Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: jak zrobić żeby serwery wchodziły

Najbardziej trafne tematy dla "jak zrobić żeby serwery wchodziły"

2

Jak zrobić żeby przy kupowaniu AWP był napis

więc jak to zrobić?? ...

Odpowiedzi do Jak zrobić żeby przy kupowaniu AWP był napis :

3

Jak zrobić żeby była krew..?

Witam. Wie ktoś jak zrobić żeby w cs'ie 1.6 była krew? Zamiast krwi mam takie żółte plamy.. W CS'ie jest zakładka lock i tam trzeba wpisać jakieś hasło (chyba na krew) i co ja mam tam wpisać? Jeżeli było proszę o link do tematu ...

Odpowiedzi do Jak zrobić żeby była krew..? :

Trafność: 60%

4

Jak zrobić żeby server był widoczny w Internet servers?

jak zrobić żeby server był widoczny w Internet servers? Server chodzi ale nie widac go ...

Odpowiedzi do Jak zrobić żeby server był widoczny w Internet servers? :

5

Jak zrobić mapę na CS 1.6

jak Stworzyć te choler.........ą mapę bo pojęcia ...................... ...

Odpowiedzi do Jak zrobić mapę na CS 1.6 :

6

Jak zrobić własny tag ??

Siemka wiecie w jakim formacie zrobić Tag i jak może być maksymalnie duży ?? A tak przy okazji gdzie sie ustawiało żeby 1 2 3 4 5 od razu wyskakiwały a nie trzeba było jeszcze klikać myszką ...

Odpowiedzi do Jak zrobić własny tag ?? :

8

Jak zrobić by dźwięki się ściągały?

W pliku de_dust2.RES dodałem dzwięki: sound/misc/kenny1.wav sound/misc/cracker1.wav sound/misc/shot1.wav sound/misc/revenge1.wav sound/misc/doh.wav sound/misc/nam1.wav sound/misc/kickass1.wav sound/misc/comeagain.wav sound/misc/awwcrap2.wav ...

Odpowiedzi do Jak zrobić by dźwięki się ściągały? :

10

Jak zrobić serv?

Siemka chciałbym zrobić server cs.16 non steam mam neostrade i chce grac tylko z kolegami ale nieumiem zrobić mam patch v23 itp ustawiam all ale jak próbuje sie zalogować pisze coś steam u innych co podaje ip też tak pisze szukam pomocy napiszcie tu ...

Odpowiedzi do Jak zrobić serv? :

Trafność: 40%

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "jak zrobić żeby serwery wchodziły"

1

jak wybierasz zakładke favorites to usuń z niej wszystkie serwery. żeby sięz

jak wybierasz zakładke favorites to usuń z niej wszystkie serwery. żeby sięz serwerem połączyć w konsoli (otwierasz jąna tym klawiszu ~ pod esc) i wpisujesz connect IP: np: connect 62.133.128.22:27015. Do niektórych serwerów musisz ściągnąć ...

2

co muszę zrobić żeby LOGO wyglądało tak a nie jak gompka z kamienia...XD

co muszę zrobić żeby LOGO wyglądało tak a nie jak gompka z kamienia...XD ...

3

Zobaczie wgrałem go na GamesNet.pl tego AMX i jak co musze zrobić żeby znowu

Zobaczie wgrałem go na GamesNet.pl tego AMX i jak co musze zrobić żeby znowu serwa scrakować ? To znaczy zeby był NON STEAM ...

4

Dobra żeby nie zakładać nowego tematu jak zrobić że co 60 sekund wyświetla się

Dobra żeby nie zakładać nowego tematu jak zrobić że co 60 sekund wyświetla się wiadomość np: Witaj na serwerze odwiedź strone klanową www.google.pl ? I czy dobrze mam wpisane w user.ini żebym był adminem? loopback"[SoE]Smutny "qwerty" ...

5

Jedno pytanie co do poradnika. A jak zrobić, żeby HLG nie pokazywał, że

Jedno pytanie co do poradnika. A jak zrobić, żeby HLG nie pokazywał, że przeskanował już ...

6

hmm seba... a jak zrobić żeby na własnym serwie było te radio ? :D :)

hmm seba... a jak zrobić żeby na własnym serwie było te radio ? :D :) ...

7

jak mam zrobić żeby widzial bronie ktotre kupuje bo zrobiło mi sie tak że są

jak mam zrobić żeby widzial bronie ktotre kupuje bo zrobiło mi sie tak że są tylko napisy po lewej częsci ekranu a ja chce tak jak wcześniej było cz li normalnie wciskam B i pokazują mi sie bronie a ie tylko napisy prosze o ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "jak zrobić żeby serwery wchodziły"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam