Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: jak zrobic swoje logo w cs 1.6 steam

Najbardziej trafne tematy dla "jak zrobic swoje logo w cs 1.6 steam"

1

Jak zrobic logo w cs 1.6 :D

SPOSÓB 1: 1. sciagasz program half life logo creator. 2. robisz sobie logo w programie graficznym. (lub szukasz gotowego obrazka) 3. Otwierasz obrazek przez HLLC 4. W programie klikasz 'auto-size'. 5. Nastepnie 'Make Wad' 6. W tym momecie w katalogu ...

Odpowiedzi do Jak zrobic logo w cs 1.6 :D :

Trafność: 50%

3

Jak zrobic swoj wlasny banner/button/logo ?

Czy ktos wie jak takie cacko wykonac ? bo znam kilku ludzi ktorzy mogliby mi to zrobic, ale chce sam sprubowac :D POMOCY!!! GG ...

Odpowiedzi do Jak zrobic swoj wlasny banner/button/logo ? :

5

Jak zrobic cs nonsteam 47 na cs steam 48

Witam. Czy ktoś może mi pomóc z przerobieniem serwera cs 1.6 nonsteam z protokołem 47 na serwer cs steam z protokołem 48?? Bardzo proszę o pomoc. ...

Odpowiedzi do Jak zrobic cs nonsteam 47 na cs steam 48 :

7

Poradnik: Jak grać na Non Steam i Botami naraz?

Witam wszystkich! Wielu z Was zapewne zadaje sobie pytanie: jak zgrać razem CS 1.6, patch non steam (obojętna wersja) i boty? Jest na to rada! Męczyłem się z tym ładnych kilka godzin ale w końcu doszedłem co i jak. Do testów użyłem CS 1.6, patch non ...

Trafność: 33.33%

8

Jak postawić serwer na linux'ie przez ssh non-steam?!

Mam wielkie pytanie ;p Czy wie ktoś jak postawić serwer non-steam na linux przez ssh bo jak nawet w googlach szukałem to jak postawiłem to wszystkie były steam ;/ Prosze o pomoc, jak ktoś wie niech napisze mi jakiś poradnik ;p ...

Odpowiedzi do Jak postawić serwer na linux'ie przez ssh non-steam?! :

Trafność: 33.33%

10

Jak Moge Byc Admine Na mojim Servie Cs 1.6 non steam

yo mam prosbe czy ktos by mi mugl powiedziec jak moge byc adminem na mojim serverze z gury thx. ...

Odpowiedzi do Jak Moge Byc Admine Na mojim Servie Cs 1.6 non steam :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "jak zrobic swoje logo w cs 1.6 steam"

1

Czy moze mi ktos powiedziec jak zrobic serwer na non steam bo tez wykupilem

Czy moze mi ktos powiedziec jak zrobic serwer na non steam bo tez wykupilem wlasnie ze Shhoters.pl ale zrobili mi na steam serwer i napisali ze nie stawiaja non steam bo jest niezgodne z prawem. no i mowiac krotko ZDENERWOWALEM SIE I PROSZE O POMOC ...

2

Mozesz mi zrobic logo Pgs i napis SpartaN? email adam316@o2.pl jak by co:P

Mozesz mi zrobic logo Pgs i napis SpartaN? email adam316@o2.pl jak by co:P ...

3

sorki chcial bym sie dowiedziec jak mozna zrobic wlasna wlepke na steam pozdro

sorki chcial bym sie dowiedziec jak mozna zrobic wlasna wlepke na steam pozdro ...

4

a jak moge zrobic zebym mial steam? i mogl tam grac?

a jak moge zrobic zebym mial steam? i mogl tam grac? ...

5

Cytat: Napisał wizard92 1.czy na steam mozna miec swoje logo a czemu nie :) ?

Cytat: Napisał wizard92 1.czy na steam mozna miec swoje logo a czemu nie :) ? Cytat: 2.czy mozna kogos zablokowac na steam hmm w jakim sensie? jak kogos w friends nie masz to nie może Ci pisać Cytat: Napisał wizard92 3.czy mozna ustawic sobie bindy ...

6

ej a pomozesz mi cos z tym zrobic bo robie to logo tak jak zawsze wklejam w

ej a pomozesz mi cos z tym zrobic bo robie to logo tak jak zawsze wklejam w cstrike i we wlasciwosciak zaznaczam tylko do odczytu i wchodzac w csa nie dziala ...

7

Ja mam HL Logo Creator beta 2.3 I kompletnie nie wiem jak zrobic to logo :???:

Ja mam HL logo Creator beta 2.3 I kompletnie nie wiem jak zrobic to logo :???: Dodałem obrazek ktory chce wkleic daje : ----> Resize ----> Locate HL (Wyszukuje te hl.exe) ----> Make WAD I nic nie mam :/ Z Góry THX ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "jak zrobic swoje logo w cs 1.6 steam"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam