Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: jaki jest bind na mówienie mikrofonem w cfg

Najbardziej trafne tematy dla "jaki jest bind na mówienie mikrofonem w cfg"

1

Jaki Plik JEst Odpoweidzialny za rank i top 15

Witam mam pytanie .. jaki plik jest odpowiedzialny za top 15 i rank ??? oczywiscie zeby edytowac top 15 bo caly zas gra u nas cziter jakis na serweir a nie chce resetowac ranku bo niektorzy juz maja dobre miejsca ale koles ma 2000 zabitych i200 ...

Odpowiedzi do Jaki Plik JEst Odpoweidzialny za rank i top 15 :

Trafność: 33.33%

2

JaKi PrOgram dobry jest do robinie loga ??

no wlasnie mam pytanie jaki jest program dobry do robienia loga i prosty w obsludze :) zakldam nowe posty ale i ta nikt nie chce mi zrobic wiec sam ...

Odpowiedzi do JaKi PrOgram dobry jest do robinie loga ?? :

3

Jaki jest najlepszy patch do cs'a 1.6NS??

Witam.mam dylemat bo nie wiem jaki najlepszy patch do cs'a.Proszę o jak najszybszą odpowiedź,proszę o radę.Ci którzy chcą mi pomóc proszę o napisanie na moje gg ...

Odpowiedzi do Jaki jest najlepszy patch do cs'a 1.6NS?? :

4

Czy jest jakiś RIP cs ?

Otóż w szkole mamy konta po 300 mb, szukam jakiegoś rip'a cs najlepiej z tymi lepszymi teksturami ...

Odpowiedzi do Czy jest jakiś RIP cs ? :

5

Jaki bind na flash'a

Siema! Niech ktoś mi napisze binda na flesza :D Bo wpisałem niby dobrze i nie ...

Odpowiedzi do Jaki bind na flash'a :

7

To dopiero czit jest- +DeAtH+ --->C@RM@GEDD0N<PL

Złapałem dzisaj 12.12.2006 godzinie 15:00 grał on na aim, latał mu celownik i obkrecal sie w kolku . to jego nick- +DeAtH+ --->C@RM@GEDD0N<PL To juz lekka przesada z tym czitem na aim :D macie link do demka HA oceń i inni admini- ...

Odpowiedzi do To dopiero czit jest- +DeAtH+ --->C@RM@GEDD0N<PL :

8

Dopoki nie dostanie od HA kto jest odbanowany...

...

Odpowiedzi do Dopoki nie dostanie od HA kto jest odbanowany... :

10

igdy gram w cs'a internet po jakiś 15 min mi sie rozłącza

Jak napisane jest w tytule gram w cs'a i po ok 15 min ping skacze do ~290 i mi się net rozłącza. Dodam ze wczesniej nie mialem tych problemow dopiero od kilku dni jak kupilem router. pomocy ...

Odpowiedzi do igdy gram w cs'a internet po jakiś 15 min mi sie rozłącza :

Trafność: 16.67%

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "jaki jest bind na mówienie mikrofonem w cfg"

1

powiedz mi jaki bind jest jeszcze nie sprawdzalem zaraz sprawdze.. bind bedzie

powiedz mi jaki bind jest jeszcze nie sprawdzalem zaraz sprawdze.. bind bedzie nop taki na tym bind v buypw lub bind v buy_pw ???? wiec tak.. server mi pada po jakimś czasie ale to nic niestety ale bindy te nie działają.. oraz. niepokazuje mi sie ...

Trafność: 50%

2

ale to co ja tu taj zamieściłem to jest część cfg i nie widzę tam nigdzie jakiś

ale to co ja tu taj zamieściłem to jest część cfg i nie widzę tam nigdzie jakiś klawiszy które miałby odpowiadać temu ...

Trafność: 50%

3

jeszcze otwórz go w konsoli. wpisz config.cfg i chyba jest poprawny, może być

jeszcze otwórz go w konsoli. wpisz config.cfg i chyba jest poprawny, może być też taka możliwość że się zle zapisał tzn nie w tym formacie co trzeba. On musi być o rozszerzeniu cfg. A te komendy spowodują że celownik podczas biegania cie się nie ...

4

no to sciagasz amxx ze strony (installer) instalujesz. potem jest jakiś drugi

no to sciagasz amxx ze strony (installer) instalujesz. potem jest jakiś drugi setup bierzesz tam gdzie masz cs (c:\program files\valve\cstrike) i się wszystko instaluje a potem danie admina jest takie samo jak w ...

5

To jest mój amxx.cfg powiedzcie mi co tu zmienić żeby to top15 normalnie

To jest mój amxx.cfg powiedzcie mi co tu zmienić żeby to top15 normalnie działało: // AMX Configuration File echo Executing AMX Mod X Configuration File // Default access for all non admin players (see users.ini for access details) ...

6

no tak ale mi potrzebny jest bind (szybiej bedzie nacisnac kp_end niz b-3-2,

no tak ale mi potrzebny jest bind (szybiej bedzie nacisnac kp_end niz b-3-2, o-2, ...

7

Mi się włącza w 80% :) SoulsHunter, nie mam pojęcia... mój serwer jest jakiś

Mi się włącza w 80% :) SoulsHunter, nie mam pojęcia... mój serwer jest jakiś dopingowany chyba bo gracze to najczęściej steamowcy, i co najlepsze mój serwer mają z zakładki internet ;) ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "jaki jest bind na mówienie mikrofonem w cfg"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam