Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: jak zrobic stale ip pod serwer

Najbardziej trafne tematy dla "jak zrobic stale ip pod serwer"

2

Jak zrobic serwer na windows vista.

Moze mi ktos tutaj napisac krok po korku jak zrobic serwer na viscie mam kompa Intel Celeron D 3.2ghz Ram: 2gb Dysk Twardy 500gb Neta 100mb/s czekam na pomoc ! albo gg 7500125 ale wole tutaj ...

Odpowiedzi do Jak zrobic serwer na windows vista. :

3

Jak zrobic serwer!!! Problem!!!

...

Trafność: 60%

4

Jak zrobic logo w cs 1.6 :D

SPOSÓB 1: 1. sciagasz program half life logo creator. 2. robisz sobie logo w programie graficznym. (lub szukasz gotowego obrazka) 3. Otwierasz obrazek przez HLLC 4. W programie klikasz 'auto-size'. 5. Nastepnie 'Make Wad' 6. W tym momecie w katalogu ...

Odpowiedzi do Jak zrobic logo w cs 1.6 :D :

Trafność: 40%

6

jak wejść na serwer ?

Z góry piszę że pierwszy raz gram w CS. A więc ściągnąłem CS 1.6 v7_full, zainstalowałem i mam pewien problem. Otóż nie mogę wejść na żaden serwer !!! gdy daję szukaj serwer, znajduje ich dużo ale tylko w zakładce spectractor gdzie mogę tylko ...

Odpowiedzi do jak wejść na serwer ? :

7

Jak postawić serwer na linux'ie przez ssh non-steam?!

Mam wielkie pytanie ;p Czy wie ktoś jak postawić serwer non-steam na linux przez ssh bo jak nawet w googlach szukałem to jak postawiłem to wszystkie były steam ;/ Prosze o pomoc, jak ktoś wie niech napisze mi jakiś poradnik ;p ...

Odpowiedzi do Jak postawić serwer na linux'ie przez ssh non-steam?! :

Trafność: 40%

9

jak roztimowac serwer

witam nam prozbe jesli ktos umie postawic serwerr na non steam lub roztimowac serwer poniewarz mam ale on jest steam i chcial bym go roztimowac lez nieumiem jak ktos umie prosze o kontak pilne dzziekuje z gory gg 4893124 ...

Odpowiedzi do jak roztimowac serwer :

10

Jak postawić serwer 24/7?

Jestem zielony i chciałbym by ktoś wytłumaczył mi jak postwić serwer 24/7 :?: ...

Odpowiedzi do Jak postawić serwer 24/7? :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "jak zrobic stale ip pod serwer"

1

Czy moze mi ktos powiedziec jak zrobic serwer na non steam bo tez wykupilem

Czy moze mi ktos powiedziec jak zrobic serwer na non steam bo tez wykupilem wlasnie ze Shhoters.pl ale zrobili mi na steam serwer i napisali ze nie stawiaja non steam bo jest niezgodne z prawem. no i mowiac krotko ZDENERWOWALEM SIE I PROSZE O POMOC ...

2

Cytat: Napisał Clever Czy moze mi ktos powiedziec jak zrobic serwer na non

Cytat: Napisał Clever Czy moze mi ktos powiedziec jak zrobic serwer na non steam bo tez wykupilem wlasnie ze Shhoters.pl ale zrobili mi na steam serwer i napisali ze nie stawiaja non steam bo jest niezgodne z prawem. no i mowiac krotko ...

3

powinno sie zmienic na wiaderku jak zrobic swoj serwer do cs

powinno sie zmienic na wiaderku jak zrobic swoj serwer do cs ...

4

Ej jak zrobic zeby ustawienie putty sie zapisało i serwer cały czas chodził??

Ej jak zrobic zeby ustawienie putty sie zapisało i serwer cały czas chodził?? ...

5

aha i jak zrobic zeby serwer stal 24/7

aha i jak zrobic zeby serwer stal 24/7 ...

6

Cytat: Napisał kubeq jak zrobic serwer z AMX + podboty

Cytat: Napisał kubeq jak zrobic serwer z AMX + podboty http://www.wiaderko.com/hlds/instalacja-amxx/art/327 Cytat: Napisał kubeq +Sxe http://www.sxe-cs.blo.pl/ po lewej masz linux serwer i Windows serwer pozdrawiam ...

7

No niestety tak. A jak zrobic serwer przez hamachi???

No niestety tak. A jak zrobic serwer przez hamachi??? ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "jak zrobic stale ip pod serwer"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam