1
powiedz mi jaki bind jest jeszcze nie sprawdzalem zaraz sprawdze.. bind bedzie nop taki na tym bind v buypw lub bind v buy_pw ???? wiec tak.. server mi pada po jakimś czasie ale to nic niestety ale bindy te nie działają.. oraz. niepokazuje mi sie ...
Trafność: 50%
2
ale to co ja tu taj zamieściłem to jest część cfg i nie widzę tam nigdzie jakiś klawiszy które miałby odpowiadać temu ...
Trafność: 50%
3
jeszcze otwórz go w konsoli. wpisz config.cfg i chyba jest poprawny, może być też taka możliwość że się zle zapisał tzn nie w tym formacie co trzeba. On musi być o rozszerzeniu cfg. A te komendy spowodują że celownik podczas biegania cie się nie ...
Trafność: 33.33%
4
no to sciagasz amxx ze strony (installer) instalujesz. potem jest jakiś drugi setup bierzesz tam gdzie masz cs (c:\program files\valve\cstrike) i się wszystko instaluje a potem danie admina jest takie samo jak w ...
5
To jest mój amxx.cfg powiedzcie mi co tu zmienić żeby to top15 normalnie działało: // AMX Configuration File echo Executing AMX Mod X Configuration File // Default access for all non admin players (see users.ini for access details) ...
6
no tak ale mi potrzebny jest bind (szybiej bedzie nacisnac kp_end niz b-3-2, o-2, ...
7
Mi się włącza w 80% :) SoulsHunter, nie mam pojęcia... mój serwer jest jakiś dopingowany chyba bo gracze to najczęściej steamowcy, i co najlepsze mój serwer mają z zakładki internet ;) ...