1
Czy jest jakis sposob aby zrobic przez mani admin restart serwera??? jak wszyscy sie wbija to wtedy zrobic ...
Trafność: 66.67%
2
Dobra zapytam inaczej :P jak zrobic żeby amx działał na servie?? :D ...
Trafność: 50%
3
Dobra... Mam wszystko :) Pluginy, Metamoda, amx... tylko jak zrobic zeby dzialal na servie??!! Mam ten folder "addons" w Glownym folderze CS (tam gdzie jest HLDS) i mam go w cstrike I nadal nie dziala :/ Proszę o ...
4
Masz amx moda? (cstrike/)mapcycle.txt tu masz zapisane mapy jak nie masz amx , a jak masz amx to sie nazywa (amxmodx/configs/)maps.ini chyba :D Musisz dopisać mapy Mapis.ini: Kod: ; Maps configuration file ; File location: ...
5
jak zrobic tego admina? ja mam taki problem ze zainstalowalem amx i metamoda ale jak stawiam server dedykowany to nie moge wejsc na niego, laduje sie i po chwili znika okienko ladowania i jestem dalej w menu:/ please ...
6
ok wszystko dziala, amx dziala. tylko powiedzcie mi jak zrobic tak zeby np po nacisnieciu klawisza "o" otwieralo sie menu w grze w ktorym np moge ludzi ...
7
jezeli chodzi o to to jest to w standardzie amx tylko trzeba zrobic tak jak tu http://board.counter-strike.pl/viewtopic.php?t=38752 albo mozesz poprostu sciagnac glosy ultimatesond.amxx i tam tez bedzie ^^ A jezeli chcesz wstawic bania czy cos tam ...