Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Popularne słowa kluczowe: pingowanie komenda, komenda na pingowanie, komendy do pingowania

Wyniki szukania dla: jaka jest komenda na pingowanie

Najbardziej trafne tematy dla "jaka jest komenda na pingowanie"

1

spectate team only --> jaka komenda w server.cfg

jaka komendę wpisać w server.cfg aby hlds ustawiał mi się auto na to aby po dead mozna było patrzec tylko na ...

Odpowiedzi do spectate team only --> jaka komenda w server.cfg :

2

jaka to komenda/a może plugin

Szuakm komendy/plugina, który zablokuje możliwość dołączania podczas gry jak ktoś podłączy się do teamu np. jest środek rund ktoś dołącza do drużyny i normalnie zaczyna grać - jak zrobić aby po dołączeniu do teamu byl dead i czekał na następną ...

Odpowiedzi do jaka to komenda/a może plugin :

3

Jaka jest najlepsza strona o serwerachw CS 24h?

Czesc szukam strony na której można zamówić serwer 24h przez SMS. Proszę podajcie tu jakieś stronki ...

Odpowiedzi do Jaka jest najlepsza strona o serwerachw CS 24h? :

Trafność: 50%

4

Jaka waszym zdaniem jest najlepsza gra fps po cs'ie??

Chciałbym sie dowiedzieć w jaką grę fps najbardziej lubicie grac po cs'ie?? Ja lubie jeszcze grać czasami w ET, ale to ...

Odpowiedzi do Jaka waszym zdaniem jest najlepsza gra fps po cs'ie?? :

5

Pomożecie jaka jest to piosenka :P

Elo mam pytanie wie ktos jaka jest to piosneka ??? Zaczyna sie od 3:24min..Bardzo was prosze o nazwe pisoneki... http://pl.youtube.com/watch?v=QTlSJx...eature=related A tu jeszcze jeden http://uk.youtube.com/watch?v=5JQkSJEu4sI :P I CHce wiedziec ...

Odpowiedzi do Pomożecie jaka jest to piosenka :P :

6

Jaka komenda?

Witam! Mam pytania. Otóz nie iwem jaka komenda odpowiada za to iż widzimy po śmierci wszytskich z CT i TT oraz z różnych kamer.Chodzi mi tutaj oczywiscie o komende do serwera;)) ...

Odpowiedzi do Jaka komenda? :

8

Czy jest jakaś liga 2vs2 (zapisy on) ??

Witam.Szukam jakiejś ligi forumowej 2vs2 z zapisami ON? (nie znalazłem na forum) ...

10

To dopiero czit jest- +DeAtH+ --->C@RM@GEDD0N<PL

Złapałem dzisaj 12.12.2006 godzinie 15:00 grał on na aim, latał mu celownik i obkrecal sie w kolku . to jego nick- +DeAtH+ --->C@RM@GEDD0N<PL To juz lekka przesada z tym czitem na aim :D macie link do demka HA oceń i inni admini- ...

Odpowiedzi do To dopiero czit jest- +DeAtH+ --->C@RM@GEDD0N<PL :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "jaka jest komenda na pingowanie"

1

qrwa jest komenda do tego ;( ale nie pamiętam jaka. Będę musiał zaraz

qrwa jest komenda do tego ;( ale nie pamiętam jaka. Będę musiał zaraz przeczesać ...

Trafność: 75%

2

Szukam go w favorites i internet server's... PS Jaka jest komenda gracza ktory

Szukam go w favorites i internet server's... PS jaka jest komenda gracza ktory chce dolaczyc przez konsole do serwera chronionego haslem? connect ip + sv_pw "haslo" ? PS2 Gdzie zmienic czas wyswietlania textow pisanych przez graczy podczas ...

3

A żeby zmieniać kolor to jest jakaś komenda, bodajże can_color "255 255

A żeby zmieniać kolor to jest jakaś komenda, bodajże can_color "255 255 255" . ...

4

dobra juz sobie poradzilem... ale teraz jaka jest komenda na restart ??

dobra juz sobie poradzilem... ale teraz jaka jest komenda na restart ?? amx_restart?? Jesli tak to czemu mi nie dziala ;/ wiekszasc komed mi dziala a ta nie. Porsze o ...

5

Taras, jaka komenda to jest?

Taras, jaka komenda to jest? ...

6

nemore, jakaś komenda jest że dla wszystkich na serwie daje czapki Mikołaja

nemore, jakaś komenda jest że dla wszystkich na serwie daje czapki Mikołaja > ? ja na serwerze już powoli robię edycje Zimową xD ...

7

czasami steam ściąga uaktualnienia :D Jest jeszcze jakaś komenda na

czasami steam ściąga uaktualnienia :D jest jeszcze jakaś komenda na przyśpieszenie neta w conterze ale nie ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "jaka jest komenda na pingowanie"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam