Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: jaka rozdzielczośc pod csa 1.6

Najbardziej trafne tematy dla "jaka rozdzielczośc pod csa 1.6"

1

Jaka nawigacja do 400 zł?

Witam! Mam pytanie raczej do Panów ;-). Chciałabym kupić chłopakowi nawigację do samochodu tak do 400 zł. Nie za bardzo się na tym znam wię pytam znawców ;-). która z tych jest najlepsza? Mio Moov 200 Gps - Sklep Komputerowy ProLine.pl - Komputery, ...

Trafność: 20%

2

szukaM pomocy w zainstalowaniu csa !!! z kad go zciagnac itp

Witam wszystkich!! niestety lecz potrzebuje pomocy nie mam zielonego pojecia z kad zciagnac najlepiej csa i jakis program 9 darmowy nie jak steam do grania online! jakis rok temu grywalem w to czesto lecz teraz jestem jak noob i niemam pojecia co i ...

Odpowiedzi do szukaM pomocy w zainstalowaniu csa !!! z kad go zciagnac itp :

3

Poszukuje maszyny pod Server

Poszukuje maszyny pod server wrazie dobrego sprzetu moge postawic server na 10 slotow na klanowki ...

5

TURNIEJ CSA W SZKOLE

Chcialbym zoorganizowac turniej csa w szkole tylko nie wiem jak sie do tego zabrac co zrobic prosze o jakies madre osoby o przekazanie mi istotnych informacji!!!! od czego zaczac jak szukac sponsorow co i ...

Odpowiedzi do TURNIEJ CSA W SZKOLE :

6

spectate team only --> jaka komenda w server.cfg

jaka komendę wpisać w server.cfg aby hlds ustawiał mi się auto na to aby po dead mozna było patrzec tylko na ...

Odpowiedzi do spectate team only --> jaka komenda w server.cfg :

7

ASK-MYLKNET dostepny pod: mylek.pl

serwer 1.6 non-steam na symetrycznym laczu zainstalowane pare dodatkow i kilka map :) serwer online 24/7 liczba slotow: 12 jak cos mozna powiekszyc mapy mozna doinstalowac jakies dodatki tez postawiony testowo sugestie kierowac na gg:6627263 ...

Odpowiedzi do ASK-MYLKNET dostepny pod: mylek.pl :

8

Jaka to melodia? :P

http://www.youtube.com/watch?v=hdfIs...elated&search= jaka nuta tam leci? (nie musi być koniecznie te wykonanie - tylko oryginalne) to nuta z WC 2006 ...

Odpowiedzi do Jaka to melodia? :P :

9

Nie Moge Podłaczyc sie do Serwerów

Mam Problem Gdy Właczam Cs i chce sie podłaczyc do jakiegos serveru Pisze Your version does not match the servers Please restart the game ...

Odpowiedzi do Nie Moge Podłaczyc sie do Serwerów :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "jaka rozdzielczośc pod csa 1.6"

1

@Up Dałem to do csa, i wszystko pięknie działało, oprócz tego, że to jest pod

@Up Dałem to do csa, i wszystko pięknie działało, oprócz tego, że to jest pod steam, a ja miałem non steam, ale pod steam działa prawidłowo ...

Trafność: 40%

2

a mozesz podac linka? albo jak mam go znalezc pod jaka nazwa?

a mozesz podac linka? albo jak mam go znalezc pod jaka nazwa? ...

3

no tak... a pod to usb jaka predkosc pobierania i wysylania ? w cs jakie lagi ?

no tak... a pod to usb jaka predkosc pobierania i wysylania ? w cs jakie lagi ? bo mam te karty sieciowe ale do jednej nie mam sterowników to jest wbudowana do plyty glownej ASUS M2NS-NVM/S <---- ma ktos te sterowniki do tej karty sieciowej ...

4

Zapewniam cię, że mam w Modules wszystko ^^. Hmm... A jest jakaś wersja pod

Zapewniam cię, że mam w Modules wszystko ^^. Hmm... A jest jakaś wersja pod 1.80 ? Bo tu coś kolega w temacie powiedział, że trzeba pod odpowiednią wersję ...

5

luperr, jaka wersie csa zainstalowales? i jaki patch? sciagnij tego csa i

luperr, jaka wersie csa zainstalowales? i jaki patch? sciagnij tego csa i patcha : ftp://ftp.snt.utwente.nl/pub/games/h...s16full_v7.exe ...

6

Rożdzielczość pod siebie ustawa jaka tobie będzie najlepsza, a o komendy

Rożdzielczość pod siebie ustawa jaka tobie będzie najlepsza, a o komendy pytaj ...

7

w ustawieniach teraz ustaw OpenGL, 32 bity, rozdzielczość jaka chcesz

w ustawieniach teraz ustaw OpenGL, 32 bity, rozdzielczość jaka chcesz ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "jaka rozdzielczośc pod csa 1.6"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam