Zarejestruj się Użytkownicy Kalendarz Zaznacz Wszystkie Fora jako Przeczytane CS FAQ Regulamin forum =w= Tani STEAM

Wróć   Forum Counter Strike

Wyniki szukania dla: jaki najlepszy patch do cs 1.6?

Najbardziej trafne tematy dla "jaki najlepszy patch do cs 1.6?"

1

Jaki najlepszy patch ?

Moze mi ktos podsunac najlepszego patch'a ? Moze byc np 2 ktore sie ...

Odpowiedzi do Jaki najlepszy patch ? :

2

Jaki jest najlepszy patch do cs'a 1.6NS??

Witam.mam dylemat bo nie wiem jaki najlepszy patch do cs'a.Proszę o jak najszybszą odpowiedź,proszę o radę.Ci którzy chcą mi pomóc proszę o napisanie na moje gg ...

Odpowiedzi do Jaki jest najlepszy patch do cs'a 1.6NS?? :

Trafność: 75%

3

Najlepszy serw jaki istnieje cs 1.6 non steam

= Siemka.... = jest to nowy serwer cs 1.6 non steam , który posiada 12 slotów, = bez lagów, bez cziterów, = na serwerze jest miła atmosfera, = serwa ip: 62.181.0.204:27032 hasło: wbw, = jeśli nie wierzysz sam się przekonaj, = pozdro dla graczy cs ...

Trafność: 50%

4

Jaki patch?

Witam Was :D To mój 1 post na forum, na pewno nie ostatni. Mam taki dylemat jaki wybrać patch .Na jakim patchu gra najwięcej osób i na jakim jest najwięcej serwerów postawionych.Grałem wcześniej w CS 1.6 ale to była krótka historia. Pozdrawiam ,z ...

5

Jaki patch?

Witam co jakis czas musze usuwac cs i instalowac od nowa bo mi sie cos psuje w konfiguchyba,nie wiem krotko gram w cs,nie mam celownika klawisze nie dzialaja itp.Ustawiam klawisze ale celownika w awp nadal nie mam.Wiecjak usuwam ciagle cs i ...

Odpowiedzi do Jaki patch? :

6

Jaki PATCH?

Witam! Otóż kiedy wczoraj zainstalowalem takie cos zeby dzialaly boty Zbot, to po wejsciu do gry nie mialem na "H" "USE RIGHT HAND" jaki jest wersja patcha zebym mial "H" "HELP" "USE RIGHT HAND" :(( ...

Odpowiedzi do Jaki PATCH? :

7

Jaki trzeba mieć patch

Siemanko chciałem wiedziec jaki jest dla was najlepszy patch do cs,z góry wielkie ...

Odpowiedzi do Jaki trzeba mieć patch :

8

Jaki najlepiej zainstalowac patch zeby grac z SXE

tak jak w temacie , mam patch 23 ale wywalaja mnie z serwera bo nie mam sxe a w rzeczywistosci go mam :/ wiec sadze ze to wina patcha , na jaki patch zamienic wersje 23 ...

Odpowiedzi do Jaki najlepiej zainstalowac patch zeby grac z SXE :

Najbardziej trafne pojedyncze posty dla "jaki najlepszy patch do cs 1.6?"

1

a patch jaki najlepszy dla mnie patch v 26

a patch jaki najlepszy dla mnie patch v 26 ...

Trafność: 75%

2

jaki patch na ktorym stoi serw

jaki patch na ktorym stoi serw ...

3

Cytat: Konwertuj pliki na format PCM i 22050Hz... Jaki najlepszy program twoim

Cytat: Konwertuj pliki na format PCM i 22050Hz... jaki najlepszy program twoim zdaniem do ...

4

Patch v23 Najlepszy :)

patch v23 najlepszy :) ...

5

Hmm ,jaki masz patch? Moze amx ci wylacza.Radze i reinstal zrobic :P

Hmm ,jaki masz patch? Moze amx ci wylacza.Radze i reinstal zrobic :P ...

6

nie wiem jaki patch bo ja tego serwa nie instalowalem ale jak trzeba to moge

nie wiem jaki patch bo ja tego serwa nie instalowalem ale jak trzeba to moge wrzucic patcha bo mam tylko dostep ftp. a patche na linuxa i na windowsa to to samo? a amx co moze miec do tego? mi sie wydaje ze raczej nic to jest dziura w csie i ktos ...

7

hm..a jaki masz patch zainstalowany ? a nie było lagów jak grałeś ? bo jak ci

hm..a jaki masz patch zainstalowany ? a nie było lagów jak grałeś ? bo jak ci się przycinało to może to był problem z serwerem albo ktoś ...

Tagi powiązane z tematami szukania dla "jaki najlepszy patch do cs 1.6?"

X Przeglądasz forum jako gość, zarejestruj się aby uzyskać pełen dostęp do wiaderkowego stuff'u ganja

zalogowani nie widzą reklam