1
Denat, nie da rady zrobic jednego serwa na lan/internet. Hmm, choć może jak kolegA wpisze ip Twojej sieciówki to moze ruszy, choć nie sądze (bo aczkolwiek nieraz widzialem jak na serwa wchodzili ludzie z neta jak i z ...
Trafność: 60%
2
jak wchoodze na mojego serwa to jest napisane Head-admin name1 i co mam zrobic zeby zamiast name 1 byl moj ...
3
gdy biore new game i wlaze na swojego serwa to spray dziala ale jak wchodze przez neta to ni huja ;/ tylko ...
4
a ja mam takie pytanie mam serwa i chce na nim zrobic takie rzeczy jak : /me /rank /rankstats /stast /hp /top15 , a jak sie trafi wroga to zeby przy celowniku pisalo ile hp mu zabralem wiecie jak to zrobic?? prosze o ...
5
widzialem jak czitowal ale nic nie mozna bylo z nim zrobic, bo niestety nie mam adma ...
Trafność: 40%
6
a ja mam taki problem ze jak stawiam serwa na lanie to wszystko dziala;pniestety mam neo z programem no-ip. tymczasem jak stawiam na necie i sie probuje laczyc to pokazuje ze serv jest :LAN servers are restricted to local clients (class C) co jest ...
7
sorki mam sprawe czy mogl bys mi powiedziec jak to zrobic jezeli chce grac na necie z ludzmi w csa 1.6 ale no nie mam tego steam no i powiedzial bys mi jakos to moje gg napisz plax 10076309 bede ...