Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: jak zrobić admina na nick w mani admin plugin

Najbardziej trafne tematy dla "jak zrobić admina na nick w mani admin plugin"

1

Logowanie na admina w Mani Admin Plugin.

Mam zainstalowany mani admin plugin i mam plik clients.txt w folderze: cstrike/cfg/mani_admin_plugindy wpisuje w konsoli admin to wyskakuje "You are not authornized to run this command." A jak wpisze w grze @burn to pisze, że nie jestem ...

Odpowiedzi do Logowanie na admina w Mani Admin Plugin. :

Trafność: 57.14%

2

Mani admin plugin

...

Trafność: 42.86%

3

Non-Steam oraz Mani-Admin-Plugin

Witam. Posiadam wersję CS Non-Steam od DigitalZone. Obecnie na patchu 18. Jednak nie mogę odpalić serwera gdy mam wgranego mani admin w wersji najnowszej, czyli 1.2. Działa tylko pod wersją 1.1 Nie jest to jakiś wielki problem, ale jak ktoś mógłby ...

Odpowiedzi do Non-Steam oraz Mani-Admin-Plugin :

4

Jak Zrobić Plugin

Dobra a wiec tak potrafię skonfigurować AMX Mod X Studio lecz.. chciałbym wiedzieć jak zrobić plugin czy by mi ktoś pomóc? obojętnie jaki plugin np. taki jaki już jest admin Check. dam pomógł. PS jak by ktoś mi napisał jak przerobić to też bym był ...

Odpowiedzi do Jak Zrobić Plugin :

5

Mani Admin Plugin v.1.2 R Problem

Mam problem z aplikacja pomagającą sterować serwerem mani admin plugin v1.2 R Problem polega na tym że jak poustawiam wszystkie opcje i chcę już go odpalić to czekam aż się załaduje serwer i nagle się wyłancza Bez zadnego ostrzeżenia aplikacja się ...

Odpowiedzi do Mani Admin Plugin v.1.2 R Problem :

7

Prosze o pomoc, instrukcje, pliki... z Mani Admin Plugin!!!

Witam, nie wiem który raz już próbuje zainstalować tego plugina za każdym razem jest coś nie tak... odinstalowałem grę, zainstalowałem na nowo żeby na 100% nie było nic namieszane. Więc tak czytałem tutejszy tutorial, mase postów ale nie umiem ...

Odpowiedzi do Prosze o pomoc, instrukcje, pliki... z Mani Admin Plugin!!! :

9

Mani Admin Plugin i restarty serwera

Witam ! Mam przerobiony serwer na non steam. problem jest w tym że jak chce pograć z ludźmi przez non steam i jak wejdą ja mam steam'a i jak juz gramy chodzę po mapie dojdę do niego i już chce strzelać to serwer sie restartuje na pewno przez mani ...

Odpowiedzi do Mani Admin Plugin i restarty serwera :

10

Mani Admin Plugin, Polska Wersja- Dodatek do Serwera SRCDS

mani admin plugin, Polska Wersja- Dodatek do Serwera SRCDS. Występuje on w postaci samodzielnego pluginu lub jako plugin do MetaMod Source Posiada wiele zintegrowanych dodatków. Przed instalacją mani admin plugin na serwerze Linuxowym Non Steam ...

Odpowiedzi do Mani Admin Plugin, Polska Wersja- Dodatek do Serwera SRCDS :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "jak zrobić admina na nick w mani admin plugin"

1

A wie ktos moze jak dodaje sie KILKU adminow w mani admin plugin? Moj

A wie ktos moze jak dodaje sie KILKU adminow w mani admin plugin? Moj clients.txt wyglada tak jak clients u PeYa. Ja jestem adminem, a jak dodac adma ...

2

Dobra uporałem się z tym ale teraz nie wiem jak dodać admina na mani admin

Dobra uporałem się z tym ale teraz nie wiem jak dodać admina na mani admin plugin / source mod...jakby ktoś miał jakiś pomysł to proszę o ...

3

Dzięki Seba masz ode mnie POMÓGŁ. Jak zrobić admina serverze i i gdzie

Dzięki Seba masz ode mnie POMÓGŁ. jak zrobić admina serverze i i gdzie wpisać ...

4

a jak masz admina na nick to w config.cfg dopisales setinfo

a jak masz admina na nick to w config.cfg dopisales setinfo _pw ...

5

zakaz pytania się jak zrobić admina. ciesz się że nie dostajesz warna...

zakaz pytania się jak zrobić admina. ciesz się że nie dostajesz warna... ...

6

Cytat: Pytanko czy da się tak zrobić jak są Modele Admina(te z napisami) to:

Cytat: Pytanko czy da się tak zrobić jak są Modele admina(te z napisami) to: 1) Mam je tylko ja (CL,HA) 2)A Pozostali admini mają Adma z uprawnieniami a nie mają modelu ??? jasne ;) Cytat: Napisał Jow \\\1 Potrzebuje plugin god mode (5 sek lub 7) ...

7

Chcialbym o cos zapytac, jak ustawic admina na nick tak aby nie byl on

Chcialbym o cos zapytac, jak ustawic admina na nick tak aby nie byl on "sztywny" tz zeby mozna bylo cos dopisac do nicku i dzialal dalej. Na 1.5 mialem adma na nick Player*(przyklad) i moglem zmieniac na "Player zaspany" i admin ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "jak zrobić admina na nick w mani admin plugin"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam