Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: jaka rozdzielczosc w cs?

Najbardziej trafne tematy dla "jaka rozdzielczosc w cs?"

1

Jaka rozdzielczosc na NS i Steamie

Mam problemik Nie wiem na jakiej rozdzielczości mam grać Mój komp to: AMD Duron 1.3 Ghz 512 ram Geforce 2 :neutral: Strasznie słaby komp.Chodzi mi tylko o rozdzielczość i na której bede mieć dużo FPS, na steamie i non steamie Help!! Dam ...

Odpowiedzi do Jaka rozdzielczosc na NS i Steamie :

Trafność: 100%

3

Jaka nawigacja do 400 zł?

Witam! Mam pytanie raczej do Panów ;-). Chciałabym kupić chłopakowi nawigację do samochodu tak do 400 zł. Nie za bardzo się na tym znam wię pytam znawców ;-). która z tych jest najlepsza? Mio Moov 200 Gps - Sklep Komputerowy ProLine.pl - Komputery, ...

Trafność: 50%

4

spectate team only --> jaka komenda w server.cfg

jaka komendę wpisać w server.cfg aby hlds ustawiał mi się auto na to aby po dead mozna było patrzec tylko na ...

Odpowiedzi do spectate team only --> jaka komenda w server.cfg :

5

Jaka to melodia? :P

http://www.youtube.com/watch?v=hdfIs...elated&search= jaka nuta tam leci? (nie musi być koniecznie te wykonanie - tylko oryginalne) to nuta z WC 2006 ...

Odpowiedzi do Jaka to melodia? :P :

6

jaka to komenda/a może plugin

Szuakm komendy/plugina, który zablokuje możliwość dołączania podczas gry jak ktoś podłączy się do teamu np. jest środek rund ktoś dołącza do drużyny i normalnie zaczyna grać - jak zrobić aby po dołączeniu do teamu byl dead i czekał na następną ...

Odpowiedzi do jaka to komenda/a może plugin :

7

Rozdzielczosc

Witam! Przypadkie ustawilem rozdzielczosc na 1440x1090 a moj monitoer ma max 1440x900. Teraz przy włączeniu gry wyskakuje mi OUT THE RANGE. Zawsze tak wyskakuje jak zmieniam na rozdzielczosc większą niż moge. Reinsalowalem gre dużo razy ale nadal to ...

Odpowiedzi do Rozdzielczosc :

8

[*ZABAWA*] Jaka to gra?

jaka To Gra? Zabawa Polega Na Tym Że jakaś Osoba Podaje Screen Z Jakiejś Gry A Druga Musi Zgadnąć jaka To Gra. Zasady. 1. Nie dajemy Screenów Z Gier Mało Popularnych. 2. Nie Dajemy Screenów Z Gier FreewareSherware 3. Ten kto odgadnie nazwe daje ...

Odpowiedzi do [*ZABAWA*] Jaka to gra? :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "jaka rozdzielczosc w cs?"

1

jaka masz rozdzielczosc??

jaka masz rozdzielczosc?? ...

2

jaka masz rozdzielczosc ustawiona napisz to cos pomyslimy...

jaka masz rozdzielczosc ustawiona napisz to cos pomyslimy... ...

3

Brawo Fryta :D BTW Z Bialego jestes :D jaka oska XD Pozdro edit: Sleps napisz

Brawo Fryta :D BTW Z Bialego jestes :D jaka oska XD Pozdro edit: Sleps napisz dokladniej bo nierozumiem osiedle mi ...

4

a moze poprostu za duza rozdzielczosc chcesz ustawic :?: sprawdz jak sie bedzie

a moze poprostu za duza rozdzielczosc chcesz ustawic :?: sprawdz jak sie bedzie zachowywal przy innej ...

5

a ty skąd? jaka dzielnia?

a ty skąd? jaka dzielnia? ...

6

Cytat: Napisał Bulinek a ty skąd? jaka dzielnia? kormoran

Cytat: Napisał Bulinek a ty skąd? jaka dzielnia? kormoran ...

7

Wiec najlepiej miec czerwony to napewno chyba a wielkosc jaka najlepiej ?

Wiec najlepiej miec czerwony to napewno chyba a wielkosc jaka najlepiej ? ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "jaka rozdzielczosc w cs?"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam