Warning: fopen(/home/forum/www/kesz_szukaj2/7/c/7cdace91c487558e27ce54df7cdb299c.txt) [function.fopen]: failed to open stream: Disk quota exceeded in [path]/szukaj2.php on line 480

Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in [path]/szukaj2.php on line 481

Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in [path]/szukaj2.php on line 482

Warning: chmod() [function.chmod]: No such file or directory in [path]/szukaj2.php on line 485
jak zrobic amx i pluingi - forum.wiaderko.com
Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: jak zrobic amx i pluingi

Najbardziej trafne tematy dla "jak zrobic amx i pluingi"

1

Jak zrobic na serwerze HLDS bez AMX tekst powitalny?

Tak jak w temacie. jak zrobic na serwerze HLDS bez amx tekst powitalny jak ktos wchodzi na serwer ?? Pomocy :) Jezeli ktos pomoze klikne pomogl ...

Odpowiedzi do Jak zrobic na serwerze HLDS bez AMX tekst powitalny? :

3

Amx mod wgrany ale jak zrobic zeby inni mogli na nim grać?

Tak jak w nazwie tematu. Zainstalowałem wszystko i działa amx mod na New Game w Csie. Ale jak zrobic zeby inni mogli się do tego podłączać? Bo w Dedicated Server amx moda w ogóle nie widzi. # EDIT.Dobra działa ale z jednym małym problemem. Zeby ...

Odpowiedzi do Amx mod wgrany ale jak zrobic zeby inni mogli na nim grać? :

4

Jak zrobic logo w cs 1.6 :D

SPOSÓB 1: 1. sciagasz program half life logo creator. 2. robisz sobie logo w programie graficznym. (lub szukasz gotowego obrazka) 3. Otwierasz obrazek przez HLLC 4. W programie klikasz 'auto-size'. 5. Nastepnie 'Make Wad' 6. W tym momecie w katalogu ...

Odpowiedzi do Jak zrobic logo w cs 1.6 :D :

Trafność: 50%

6

ej jest cos takiego jak amx do cs sorca

chodzi mi o to ze by wpisywac jak sie nacisnie y np voteban i pojawia sie ista uzytkowników na których moge dac głos na ...

Odpowiedzi do ej jest cos takiego jak amx do cs sorca :

7

Jak zainstalować AMX MOD X? HELP :)

Witam 4ll. Mam pytanie :) jak zainstalować amx MOD X?? Raz słyszałem ze trzeba instalować jeszcze metamoda, a nieraz że niee :/ jak trzeba opiszcie tez dokładnie jak mogę to wszystko zainstalować :/ Bo nie moge skumać :/ mam CS 1.6 NonSteam v.19 :P ...

Odpowiedzi do Jak zainstalować AMX MOD X? HELP :) :

8

Linyy jak zrobic

jak mam zrobic zeby miec liny swiecące tak jakby spider men tylko one swieca dodaje w załaczniku fote jak to ...

10

Jak zrobic ADMINA!!!!!!!

Kod: "192.168.0.10" "haslo" "abcdefghijklmnopqrstu" "ad" Admin jest dany na IP:192.168.0.10 oraz dodatkowo sprawdzane jest hasło. Przy błędnym haśle gracz zostanie wykopany z serwera. Kod: ...

Odpowiedzi do Jak zrobic ADMINA!!!!!!! :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "jak zrobic amx i pluingi"

1

Dobra zapytam inaczej :P Jak zrobic żeby AMX działał na servie?? :D

Dobra zapytam inaczej :P jak zrobic żeby amx działał na servie?? :D ...

Trafność: 75%

2

Dobra... Mam wszystko :) Pluginy, Metamoda, AMX... tylko jak zrobic zeby

Dobra... Mam wszystko :) Pluginy, Metamoda, amx... tylko jak zrobic zeby dzialal na servie??!! Mam ten folder "addons" w Glownym folderze CS (tam gdzie jest HLDS) i mam go w cstrike I nadal nie dziala :/ Proszę o ...

3

jak zrobic tego admina? ja mam taki problem ze zainstalowalem amx i metamoda

jak zrobic tego admina? ja mam taki problem ze zainstalowalem amx i metamoda ale jak stawiam server dedykowany to nie moge wejsc na niego, laduje sie i po chwili znika okienko ladowania i jestem dalej w menu:/ please ...

4

ok wszystko dziala, amx dziala. tylko powiedzcie mi jak zrobic tak zeby np po

ok wszystko dziala, amx dziala. tylko powiedzcie mi jak zrobic tak zeby np po nacisnieciu klawisza "o" otwieralo sie menu w grze w ktorym np moge ludzi ...

5

jezeli chodzi o to to jest to w standardzie amx tylko trzeba zrobic tak jak tu

jezeli chodzi o to to jest to w standardzie amx tylko trzeba zrobic tak jak tu http://board.counter-strike.pl/viewtopic.php?t=38752 albo mozesz poprostu sciagnac glosy ultimatesond.amxx i tam tez bedzie ^^ A jezeli chcesz wstawic bania czy cos tam ...

6

Cytat: Napisał kubeq jak zrobic serwer z AMX + podboty

Cytat: Napisał kubeq jak zrobic serwer z amx + podboty http://www.wiaderko.com/hlds/instalacja-amxx/art/327 Cytat: Napisał kubeq +Sxe http://www.sxe-cs.blo.pl/ po lewej masz linux Serwer i Windows Serwer pozdrawiam ...

7

Cytat: Napisał junior jak zrobic amx na same spary??? pomocy wpisujesz amx_off

Cytat: Napisał junior jak zrobic amx na same spary??? pomocy wpisujesz amx_off i już ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "jak zrobic amx i pluingi"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam