Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Popularne słowa kluczowe: na jaka nazwe się zmieni logo w cs

Wyniki szukania dla: jaka nazwa dla serwera cs?

Najbardziej trafne tematy dla "jaka nazwa dla serwera cs?"

1

Nazwa dla serwera

Ludzie........ Pomoźcie mi wymyślić jakaś ogrinalna nazwe dla serwera... Dam + ! Serwer bedzie TeamPlay[TP] sloty:18+1 i dużo HipHopu... PS. Admin do rozdania xD ...

Odpowiedzi do Nazwa dla serwera :

Trafność: 75%

2

Jaka nazwa dla klanu?

Witajcie, mysle nad zalozeniem klanu i nie moge wymyslec nazwy. Moglibyscie mi pomoc? Z gory dzieki. P.S Widzialem kiedys taka nazwe, ktora mi sie spodobala: [F]ilus* czy jakos tak, takie mozecie proponowac. ...

Odpowiedzi do Jaka nazwa dla klanu? :

3

Nazwa dla klanu, a jaka ?

elo mam dylemat na temat nazwy klanu ktora mnie irytuje moze to i zly temat ale wkoncu mam problem z nazwa klanu a nie ze sz.kl. czy sz.ludzi do kl. po prostu pomozcie wybrac nazwe dla klanu,mam 3 propozycje,ktore lepsze? : Tag to bd vaE_ bluSkay. a ...

Odpowiedzi do Nazwa dla klanu, a jaka ? :

4

Logo Dla Serwera.... Help !

Siemka Chciałbym obrazek dla reklamowania serwera gry Counter - Strike 1.6. Napis: na górze dużymi literami: High Ability [FFA] na dole małymi literami: Forum serwera : www.serweryha.ocom.pl Prosiłbym o Fajna Czcionkę ;] Wymiary: Szerokośc: 380 ...

Odpowiedzi do Logo Dla Serwera.... Help ! :

Trafność: 50%

5

Logo dla serwera w cs

Siemanko czy mógłby mi ktoś zrobić fajne logo dla klanu ..::Z!OMK! TE@M::.. wymiary 800x600 najlepiej :) dam pomógł oczywiście ...

Odpowiedzi do Logo dla serwera w cs :

9

Nazwa serwera

Mam mały problem nie wiem od czego to zalezy ale za kazdym razem po glosowaniu na mapkę na koniec rundy i gdy sie ona zmieni jest inna nazwa serwera niz ta jaka wpisywałem w HLDS mniej wiecej leci tak nazwa servera | .... | ... jak to moge zmienic z ...

Odpowiedzi do Nazwa serwera :

10

Jaka Nazwa Servera?

Czesc niedługo otworze 16+1 slotowy serwer tp.. i tak się zastanawiam jak go nazwać :) Szkoda, że Jak Oni Strzelaja ? [TP] jest już zajęte ;P Oczekuję na wasze ...

Odpowiedzi do Jaka Nazwa Servera? :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "jaka nazwa dla serwera cs?"

1

Jaka nazwa serwera? @edit Da się dodać do listy, ale pokazuje, że serwer

jaka nazwa serwera? @edit Da się dodać do listy, ale pokazuje, że serwer jest ...

2

W konsoli ( otwierasz ją tym ~ ) wpisujesz record //nazwa demka (byla jaka,

W konsoli ( otwierasz ją tym ~ ) wpisujesz record //nazwa demka (byla jaka, tylko żebyś ją zapamiętał) // .... nagrywasz demo... jak chcesz skończyć piszesz stop (w konsoli) ... a potem wpisujesz viewdemo ( w konsoli) i nazwa tego demka demo ...

3

a nazwa jaka jest

a nazwa jaka jest ...

4

Możesz - poczytaj jak to się robi dla serwera HLDS, z SRCDS

Możesz - poczytaj jak to się robi dla serwera HLDS, z SRCDS będzie ...

5

No niby, hostname "nazwa serwera" Niby tak ale jednak nie działa

No niby, hostname "nazwa serwera" Niby tak ale jednak nie działa ...

6

żeby już nie robić nowego topica to się jeszcze zapytam jaka nazwa była tego

żeby już nie robić nowego topica to się jeszcze zapytam jaka nazwa była tego pluginu, że się na serwie np wpisywało /ts i się automatycznie odpalał ts i podłączał do kanału ...

7

a mozesz podac linka? albo jak mam go znalezc pod jaka nazwa?

a mozesz podac linka? albo jak mam go znalezc pod jaka nazwa? ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "jaka nazwa dla serwera cs?"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam