Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: jak zorbic zeby miec ze 100 fps

Najbardziej trafne tematy dla "jak zorbic zeby miec ze 100 fps"

1

Jak zmienic zeby ludzi powyzej 100 ping wyzucal amx?

Mam probvlem bo nie wiem co trzeba zmienic zeby amx wyrzucal ludzi z serwera powyzej 100 pingu ...

Odpowiedzi do Jak zmienic zeby ludzi powyzej 100 ping wyzucal amx? :

5

Jak dodac zeby z dana mapa sciagaly sie dane pliki.

Chce cos wymusic zeby przy zaladowywaiu mapy pobieralo innymi moje pliki ktore wczesniej sam ustalilem. Np potrzebn mi to jest jak np cos podmnienie zeby ten gosciu przy ponownym sciagnieciu mial te nowosci np inny wyglad broni ...

Trafność: 33.33%

6

Jak zrobić tabelkę z FPS

jak zrobić tą tabelkę z fps'ami, ms i różnymi duperelami ?? Dałbym screena, ale niestety nie mam jak bo mi to nie chodzi. Z góry thx ...

Odpowiedzi do Jak zrobić tabelkę z FPS :

7

Jak zrobić zeby adminowi niebyl ping sprawdzany?

jak zrobić zeby adminowi niebyl ping sprawdzany???ALbo jak zwiekaszyc na servie ze od wiekszego pingu jest kick?bo na servie od 125 ping kick a jak to moge zwikeszyc ze od 200 naprzykład. prosze o pomoc piszcie tu na forum i na moje gg ...

Odpowiedzi do Jak zrobić zeby adminowi niebyl ping sprawdzany? :

Trafność: 33.33%

10

Jak miec wiecej map ?

Mam do was zapytanie Co musze zrobic zeby miec wiecej map w menu admina ?? bo mam tylko te podstawowe ;/ a chcilbym tam mie tez mapy aim_ fy_ a mam tam tylko de_ cs_ i to wszystko gdzie musze cos zmienic ? Prosze o ...

Odpowiedzi do Jak miec wiecej map ? :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "jak zorbic zeby miec ze 100 fps"

1

w dupe jak zrobic zeby miec zewnętrzne

w dupe jak zrobic zeby miec zewnętrzne ...

Trafność: 50%

2

zeby moc miec wiecej niz 60 fps-ow na nvidi :) po 1 musisz wylaczyc calkowicie

zeby moc miec wiecej niz 60 fps-ow na nvidi :) po 1 musisz wylaczyc calkowicie synchronizacje pionowa a pozniej wpisac fps_max 100 i masz ;) najlepiej do tego dopisac komende fps_modem 100 . Dokladnie nie powiem ci w czym tkwi problem ale czytalem ...

3

Cytat: fps - 240 ... (to wszystko wyjaśnia) LOL jak?! Wpisz fps_max 100 i po

Cytat: fps - 240 ... (to wszystko wyjaśnia) LOL jak?! Wpisz fps_max 100 i po problemie ...

4

a mam jeszcze 1 pytanie jak zrobic np. zeby ustawic zeby tylko 1 bron miec i

a mam jeszcze 1 pytanie jak zrobic np. zeby ustawic zeby tylko 1 bron miec i zadnej innej nie mozna uzywac tylko tej i odrazu na starcie ja ...

5

acha albo powiem tak zeby miał więcej fps to musze karte graficzno zakupić jak

acha albo powiem tak zeby miał więcej fps to musze karte graficzno zakupić jak tak mam budżet 100pln :P i mam stary komp wejscie te starsze jako mam kupić karte gra... pamiętam że chyba geForce 6800 mi kolo przynsil 128ram to mi nieposzlo za słąbe ...

6

ale powiedz po co ci wiecej fps jak mowisz ze na sof2 gold wyciagasz 100

ale powiedz po co ci wiecej fps jak mowisz ze na sof2 gold wyciagasz 100 ...

7

Jak dla mnie podobna do nuke ;] 2 bs ;p duzo zeby nie zrzerala fps ;O

jak dla mnie podobna do nuke ;] 2 bs ;p duzo zeby nie zrzerala fps ;O ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "jak zorbic zeby miec ze 100 fps"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam