:D ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "jak zobaczyc, jaka ma sie karte graficzna?"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam