Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: jaka jest konsola na ilość fps

Najbardziej trafne tematy dla "jaka jest konsola na ilość fps"

1

Jaka waszym zdaniem jest najlepsza gra fps po cs'ie??

Chciałbym sie dowiedzieć w jaką grę fps najbardziej lubicie grac po cs'ie?? Ja lubie jeszcze grać czasami w ET, ale to ...

Odpowiedzi do Jaka waszym zdaniem jest najlepsza gra fps po cs'ie?? :

Trafność: 60%

2

Jaka jest najlepsza strona o serwerachw CS 24h?

Czesc szukam strony na której można zamówić serwer 24h przez SMS. Proszę podajcie tu jakieś stronki ...

Odpowiedzi do Jaka jest najlepsza strona o serwerachw CS 24h? :

Trafność: 40%

3

25 FPS ----- Co jest !!! POMOCY !!!

25 fps np. na de_dust 2 na sprzęcie 4000 AMD X2 czyli 4200 MHz karta graficzna 8500 GT 512 MB 2 GB ram - karta najlepsza z seri 512 8500 aha i łacze internetowe 2 MB te 25 fps było na najwyzszych ...

Odpowiedzi do 25 FPS ----- Co jest !!! POMOCY !!! :

4

Pomożecie jaka jest to piosenka :P

Elo mam pytanie wie ktos jaka jest to piosneka ??? Zaczyna sie od 3:24min..Bardzo was prosze o nazwe pisoneki... http://pl.youtube.com/watch?v=QTlSJx...eature=related A tu jeszcze jeden http://uk.youtube.com/watch?v=5JQkSJEu4sI :P I CHce wiedziec ...

Odpowiedzi do Pomożecie jaka jest to piosenka :P :

5

Ilość fps ?

Głupie pytanie XD Jak mogę sprawdzić ilość fps ? Może są na to jakieś komendy. Mógłby mi ktoś pomóc ? I jakie ilości fps są dobre a jakie ciulowe ...

Odpowiedzi do Ilość fps ? :

6

Jaka karta na 100 fps??

Witam mam taki problem miałem kiedyś nawet dobra kartę ale mi sie zjarała bo podkręcała jej wydajność przez jakiś tandetny program i wtedy z powodu braku kasy kupiłem jakiegoś złoma za 120 zł teraz chce kupić kartę która będzie dobra i nie droga i ...

Odpowiedzi do Jaka karta na 100 fps?? :

7

Czy jest jakaś liga 2vs2 (zapisy on) ??

Witam.Szukam jakiejś ligi forumowej 2vs2 z zapisami ON? (nie znalazłem na forum) ...

9

To dopiero czit jest- +DeAtH+ --->C@RM@GEDD0N<PL

Złapałem dzisaj 12.12.2006 godzinie 15:00 grał on na aim, latał mu celownik i obkrecal sie w kolku . to jego nick- +DeAtH+ --->C@RM@GEDD0N<PL To juz lekka przesada z tym czitem na aim :D macie link do demka HA oceń i inni admini- ...

Odpowiedzi do To dopiero czit jest- +DeAtH+ --->C@RM@GEDD0N<PL :

10

Dopoki nie dostanie od HA kto jest odbanowany...

...

Odpowiedzi do Dopoki nie dostanie od HA kto jest odbanowany... :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "jaka jest konsola na ilość fps"

1

Rado, to jest normalne że smoke powoduje spadek ilości FPS... nic z tym nie

Rado, to jest normalne że smoke powoduje spadek ilości fps... nic z tym nie zrobisz, możesz jedynie co to pogorszyć jakość dymu przez co mniej fps będzie spadać (opisane w poście ...

2

TO jakaś różnica jest :D bo jak wyłączę synchronizacje to mam 100 FPS ale mam

TO jakaś różnica jest :D bo jak wyłączę synchronizacje to mam 100 fps ale mam białe paski na teksturach . Ale Gibonka dostaniesz ...

3

Nie ważna jest ilośc tylko jakość :D

Nie ważna jest ilośc tylko jakość :D ...

4

qrwa jest komenda do tego ;( ale nie pamiętam jaka. Będę musiał zaraz

qrwa jest komenda do tego ;( ale nie pamiętam jaka. Będę musiał zaraz przeczesać ...

5

Cytat: Napisał Rozek jeżeli masz internet 512 to obtymalną ilością slotów jest

Cytat: Napisał Rozek jeżeli masz internet 512 to obtymalną ilością slotów jest 4-6. ja mam 1 MB i mam 6 slotów dzieki za informacje ale czy nie ma jakis programow do zmiejszenia pingow na seriwe ...

6

a nazwa jaka jest

a nazwa jaka jest ...

7

A u mnie na demach jest :P btw. masz mało FPS, drugie btw. często tam grasz

A u mnie na demach jest :P btw. masz mało fps, drugie btw. często tam grasz skoro masz taki rank ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "jaka jest konsola na ilość fps"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam