Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Popularne słowa kluczowe: jak zrobic zeby mi dzwiek dzialal

Wyniki szukania dla: jak zrobic zeby miec 55 lvl na zombie?

Najbardziej trafne tematy dla "jak zrobic zeby miec 55 lvl na zombie?"

2

Jak zrobic zeby byc 1 w ranku

Witam moze mi ktos powiedziec jak zrobic zebym ja był 1 w ranku chodzi mi oto ze bez grania bym był 1 zrobił bym se np 4000 zabitych do 2000 mozna tak zrobic prosze pisac na gg 5075990 lub ...

Odpowiedzi do Jak zrobic zeby byc 1 w ranku :

3

Amx mod wgrany ale jak zrobic zeby inni mogli na nim grać?

Tak jak w nazwie tematu. Zainstalowałem wszystko i działa amx mod na New Game w Csie. Ale jak zrobic zeby inni mogli się do tego podłączać? Bo w Dedicated Server Amx moda w ogóle nie widzi. # EDIT.Dobra działa ale z jednym małym problemem. zeby ...

Odpowiedzi do Amx mod wgrany ale jak zrobic zeby inni mogli na nim grać? :

4

Jak zrobic logo w cs 1.6 :D

SPOSÓB 1: 1. sciagasz program half life logo creator. 2. robisz sobie logo w programie graficznym. (lub szukasz gotowego obrazka) 3. Otwierasz obrazek przez HLLC 4. W programie klikasz 'auto-size'. 5. Nastepnie 'Make Wad' 6. W tym momecie w katalogu ...

Odpowiedzi do Jak zrobic logo w cs 1.6 :D :

Trafność: 33.33%

7

Co zrobic zeby zagrac.?

co zrobić żeby zagrać przez neta w CS Source próbowałem wbić na server i wyskoczył mi komunikat Connection Failed After 4 retries POMOCY ; ...

Odpowiedzi do Co zrobic zeby zagrac.? :

8

Linyy jak zrobic

jak mam zrobic zeby miec liny swiecące tak jakby spider men tylko one swieca dodaje w załaczniku fote jak to ...

9

Jak dodac zeby z dana mapa sciagaly sie dane pliki.

Chce cos wymusic zeby przy zaladowywaiu mapy pobieralo innymi moje pliki ktore wczesniej sam ustalilem. Np potrzebn mi to jest jak np cos podmnienie zeby ten gosciu przy ponownym sciagnieciu mial te nowosci np inny wyglad broni ...

10

Co trzeba zrobic zeby wrzucic button

Mam taki problem nie moge wrzucic butonu pisze ze strony nie ma link do buttona: <a href="http://www.pr0-team.yoyo.pl" title="counter strike"> ...

Odpowiedzi do Co trzeba zrobic zeby wrzucic button :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "jak zrobic zeby miec 55 lvl na zombie?"

1

w dupe jak zrobic zeby miec zewnętrzne

w dupe jak zrobic zeby miec zewnętrzne ...

Trafność: 66.67%

2

a mam jeszcze 1 pytanie jak zrobic np. zeby ustawic zeby tylko 1 bron miec i

a mam jeszcze 1 pytanie jak zrobic np. zeby ustawic zeby tylko 1 bron miec i zadnej innej nie mozna uzywac tylko tej i odrazu na starcie ja ...

3

jak zrobic zeby miec to na serwerze??te apteczki

jak zrobic zeby miec to na serwerze??te apteczki ...

4

wiecie jak zrobic zeby nie mialem tylko jedna mapka bo mam zombie i dziala mi

wiecie jak zrobic zeby nie mialem tylko jedna mapka bo mam zombie i dziala mi tylko jedna mapa i co mam ...

5

No tylko hamashi ci pomoze ale i tak zeby zrobic serw trzeba miec jak juz

No tylko hamashi ci pomoze ale i tak zeby zrobic serw trzeba miec jak juz kolega wspomnial zewnetrzne ip ale tez stale :] a na hamachi sa ...

6

a wie ktos moze jak zrobic zeby miec avatarki obok czyjegos nicku?? :P

a wie ktos moze jak zrobic zeby miec avatarki obok czyjegos nicku?? :P ...

7

Dobra... Mam wszystko :) Pluginy, Metamoda, AMX... tylko jak zrobic zeby

Dobra... Mam wszystko :) Pluginy, Metamoda, AMX... tylko jak zrobic zeby dzialal na servie??!! Mam ten folder "addons" w Glownym folderze CS (tam gdzie jest HLDS) i mam go w cstrike I nadal nie dziala :/ Proszę o ...

Trafność: 50%

Tagi powiązane z tematami szukania dla "jak zrobic zeby miec 55 lvl na zombie?"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam