Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: jak zrobic reset ranku w amxmodx

Najbardziej trafne tematy dla "jak zrobic reset ranku w amxmodx"

1

Jak zrobic zeby byc 1 w ranku

Witam moze mi ktos powiedziec jak zrobic zebym ja był 1 w ranku chodzi mi oto ze bez grania bym był 1 zrobił bym se np 4000 zabitych do 2000 mozna tak zrobic prosze pisac na gg 5075990 lub ...

Odpowiedzi do Jak zrobic zeby byc 1 w ranku :

2

Jak zrobic logo w cs 1.6 :D

SPOSÓB 1: 1. sciagasz program half life logo creator. 2. robisz sobie logo w programie graficznym. (lub szukasz gotowego obrazka) 3. Otwierasz obrazek przez HLLC 4. W programie klikasz 'auto-size'. 5. Nastepnie 'Make Wad' 6. W tym momecie w katalogu ...

Odpowiedzi do Jak zrobic logo w cs 1.6 :D :

Trafność: 40%

4

Linyy jak zrobic

jak mam zrobic zeby miec liny swiecące tak jakby spider men tylko one swieca dodaje w załaczniku fote jak to ...

5

Jak zrobic ADMINA!!!!!!!

Kod: "192.168.0.10" "haslo" "abcdefghijklmnopqrstu" "ad" Admin jest dany na IP:192.168.0.10 oraz dodatkowo sprawdzane jest hasło. Przy błędnym haśle gracz zostanie wykopany z serwera. Kod: ...

Odpowiedzi do Jak zrobic ADMINA!!!!!!! :

8

Jak to zrobic ?

...

Odpowiedzi do Jak to zrobic ? :

9

Regulamin serwera! jak zrobic? pomocy!

Witam , mam problem z pluginem public_rules , a mianowicie nie wiem jak zrobic zeby regulamin podczas wejscia na serwer wyswietlal sie. Plugin dodalem jak trzeba ale co dalej?? z gory dzieki ...

Odpowiedzi do Regulamin serwera! jak zrobic? pomocy! :

10

jak to zrobic

jak zostane z kims 1na1 to jak walne trzy razy nozem w sciane to zadaje mu pytanie czy chce walczyc na noze.ale to jest po angielsku.I tu pytanie Co mam zrobic zeby było po polsku.chodzi mi oczywiscie o plugin automatic_knife_duel ... pomocy! ;( ...

Odpowiedzi do jak to zrobic :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "jak zrobic reset ranku w amxmodx"

1

Jak nie masz amxmodx na serwerze, to nie masz ranku ... lol

jak nie masz amxmodx na serwerze, to nie masz ranku ... lol ...

Trafność: 60%

2

widzialem jak czitowal ale nic nie mozna bylo z nim zrobic, bo niestety nie mam

widzialem jak czitowal ale nic nie mozna bylo z nim zrobic, bo niestety nie mam adma ...

3

sorki mam sprawe czy mogl bys mi powiedziec jak to zrobic jezeli chce grac na

sorki mam sprawe czy mogl bys mi powiedziec jak to zrobic jezeli chce grac na necie z ludzmi w csa 1.6 ale no nie mam tego steam no i powiedzial bys mi jakos to moje gg napisz plax 10076309 bede ...

4

Dobra zapytam inaczej :P Jak zrobic żeby AMX działał na servie?? :D

Dobra zapytam inaczej :P jak zrobic żeby AMX działał na servie?? :D ...

5

Nie bądz takim pesymistą bo to ma sens... Co zrobic jak sie ma neo?? Ja mam a

Nie bądz takim pesymistą bo to ma sens... Co zrobic jak sie ma neo?? Ja mam a musza miec bo to o tym decyduje matka. A chcialem założyc włąsnego serva. Więc znalazłem rozwiązanie problemu ;] ...

6

Dobra... Mam wszystko :) Pluginy, Metamoda, AMX... tylko jak zrobic zeby

Dobra... Mam wszystko :) Pluginy, Metamoda, AMX... tylko jak zrobic zeby dzialal na servie??!! Mam ten folder "addons" w Glownym folderze CS (tam gdzie jest HLDS) i mam go w cstrike I nadal nie dziala :/ Proszę o ...

7

Dobra boty.Da sie zrobic celownik do awp ale nie powiem wam jak bo nie bede

Dobra boty.Da sie zrobic celownik do awp ale nie powiem wam jak bo nie bede szerzyl cziterstaw a w sumie co to za czit jak te awp jest takie nie celne ze ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "jak zrobic reset ranku w amxmodx"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam