Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: jak zrobic swojego serwa na cs 1.6

Najbardziej trafne tematy dla "jak zrobic swojego serwa na cs 1.6"

1

shells.pl - jak zrobic serwa...?

Witam... ;) tyle o tym jest na forum... i że można postawic serwa... na shellsach .. mógł by mi ktoś opisac jak postawic serwa na shellsach i wjakim planie ...

Odpowiedzi do shells.pl - jak zrobic serwa...? :

3

Jak zrobic logo w cs 1.6 :D

SPOSÓB 1: 1. sciagasz program half life logo creator. 2. robisz sobie logo w programie graficznym. (lub szukasz gotowego obrazka) 3. Otwierasz obrazek przez HLLC 4. W programie klikasz 'auto-size'. 5. Nastepnie 'Make Wad' 6. W tym momecie w katalogu ...

Odpowiedzi do Jak zrobic logo w cs 1.6 :D :

Trafność: 40%

5

Jak wejsc na ftp wykupionego serwa?

Pomozcie,mam problem slyszalem ze moge wejsc przez total commander na ftp mojego wykupionego serwa.Ale jak powiedzcie ...

Odpowiedzi do Jak wejsc na ftp wykupionego serwa? :

6

Jak zainstalowac sXe na serwa?

siema mam pytanko. jak zainstalowac sXe na serwa na linuxie? [ Dodano: Nie 19 Sie, 2007 ] Pomoze ktos?To wazne ...

Odpowiedzi do Jak zainstalowac sXe na serwa? :

7

Linyy jak zrobic

jak mam zrobic zeby miec liny swiecące tak jakby spider men tylko one swieca dodaje w załaczniku fote jak to ...

8

Jak ocenić swojego skilla?

Właśnie zastanawiam się jak ocenić swojego skilla, bo chciałby wiedzieć czy jestem low, med, czy jeszcze inny skill reprezentuje. Gram już trochę i tak z ciekawości chciałbym wiedzieć :) Mam tylko problem jak tego się dowiedzieć. Są jakieś ...

Odpowiedzi do Jak ocenić swojego skilla? :

9

Jak zrobic ADMINA!!!!!!!

Kod: "192.168.0.10" "haslo" "abcdefghijklmnopqrstu" "ad" Admin jest dany na IP:192.168.0.10 oraz dodatkowo sprawdzane jest hasło. Przy błędnym haśle gracz zostanie wykopany z serwera. Kod: ...

Odpowiedzi do Jak zrobic ADMINA!!!!!!! :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "jak zrobic swojego serwa na cs 1.6"

1

Denat, nie da rady zrobic jednego serwa na lan/internet. Hmm, choć może jak

Denat, nie da rady zrobic jednego serwa na lan/internet. Hmm, choć może jak kolegA wpisze ip Twojej sieciówki to moze ruszy, choć nie sądze (bo aczkolwiek nieraz widzialem jak na serwa wchodzili ludzie z neta jak i z ...

Trafność: 60%

2

Jak wchoodze na mojego serwa to jest napisane Head-admin name1 i co mam zrobic

jak wchoodze na mojego serwa to jest napisane Head-admin name1 i co mam zrobic zeby zamiast name 1 byl moj ...

3

gdy biore new game i wlaze na swojego serwa to spray dziala ale jak wchodze

gdy biore new game i wlaze na swojego serwa to spray dziala ale jak wchodze przez neta to ni huja ;/ tylko ...

4

a ja mam takie pytanie mam serwa i chce na nim zrobic takie rzeczy jak : /me

a ja mam takie pytanie mam serwa i chce na nim zrobic takie rzeczy jak : /me /rank /rankstats /stast /hp /top15 , a jak sie trafi wroga to zeby przy celowniku pisalo ile hp mu zabralem wiecie jak to zrobic?? prosze o ...

5

widzialem jak czitowal ale nic nie mozna bylo z nim zrobic, bo niestety nie mam

widzialem jak czitowal ale nic nie mozna bylo z nim zrobic, bo niestety nie mam adma ...

6

a ja mam taki problem ze jak stawiam serwa na lanie to wszystko

a ja mam taki problem ze jak stawiam serwa na lanie to wszystko dziala;pniestety mam neo z programem no-ip. tymczasem jak stawiam na necie i sie probuje laczyc to pokazuje ze serv jest :LAN servers are restricted to local clients (class C) co jest ...

7

sorki mam sprawe czy mogl bys mi powiedziec jak to zrobic jezeli chce grac na

sorki mam sprawe czy mogl bys mi powiedziec jak to zrobic jezeli chce grac na necie z ludzmi w csa 1.6 ale no nie mam tego steam no i powiedzial bys mi jakos to moje gg napisz plax 10076309 bede ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "jak zrobic swojego serwa na cs 1.6"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam