Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Popularne słowa kluczowe: agpx8 forum

Wyniki szukania dla: jaka karta grafiki agpx8

Najbardziej trafne tematy dla "jaka karta grafiki agpx8"

3

Jaka Karta Graficzna?

Witam... mam zamiar kupic karte graficzna do mojego kompka... w tej chwili mam GeForce 7300 LE i powiem szczaze to jest badziewie :( musze dostac karte do NOWYCH i DOBRYCH GRAFICZNIE GIER taich jak Assassin's Creed, Wiedźmin i jakies tam inne... ...

Odpowiedzi do Jaka Karta Graficzna? :

Trafność: 50%

4

Jaka karta na 100 fps??

Witam mam taki problem miałem kiedyś nawet dobra kartę ale mi sie zjarała bo podkręcała jej wydajność przez jakiś tandetny program i wtedy z powodu braku kasy kupiłem jakiegoś złoma za 120 zł teraz chce kupić kartę która będzie dobra i nie droga i ...

Odpowiedzi do Jaka karta na 100 fps?? :

5

Jaka karta graficzna??

Witam ponownie. Ostatnio dużo tematów tutaj zakładam ale co tam :D Otóż chcę sobie kupić nową kartę graficzną teraz mam zintegrowaną: VIA/S3G UniChrome PRO IGP 64mb ;/ No niestety narazie nie mam zamiaru kupować nowej płyty głównej, a tą co teraz ...

Odpowiedzi do Jaka karta graficzna?? :

7

Jaka karta do tego sprzętu?

To znowu ja... Męczę się i szukam karty graficznej na mój sprzęt, takiej aby CS chodził jak po maśle. Wymagania: Cena:140zł Inne:Niech pasuje do mojej płyty głównej. Posiadam: Płyta główna: Asus P5VD2-MX Procesor: Intel(R) Pentium(R) 4 CPU 3.00GHz ...

Odpowiedzi do Jaka karta do tego sprzętu? :

8
9

Jaka nawigacja do 400 zł?

Witam! Mam pytanie raczej do Panów ;-). Chciałabym kupić chłopakowi nawigację do samochodu tak do 400 zł. Nie za bardzo się na tym znam wię pytam znawców ;-). która z tych jest najlepsza? Mio Moov 200 Gps - Sklep Komputerowy ProLine.pl - Komputery, ...

Trafność: 25%

10

Problem z rozmiarem grafiki? Jak zdalnie zmienić?

Witam. Dla testu na chwilę włączyłem najwyższą dostępną grafikę w CS'ie (1900 coś na 1440 chyba) i po prostu gra po chwili od włączenia się wyłącza (nie zdążę nawet zobaczyć menu) i tak ciągle jest. Reinstalowałem gierkę kilka razy ale nic nie ...

Odpowiedzi do Problem z rozmiarem grafiki? Jak zdalnie zmienić? :

Trafność: 25%

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "jaka karta grafiki agpx8"

1

jaka karta grafiki i czy masz nowe stery do niej ?

jaka karta grafiki i czy masz nowe stery do niej ? ...

Trafność: 75%

2

Deny666, jaka karta graficzna? na początek zainstaluj sterowniki do

Deny666, jaka karta graficzna? na początek zainstaluj sterowniki do karty ...

3

Dobra ziomek.1 sprawa jaka masz karte grafiki?2 Na ile masz ustawione fps-max ?

Dobra ziomek.1 sprawa jaka masz karte grafiki?2 Na ile masz ustawione fps-max ? Ustaw gdzies 105 i zobacz , czy osiagasz 100.GF4MX440 ma max 100 fps wiec wiesz ...

4

a jaka grafika lol :D to ja już lepszą bym zrobił a cienki z grafiki jestem ;]

a jaka grafika lol :D to ja już lepszą bym zrobił a cienki z grafiki jestem ;] ...

5

GooDiee, a jakiego masz kompa ? ile ram i jaka karta ?

GooDiee, a jakiego masz kompa ? ile ram i jaka karta ? ...

6

Karta Grafiki : Radeon 9250 Ram : 512 mb Procek : 2.6 lub 2.7 -nie pamietam :;]

karta grafiki : Radeon 9250 Ram : 512 mb Procek : 2.6 lub 2.7 -nie pamietam :;] Net -aktualnie niestety 512 ...

7

jaka karta graficzna ? myszka pewnie laguje :D miałem to samo :) Kod:

jaka karta graficzna ? myszka pewnie laguje :D miałem to samo :) Kod: http://board.counter-strike.pl/viewtopic.php?t=59381&start=0 pozdro panowie ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "jaka karta grafiki agpx8"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam