1
Cytat: Napisał LiSo Siemka :mrgreen: jak zrobić logo lub banner na strone klanu http://csextremeteam.dbv.pl/news.php Najlepiej bedzie jesli ktos zrobi mi to sam jesli kto mi pomoze = Pomógł Pzdr. NarQ Napisz temat w dziale "grafika" [ ...
Trafność: 66.67%
2
Co do strony to: Proponuje zrobić jakąś stronę główną a najnowsze artykuły np. Newsy Co do Forum to przytoczę mój cytat: "jeżeli wam mój pomysł nie pasuje to możecie krytykować spox, ale można by dodać choć jedną kategorie o Counter-Strike ...
Trafność: 50%
3
Cytat: Co do strony to: Proponuje zrobić jakąś stronę główną a najnowsze artykuły np. Newsy zapomniałem dodać, na głownej będzie coś takiego jak na wp, yahoo czy interii czy tez innych portalach czyli zakładki, przy zmianie zakladki zawartosc ...
4
Cytat: Proponuje zrobić jakąś stronę główną a najnowsze artykuły np. Newsy o_O... Co ty proponujesz jak na stronie [oi] przejść na gotowe silniki php? Powiem ci że to też fajne, ale taki gość 7 lat w webmasterku i ma robic strone w gotowym ...
5
www.asdclan.ugu.pl <-- jak chcesz grać to wbij na strone i napisz ...
6
Wamper, straaaaszne ... wysłałes to dzis , podaj strone www jak chcesz go osadzac ... a i btw zobacz na date Czw 22 Lis, 2007 podaj strone , najlepiej z data tego newsa inaczej zeeel z Ciebie w kosmos ze duuspo krowa sciska ...
7
Cytat: Napisał grackon jak w temacie. Wykonam strone www dla klanu Counter Strike. Przygotowywuje już szablon flash pod przyszłą strone. Klan ma być poważny, a nie załozony przez "Dzieci Neo". Ja oferuje wykonanie strony www bez ...