Warning: fopen(/home/forum/www/kesz_szukaj2/b/5/b56ea7b6aa77f6f9008bc9362fab3597.txt) [function.fopen]: failed to open stream: Disk quota exceeded in [path]/szukaj2.php on line 480

Warning: fwrite(): supplied argument is not a valid stream resource in [path]/szukaj2.php on line 481

Warning: fclose(): supplied argument is not a valid stream resource in [path]/szukaj2.php on line 482

Warning: chmod() [function.chmod]: No such file or directory in [path]/szukaj2.php on line 485
jak zrobić dobrego serwera w cs - forum.wiaderko.com
Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: jak zrobić dobrego serwera w cs

Najbardziej trafne tematy dla "jak zrobić dobrego serwera w cs"

1

Jak zrobić statystyki serwera?

Witam, pisze z zapytaniem jak zrobić statystyki na dany serwer. Wiem, że taką opcje posiada program psychostats którego można sciągnąć na angielskiej stronie psychostats.com Ale co trzeba dalej zrobic jak go skonfigurować tak, żeby działał zgodnie z ...

Odpowiedzi do Jak zrobić statystyki serwera? :

2

Jak zrobić restart serwera ??

wykupiłem serwer na shell.4us.pl jak zrobić restart przez shella albo jak włączyć i wyłączyć ?? proszę o komendy ...

Odpowiedzi do Jak zrobić restart serwera ?? :

3

Jak zrobić mapę na CS 1.6

jak Stworzyć te choler.........ą mapę bo pojęcia ...................... ...

Odpowiedzi do Jak zrobić mapę na CS 1.6 :

4

Jak zrobić własny tag ??

Siemka wiecie w jakim formacie zrobić Tag i jak może być maksymalnie duży ?? A tak przy okazji gdzie sie ustawiało żeby 1 2 3 4 5 od razu wyskakiwały a nie trzeba było jeszcze klikać myszką ...

Odpowiedzi do Jak zrobić własny tag ?? :

5

Jak zrobić by dźwięki się ściągały?

W pliku de_dust2.RES dodałem dzwięki: sound/misc/kenny1.wav sound/misc/cracker1.wav sound/misc/shot1.wav sound/misc/revenge1.wav sound/misc/doh.wav sound/misc/nam1.wav sound/misc/kickass1.wav sound/misc/comeagain.wav sound/misc/awwcrap2.wav ...

Odpowiedzi do Jak zrobić by dźwięki się ściągały? :

7

Jak zrobić serv?

Siemka chciałbym zrobić server cs.16 non steam mam neostrade i chce grac tylko z kolegami ale nieumiem zrobić mam patch v23 itp ustawiam all ale jak próbuje sie zalogować pisze coś steam u innych co podaje ip też tak pisze szukam pomocy napiszcie tu ...

Odpowiedzi do Jak zrobić serv? :

Trafność: 50%

8

Jak zrobić głosowanie ?

witam nie wiem czy to dobry dział i nie wiem też czy nie było takiego pytania. Za moje pomyłki przepraszam. A teraz wracajać do pytania jak zrobić głosowanie dotyczące np. zmiany mapy? i jeszcze jedno co mam zrobić żeby napisane cos przezemnie ...

Odpowiedzi do Jak zrobić głosowanie ? :

9

crash serwera jak zapobiec?

Witam mam takie pytanie jak mozna zapobiec crashowaniu serwa bo ktos mi non stop wyłacza. Moze jest jakiś patch to tego albo cos? serwer stoi na linuxie. Byłbym wdzieczny za opisanie instalacji i podanie linka. ...

Odpowiedzi do crash serwera jak zapobiec? :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "jak zrobić dobrego serwera w cs"

1

Cytat: Napisał .::R4V3N::. . Jak zrobić restart serwera na shell bo

Cytat: Napisał .::R4V3N::. . jak zrobić restart serwera na shell bo zainstalowałem metamoda i chce teraz amx. aby amxx się załadował musisz wyłaczyć serwer a później go włączyć (tylko nie pytaj jak -,- bo ostrzegam będzie warn za ...

Trafność: 75%

2

Masz porównaj sobie Ps jak masz panel do serwera przez www możesz sobie zrobić

Masz porównaj sobie Ps jak masz panel do serwera przez www możesz sobie zrobić re instalacje ...

3

Zrób update wg. Jak zrobić update serwera? Zmiana protokołu 47 na 48 a

Zrób update wg. jak zrobić update serwera? Zmiana protokołu 47 na 48 a następnie przerób go na nonsteam, zaraz będzie ...

4

to taki klan cziterski zapewne ale jak to ci co ich z serwera pamiętam to

to taki klan cziterski zapewne ale jak to ci co ich z serwera pamiętam to straszne ...

5

jak chcesz zrobić taki celownik jak w m4 na przykład to jest to niemożliwe.

jak chcesz zrobić taki celownik jak w m4 na przykład to jest to niemożliwe. ...

6

Dało sie to jakoś zrobić jak chcesz wykupić to sie zwróć do providera serwa

Dało sie to jakzrobić jak chcesz wykupić to sie zwróć do providera serwa o ...

7

A podasz IP jakiegos serwera od tej firmy jestem ciakawy jak chodzi

A podasz IP jakiegos serwera od tej firmy jestem ciakawy jak chodzi ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "jak zrobić dobrego serwera w cs"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam